Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Отново благодаря за пожеланията Grinning много сте мили   bouquet

megs и аз знам, че не се празнува имен ден преди годинка.

Успокоих се момичета, като прочетох, че не сме само ние слабички. На последната консултация, в края на май бяхме 7,360 кг. и 76 см. Ще видим следващата седмица как сме се справили този месец.

И аз кърмя много  Crazy почва се в 6-7, после 9-10, в 12:30 зеленчуково пюре или каша със сучене докато се засити, после пак кърма в 14-15, 17:30 плоддово пюре или каша+ сучене, 20:00 кърма, 23:30-24:00 пак кърма. И през нощта се буди понякога и иска да суче, особено ако пробива зъбче....така че Ронка напълно те разбирам...

# 391
Чипче, къде съм, ма душо, явно съм го включила, попрочела съм нещичко и съм изчезнала без да затворя. Laughing
Честито на всички с поводи!!!На рожденничките да са живи и здрави, а на ресторантьорите - да не усетят кризата!
Дара още няма зъби, ама нощем е голямо мрънкане и наливане с вода.Пие по 400мл!!! CrazyБуди се след 1ч на всеки час, че и по повече.Сутрин започва да става от 6 часа.Още не си е отворила очите, ама се е напънала да става и да вика кхххххххх.Научила се е да се кара и вика яко, напъва се, абе голяма е смешка...Не стои мирно и 1 минута...направо ми откъсва ръцете, а дори и да я разнасям иска да слиза и да ходи моля ви се пръдлата.От сега съм без кръст и ръце.
В събота отиваме на море и като гледам времето ми се реве. ooooh!Мамите от Варна и региона давайте инфо става ли времето при вас за плаж, че ми е мътна и кървава.
Мишоче, май наистина помогнаха вашите масажи...ейййй камък ми падна от сърцето с това оченце. Grinning

# 392
  • Sofia
Плаж ли?!  Tired Аз днес вадих зимни дрехи  Crazy

Направо ще полудея с това време  Whistling Вчера се видяхме с Ванчето и Деси (събрахме бебишорите  Blush ) и такъв дъжд валеше,че едвам се прибрахме.
Дани на Деси ми напълни душата  Heart Eyes с неговата загриженост към мама и малкото Саши как ги пазеше с чадъра,проверяваше дали вали....невероятно дете  Hug Габи-душицата се видя в чудо от моя бандит Гуголин и само раздаваше от нейните разтапящи усмивки  Flutter
Мъниците ни стават с всеки изминал ден все по-забавни,интересни и уникални  newsm53

Днес един комшия ми донесе от кухнята на "Ян Бибиян" меню за деня.Той работи там и взима за тяхното синче,което е с един месец по-малък от нашия и се престраших да дам супичката от патешко с един сухар.Дебелаки си облиза пръстите,но за основното и десерта не посмях-гювеч и мюсли  Tired Мисля да се метна тези дни за био зеленчуци и да сготвя някоя друга манджа,но според мен малкия още не е готов за детска кухня,особено като четох менюто за семдицата-мусака,огретен и още не знам какво  newsm78

Има ли вече бебчовци,които папкат готови манджи  Rolling Eyes

# 393
Меги,ти вярваш ли на тези глупости???!!Честита ви месечинка,между другото! Simple Smile
Плами,аз днес му готвих супичка. на нашия.Сложих пилешко,морковче,картофче,кромид лук,бахар и рапично олио.Като се свариха продуктите извадих лука и подправките и после пасирах....Можеш да му готвиш така,щом му харесват манджички.
Да ви кажа сега за Гугата; е няма такъв сладур: голям ,як ииииии не спииирааа...Върти се като пумпал на всички посоки,става,сяда,лази като торпедо,все едно е на 2г. дете! Party
А Габи на Ванирра е най-слънчевото дете с прекрасни очи.
Сашо не яде де,малък хитрец. Confused Следобед му пасирах ябълка с овесена каша,отваряше ведро уста и така 6 лъжички! ooooh!
Аз кърмя средно на 2ч. цял ден и 2-3 пъти нощем.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 01:06 от ДесиХ3

# 394
Сутрин започва да става от 6 часа.Още не си е отворила очите, ама се е напънала да става и да вика кхххххххх.Научила се е да се кара и вика яко, напъва се, абе голяма е смешка...Не стои мирно и 1 минута...направо ми откъсва ръцете, а дори и да я разнасям иска да слиза и да ходи моля ви се пръдлата.От сега съм без кръст и ръце.
Оп не сме само ние така  hahaha
За плаж не става, днес цял ден е хладно и облачно и от време на време рлеваляваше, но няма да е все така. Сега виждам, че е 14 грдуса и вали, а от петък вече дават да се пооправя Peace

# 395
  • София
Привет и специални поздрави на всички рожденници, именници и месечинковци, и въоабще празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet

Страшни са и Коко, и Гугата  Hug Hug Hug Много готино, че са на една възраст и ги събирате заедно - аз по Миа като гледам колко се кефи на себеподобни, щастие невероятно.
Темата за храненето на мен ми е нееееевероятна слабост: в отбора на по 6 лъжички е мноооого забавно. Под секрет казвам, че днес изяде половин бурканче ябълка и следобяд ок.50гр бананова каша - аз още не го вярвам (а аз лично и дадох "цялото" това количество!!! - то беше едно мазане, бананова каша само по тавана мисля, че няма, но нали яде, всичко й беше позволено Tired)... Та си мисля, че има светлина в тунела!
Иначе съм пробвала и аз да правя супа - ми само дет се бъхтах толкоз време... труда ми беше тотално заплют. Но сега офейкваме малко на балкан при наште (майка ми днес става на 50!!!), та там я връчвам на баба й, която е отгледала разни домашни неща и да прояжда вече, че не става на работа така...
Отпеснах се - сладки сънища пожелавам!

# 396
Едно бързо включване и от мен!
Изчистих, измих и намятах прането. Всички други си спинкат блажено и аз се развихрих. През деня ми е невъзможно да свърша домакинската си работа. Сега ще ходя да поспя, че днес беше много нервна тази Катерина, а аз по едно време мислех, че ще полудея!  newsm78
Излязох за 15 минути, просто да се разходя навън. Па на връщане взех хапване и те така.
Хранене и кърмене: вече яде повечето меса, плодове и зеленчуци. Плодовете не ги долюбва. Втори ден сме на детска кухня-хапва, ама не с кеф, а просто защото трябва да се яде. Ноооо, ако някой си мисли, че кърменето отпада, то Катето веднага ще му обясни, че е в голяма заблуда!
Суче в 7, яде в 9,30, суче в 11, яде в 13, суче в 15, яде в 16, яде и в 18,30, суче в 20, 22, 02, 05 и пак в седем! И вода здраво се пие! Като на давам бира, ще се задоволи с вода!  Party Дзън, и майка й вече си говори сама! Тежи 8300 наядена Crazy Heart Eyes За количеството храна - различно между 80-190гр. на хранене. Всичко е относително.
Лека и от мен!

# 397
Честит празник на всички,които имат имен ден днес.Да са здрави и усмихнати.

Аз и на двамата юнаци съм празнувала  преди годинка-ами така се пада,защо да пропускам,какво е обяснението?

# 398
Добро утро,момичета!
Аз снощи се мотах и си легнах към 1 ч, но Елена скокна в 5 и 30 сутринта и сега гледам като изтребител...

Мооонче, не ми се иска да те разочаровам,ама тука се сипе як дъжд и е доста студено...Надявам се до събота да се оправи и да дойдете на хубаво време...А вие във Варна ли ще сте или някъде наоколо?

# 399
  • София
Аз кърмя средно на 2ч. цял ден и 2-3 пъти нощем.

и аз така, понякога дори и през час...и май в последно време е през час!

# 400
Добро утро,момичета!
Аз снощи се мотах и си легнах към 1 ч, но Елена скокна в 5 и 30 сутринта и сега гледам като изтребител...

Мооонче, не ми се иска да те разочаровам,ама тука се сипе як дъжд и е доста студено...Надявам се до събота да се оправи и да дойдете на хубаво време...А вие във Варна ли ще сте или някъде наоколо?

Офффффф...на Албена сме. Confused

# 401
Здравейте,момичета  Grinning
Отдавна не съм писала,но не остава много време все нещо друго правя... Peace
Честит празник на всички ,които празнуват на днешният ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Видях ,че говорите кой има имен ден на днешният ден...ето ....Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо.
Приятен ден желая на всички и по малко дъждовен/тук вали от няколко дена/.....,да пеква слънцето ,че на море да ходят бебчовците ни... Peace

# 402
Офффффф...на Албена сме. Confused
[/quote]

и ние, ама от 15-ти август! От както сме с дете (вече и с 2) все там почиваме лятото, струва ми се най-спокойно. Дано се оправи времето докато отидете!

Брей, вие стабилно си кърмите, браво! А моята мишка и вода с триста зора го преборвам, и то с лъжичка, добре че сокчета започнах да цедя, ама като че ли по-бързо огладнява от тях  newsm78, иначе не мога да кажа че е от слабичките, в началото на месеца беше 9,300 кг. и 74 см. Вчера вкуси и от попарата на брат си, защото нямаше как да се скрие, а Коко като види някой да хапва нещо ей такива  Shocked очи опулва и започва да примлясква и да преглъща и гледам да го залъжа с нещо, та така вчера си опита попарка и много му допадна.  Grinning

# 403

и ние, ама от 15-ти август!
[/quote]
И ние сме там сега от 3 юли Simple Smile. Monnnn, стискам палци да се оправи времето Hug. Макар че аз да ви кажа, толкова изморена се чувствам вече, че само факта че няма да готвя за децата и за нас там ме успокоява, дори почна да не ме притеснява какво ще бъде времето, смятайте колко съм се сдухала вече ooooh! Laughing.

# 404
  • Ловеч
Гледам темата за морето е актуална в момента!
Ние пътуваме тази нощ към Балчик и тайно се надявам до ден, два времето вече да се оправи.
Иначе от консултацията във вторник резултатите: наддадени - 0 грама и 0 см и аз  Shocked а детето вече си хапва по цяло пюре на обяд. Иначе не сме с манекенски мерки 8,100кг и 73см., та не се вкарвам във филми.

Общи условия

Активация на акаунт