За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

• 32 718
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви момичета,направих топчета и вече се пекат,идеята ми е да ги слепя със шипков мармалад,да ли ще се получи или да не го хабя?
Слепи половината, а другата половина ги остави само на меденки  Party ще стане вкусно непременно  Peace

# 511
Благодаря ви момичета,направих топчета и вече се пекат,идеята ми е да ги слепя със шипков мармалад,да ли ще се получи или да не го хабя?

Да не станат прекалено сладки сладките Crazy, иначе няма проблем да ги слепиш.

Здравейте!Имам един въпрос-колко е трайността на заешко месо във фризера? Искам да го наготвя за децата, но за тях точно ме е страх. Благодаря предварително!

Със сигурност поне няколко месеца. Готви го спокойно.

# 512
  • на Земята
Мноооого благодаря и още едно въпросче,как да ги съхранявам до утре и колко могат да издържат?

# 513
Сложи ги в кутия с капак.

# 514
Мноооого благодаря и още едно въпросче,как да ги съхранявам до утре и колко могат да издържат?

Дълго издържат, нямам спомен да съм ги държала в хладилник  Crazy на стайна температура и се изяждат мнооогоо бързо  Heart Eyes

# 515
  • на Земята
Благодаря момичета,че винаги сте готови да помогнете.  bouquet  bouquet  bouquet

# 516
  • Благоевград
Момичета, моля да не ми се смеете, въпреки че то си е за смях  Embarassed, обаче имам замразена цаца в камерата и не знам как да я приготвя. От всяка рибка излизат вътрешности...Така ли да я пържа или да режа всяка една риба и да махам излишното от коремчето? Извинете за глупавия въпрос  Embarassed Joy

# 517
Направо я пържи,иначе като се размрази как ще я чистиш.В повечето случаи замразената дребна риба се разкашква.Но..............може да нагарча,щото е пържена с вътрешностите.

# 518
И аз не я чистя, макар да четох за момичета, които я чистят....някак си хващали с палеца и показалеца....ама ми се стори много сложно.
Иначе улучих цаца, която не беше разкашкана и се получи много добре.

# 519
  • варна
От два дена търся една рецепта са баница - помня, 4е се правеше с прясно мляко и след като се извадеше се поръсваше със захар. Не стоеше въздушна , а една такава сбита . Ох, как го обясних само...................

# 520
В края на миналата година една от потребителките беше пуснала в тази тема рецепта за тарта с лимонов крем - беше нещо от рода: основа от обикновено тесто за тарталети, крем от лимонов сок, настъргана лимонова кора, разбити с яйца, леко се пресича, но след като се изпече става чудно вкусно! Търсих по всякакъв начин през гугъл, но или не намирам правилните думи за търсене, или темата още не е стигнала до архива. Молбата ми е, ако някой се сети коя е рецептата, да я пусне пак  Hug

# 521
  • Пловдив
Бихте и ми казали дали рулцата от раци, които се продават замразени имат нужда преди употреба да се варят? До сега съм ги варила, но все ми се струва че са обработени. Ще ги правя на салата ако това има значение.

# 522
  • Варна
Бихте и ми казали дали рулцата от раци, които се продават замразени имат нужда преди употреба да се варят? До сега съм ги варила, но все ми се струва че са обработени. Ще ги правя на салата ако това има значение.

Shocked никога не съм ги варила, дори не съм и чувала че се варят! Щом е за салата, директо си ги нарязваш. Те и така да се хрупат са вкусни.

Аз да питам за една торта с мюсли, кисело мляко, май и някакви плодове - много популярна беше миналите години във форума, ако не се лъжа май е на Сладка Хапка - една такава разхладителна торта за лятото? Ако се сети някой - моля за линк!  Wink

# 523
  • София-Младост
В края на миналата година една от потребителките беше пуснала в тази тема рецепта за тарта с лимонов крем - беше нещо от рода: основа от обикновено тесто за тарталети, крем от лимонов сок, настъргана лимонова кора, разбити с яйца, леко се пресича, но след като се изпече става чудно вкусно! Търсих по всякакъв начин през гугъл, но или не намирам правилните думи за търсене, или темата още не е стигнала до архива. Молбата ми е, ако някой се сети коя е рецептата, да я пусне пак  Hug
Цецето в Любими рецепти има един лимонов пай, ако е това...

Аз да питам за една торта с мюсли, кисело мляко, май и някакви плодове - много популярна беше миналите години във форума, ако не се лъжа май е на Сладка Хапка - една такава разхладителна торта за лятото? Ако се сети някой - моля за линк!  Wink
http://lasrecetasdegaby.wordpress.com/2009/01/10/%D0%BC%D1%8E%D1 … 0%BF%D0%BA%D0%B0/

# 524
Цецето в Любими рецепти има един лимонов пай, ако е това...
...

Благодаря. Аз пък взех, че намерих листчето, на което съм преписвала рецептата, но не съм записала име на автора. Приблизително същото е като на Цецето, но с леки различия в пропорциите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт