За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 32 497
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 2 032
Мерси, лабрекс. Ще ги броя за нискокалорични.  newsm64

# 181
  • Варна/Лондон
  • Мнения: 1 446
Да използвам, докато сте на консервиране и замразяване на зеленко, да питам:- Как замразявате/консервирате лозови листа?  Hug
Didorani,TheNMaster Благодаря за отговорите! Hug
Понеже имах доста замразих и по двата начина, зимата ще видя как се е получило. Laughing

# 182
  • Мнения: 323
Здравейте! Имам кг пилешко филе и ми се иска да го направя завито с някаква плънка или някакви пак навити рулца...И ако може да се пече във фурната или на тиган, за да не пържа, но предложете каквото прецените, а аз ще му мисля  Wink

# 183
  • Шоколандия
  • Мнения: 123
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg42037.html#msg42037

Виж това го прави майка ми и става наистина много вкусно (рецептата, която давам не е на майка ми, но иначе е същата)

Ако е под формата на пеперуда (двете филета заедно) Сцепи ги (от средната жила към краищата, така че да могат да се разтворят), сложи вътре топено сирене, кашкавал и някакъв колбас (шунка, бекон), загърни ги - получава се форма на сърце. За секунди ги пусни от двете страни в сгорещена мазнина, за да се запечатат и да получат лека коричка. След това ги довърши във фурната. При сервиване можеш да ги полееш със сметанов сос или някакъв друг сос по твой избор.  Peace

# 184
  • Мнения: 1 777
Здравейте! Имам кг пилешко филе и ми се иска да го направя завито с някаква плънка или някакви пак навити рулца...И ако може да се пече във фурната или на тиган, за да не пържа, но предложете каквото прецените, а аз ще му мисля  Wink

Аз ги правя  правя така

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg122030.html#msg122030

# 185
# 186
  • Мнения: 323
Благодаря ви, момичета! Страхотно! Отивам да изпробвам някое от вкусните ви предложения   chef

# 187
  • Мнения: 93
Благодаря, момичета. Ще ги потърся

# 188
  • Мнения: 174
 Здравейте! Купила съм бисквитени блатове. Искам да направя торта с крем от заквасена сметана и течен шоколад- чела съм из форума такава рецепта. Не зная обаче как точно да приготвя крема като съотношение, слага ли се масло, пудра захар и пр. Ако някой може да ме насочи, ще съм му благодарна!

# 189
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 564
giusi , давам ти линк към тортичката на Лео, тя е с бисквити и такъв крем, много е вкусна :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151911

# 190
  • Мнения: 174
Много ти благодаря, Аелис, ще я направя!

# 191
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 564
Момичета, има ли тънкости при разбиването на течната сметана на крем?На слаби или силни  обороти, студена или на стайна температура и други такива работи newsm78.Все суха ползвам, за по- лесно, ама сега ми се налага да разбивам течна, то все някога щеше да има първи път Joy.

# 192
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Течната сметана трябва да е добре охладена преди да се разбие, поне час в хладилника. Аз разбивам на най-восоката степен на миксера  Peace.

# 193
  • Мнения: 1 311
Някой знае ли откъде мога да купя суров кадаиф?Гакъв, който аз да си го сваря, сиропирам и т.н.  В близката Била няма. В Метро също. Като дете си спомням, че продаваха в хлебарниците - сега там също няма.

# 194
  • Мнения: 4
Здравейте ,бихте ли ми помогнали да намеря рецепти за бонбони и дребни сладки.

Общи условия

Активация на акаунт