Еди, изглеждате много щастливи

ронка, май биете рекорда за най-фин младеж.
важното е да е здрав, а не дебел... Иман ми беше все най-слаб от темата, а ядеше първата година като прасе та мога да си представя кво ти е.
мамите, чиито деца пият ужасно много вода (някоя се похвали, че детето и пиело само нощно време по 400 мл вода, но не помня коя) - споделете с педиатрите си този факт. Аз лично бих се притеснила от този факт.
За отчета - ева яде всичко, което предложа без авокадо. надушвна го и ако е дори малко парченце... това е - изгражда си вкус.
За детската кухня - ще запиша ева на 10-11 месеца някъде. повечето частни детски кухни предлаган меню за алергични деца - т.е. без яйца и млечни продукти, което ме устройва идеално.ще поръчвам през определени дни като има подходящи неща. Иначе не си представяй, Плами, че мусаката е точно това, което ти ядеш. в детските кухни готвят по-водно, без заливки. Мисля и да замрразя пакетчета с био продукти и да варя когато имам време. В момента на вилата са се произвели чудесни моркови, лук, грах, тиквички, а като гледам така ще има и домашни домати и домашни тикви. майка ми до момента е гледала 5 сакксии с цветя на балкона и къде на шега, къде на майтап посади някакви неща за ева и то всичко ще стане като гледам така

хайде, оставям ви, че се олях