Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Добър вечер,
влизам набързо да се похваля, че днес следобед станах горда леля на племенник  Simple Smile. Казва се Максим и е голям сладур, доколкото успях да го видя по скайпа. Наживо надявам се да го видя около Коледните празници, тогава може би ще летим до Йоханесбург. Много ми се иска по-скоро да го видя, но май няма да стане
Приятна вечер от мен и цунки на порасналите вече бебоци  Hug

# 406
Честито, Sofy, да ви е жив и здрав малкият мъжsmile3525

# 407
Честито Софи,да ви е живо и здраво !

# 408
Ехааа,Rumi73,хайде пристигай,дампата ни очаква. Когато имаш желание за разходки и ти трябва компания-насреща съм. Аз си се разхождам почти всяка вечер сама край морето, е с малчо,разбира се Simple Smile. Лек път и до скоро виждане,надявам се.
Sofi, много здраве и щастлив живот на малкия мъж Hug
Честито и на всички с поводи-настоящи и минали  bouquet
Ние сме добре, малко стомахчето ни е разстроено,но ще го оправим с оризова водица. Това стана от едно месно пюре на Гербер и защо повторих след една седмица грешката пак да дам такова не знам,та сега пак сме в изходна позиция и я караме по-леко със захранването с глутена,да не побъркаме съвсем стомахчето Twisted Evil
Иначе си бърборим по бебешки,разхождаме се из кошарата,подпирайки се по стените й,смеем се и се учим да пием вода. Имаме някакъв,макар минимален напредък с последното.
За кърменето-при нас е различно всеки ден,интересът съм сукането е според настроението и най-вече-състоянието на венците.Когато го мъчат не предпочита да се мъчи със сукане и не мога да го накарам да суче почти през целия ден,а когато е спокоен си суче по 4-5 пъти денем и 1-2 пъти нощем. Аз май имам доста по-малко кърма напоследък,но не съм се и притеснила,оставям вече нещата да си се настройват от само себе си,малчо ще си прецени кога какво и колко му се яде,в рамките на разумното,разбира се,което вече е моя преценка Party
За мерките и теглилките-в началото на месеца Алекс беше 9300 кг. и 72 см. 
Поовлякох се в писане,извинете ме. Лека и спокойна бебешка нощ Peace

# 409
Здравейте и от мен Simple Smile,
на всички заминаващи на морето пожелавам приятна почивка. Ние пък се каним да ходим края на лятото - към 15 август. Другата седмица ще идем за уикенда на балкан и така...малко разнообразие.
Иначе сме добре, гледам ако не вали да сме навън, че да минава времето.А и Ники е доволен, не му се стои вкъщи. Днес, мисля да го подстрижа, бритона вече му влиза в очите. Ще му се промени физиолномията - нали ще е с нова прическа. Дано не се наложи след това да ходи само с шапки  Mr. Green.

# 410
  • Лавал-Пловдив
Здравейте, драсвам набързо някой ред и бягам - Сами за 1 месец е качил само 100 грама, а се храни наистина стабилно. Не знам това нормално ли е newsm78
При нас вчера беше националния празник и бяхме предвидили барбекю на една река на 70 км, но ...разбира се валя. Цяла седмица е слънчево и точно в почивния ден вали  #Cussing out Затова пикника се премести утре, надявам се да прекараме добре, ще бъдем 5-6 семейства.
Иначе Сами е кротък, още няма зъби, сега се гледат с татко му, който се справя много добре. Вечер се е научил сам да си ляга в креватчето с шишето и да заспива сам като си го изпие.
Децата завършиха училище и вече са си вкъщи и те, така че подвижната лудница е пълна  #2gunfire

На всички на морето - хубаво време и топла вода.   Party

# 411
Върнахме се морето тип "балкан" егати студа егати чудото....Заведахме го на плажа във вторник и освен,че го проспа единствения му плаж ами и като запука един дъжд,че до днес #2gunfire Аман бе #Cussing out
Ще се наложи пак да ходим към края на август началото на септември Thinking
Иначе много ме слуша ТЕОДОР нямам оплаквания от него Heart Eyes

# 412
Здравейте,

Sofy,  да е жив и здрав Максим, да расте умно и силно момче Grinning!
rumi73, приятно изкарване и хубаво време Simple Smile!
Silvana,  много гадно, че уцелихте такова време, ама като е толкова променливо не виждам как може да си направи планове човек от по-рано Crazy. Айде ще повторите тъкмо Simple Smile.
кака Доре, и Деян е качил само 180 гр, пък аз смятах, че си хапва много добре Crazy. Хубаво време и на вас ви пожелавам и приятно изкарване на пикника Simple Smile.

При нас нищо ново, разхождаме се в студа, дори баткото започна да отказва да стои на детските площадки от студ и ми е лесно като кажа да се прибираме  Mr. Green.

Хубав уикенд на всички Hug

# 413
  • София
Moon браво за очето!!!
За мерките... не се притеснявайте, ако децата качват малко. Те вече стават супер активни и за това е така. То ако надаваха всеки месец по кило - кило и двеста представете си колко ще тежат на 5 г - между 60 - 70 кг  Joy
Я да попитам пак за този глутен. Аз вкарах овеса обаче ръж и ечемик никъде не намирам. Та купих от биомагазин ръжено брашно и ечемичен зърна (само така ги имаше) и сега се чудя как да ги приготвя. Някоя мама беше писала за това, но не си спомням къде  newsm78 а и досега рових да го намеря ама нещо без успех.
Ако дадете и някоя рецепта направо супер!

# 414
misoka, мисля че този линк беше постнала някоя от мамите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
И аз най-накрая успях да намеря чисто ръжено брашно, в повечето магазини имаше ръжено-пшенично, та утре ще въвеждам ръж.

Да се отчета и аз след вчерашната консултация: девойката е качила 450гр., но на височина не е мръднала и крайните резултати са 8,600кг и 70см.

За морето - ние заради детето сме го планували за септември, че да отминат жегите.

# 415
Здарвейте! Hug

Пак не съм в час какво точно обсъждате...

Софи, честита радост в семейството!  bouquet

Днес бях на консултация с децата. Трябва да черпя! Кристиан мина 7-те кила Crazy Joy Вече е цеееели 7040 грама, и 71 см. Или иначе казано за почти 2 месеца е качил 300 грама. А с колко е пораснал не знам, защото мин. месец не го мерихме.

Аз съм гроги и отивам да полегна.
Лека вечер на всички!  bouquet

# 416
misoka, аз ръж не съм давала, но давах ечемичени ядки. първо ги накисвах, после варих и накрая ги пасирах. Моят хубавец не ги харесваше, ама то всяко дете си има различни вкусове.

# 417
Sofy, честит ти племеник, да е щастливо бебе със щастливи родители.
Нашата здравна осигуровка още не е стартирала, затова и Пресиан не е теглен и мерен, но пък си яде добре, жизнен е и нямам притеснения.
Преди малко омаха едно авокадо и сега се мота щастливо в една проходилка придобита днес.
Аз тук само мога да ви завиждам за дъжда и лошото време  Laughing При нас си е яка жега.
Пускам снимките от самолета и пристигането ни във Вегас. Понеже си подкарахме колата едва преди 2 дена, а тук да се излиза без такава е невъзможно, други още не съм правила.
Има невероятни залези. Въздуха е кристално чист и ясен, поради ниската влажност и слънцето, луната и звездите изглеждат толкова близко, все едно ако се протегнеш ще ги докоснеш.
Скоро ще се отчета и с още снимков материал.

# 418
  • Лавал-Пловдив
newborn много хубави снимки, гледам баткото е с чехлички за чистене - аз все като идем в магазина се шегувам, че ще купя на всички у нас по 1 чифт, та като само сновем насам натам да вземем и да чистим малко  Joy
Софи - честит племенник, жив и здрав да е   bouquet

# 419
*newborn* , снимките са жестоки, ще се радвам да видя още от следващите дни  Hug  Не знаех, че има такива чехли за чистене  Joy от къде мога да купя тук такива  Peace

Моята мацка от 3 дена спи самичка в стаята на бати ( той сега го няма, на село е) Интересно ми е като си дойде и ги слагам по различно време вечер .....ще бъде забавно  Peace Пак си се буди по ен пъти, но да видим.

Софи, Честита синя радост !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт