За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 32 539
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 572
Аз го чаках час да поеме водата, но ми беше все още твърд, та го сварих..

# 76
  • Мнения: 11 607
Отчет - направих кюфтетата на Лабрекс със сметановия сос на Мастерчето. Невероятно добра комбинация се получи....Определено ще има повторение. Благодаря много!!!!!

# 77
  • Мнения: 22 867
Отчет - направих кюфтетата на Лабрекс със сметановия сос на Мастерчето. Невероятно добра комбинация се получи....Определено ще има повторение. Благодаря много!!!!!

Ооо, браво на тебе, нова манджа измъдри! Ей сега отивам да видя какъв сос е дала Мастърчето.   bouquet

А отделно само сосчето ли направи или свари/запече в него кюфтенцата?

# 78
  • Мнения: 655
момичета,тези,който са правили Картофите по гръцки на Нордина-за колко време станаха готови,че моите нещо не искат да омекват newsm78
Около час при мен...но имам друго питане, при мен заливката не се изпари, остана си като бяло сосче...а като гледам по снимките ситуацията е друга...но са вкусни определено Simple Smile

ала бала,и при мен не се изпари заливката Peaceна нас точно тя ни хареса и даже другия път мисля да направя същото количество картофи с двойна заливка,че да има повече сосче Party

# 79
  • Мнения: 19
Здравейте момичета,искам да попитам колко захар да сложа на килограм ягоди-за конфитюр?? Thinking
Тази вечер ми донесоха ягоди и сега  се чудя -ягоди и захар  -1:1 ли да ги слагам ?
Ще се радвам ако някой ми даде точна рецепта.Благодаря преварително. Flutter

# 80
  • Мнения: 22 867
Здравейте момичета,искам да попитам колко захар да сложа на килограм ягоди-за конфитюр?? Thinking
Тази вечер ми донесоха ягоди и сега  се чудя -ягоди и захар  -1:1 ли да ги слагам ?
Ще се радвам ако някой ми даде точна рецепта.Благодаря преварително. Flutter

Правила съм по рецептата на Блонди, добре се получава, само че аз насипвам горещото сладко в бурканчета, запечатвам, обръщам да легнат на капачката до изстиване и не варя за стерилизиране. А другия начин е да се посипят със захар вечерта, пак едно към едно и на другия ден да се сварят. Като майка пасира свареното горещо сладко, после го кипва пак, насипва, запечатва и това е. Става конфитюр, а по начина на Блонди се запазват цели ягодките. Разбира се, и по втория начин, ако не се пасират плодовете, също се запазват цели.

# 81
  • Мнения: 1 777
Здравейте момичета,искам да попитам колко захар да сложа на килограм ягоди-за конфитюр?? Thinking
Тази вечер ми донесоха ягоди и сега  се чудя -ягоди и захар  -1:1 ли да ги слагам ?
Ще се радвам ако някой ми даде точна рецепта.Благодаря преварително. Flutter
Mайка прави сладкото така и става много хубаво.Плодовете остават цели.

1 кг. ягоди
1 кг. захар
1 л. вода
1 к.л. лимонозу

Слага водата и захарта да заврят и бърка докато захарта се разтопи и стане малко гъст сироп.После добавя ягодите и продължава да бърка докато се сгъсти хубаво.После добавя лимонтозуто .Докато е топло се изсипва в бурканчета.Затварят се и се обръщат с капачката надолу.

# 82
  • Мнения: 655
момичета,айде някой да ми пусне линк за домашни бонбони "трюфел",дето са леко горчивички,с какао Peace

# 83
  • Мнения: 11 607
А отделно само сосчето ли направи или свари/запече в него кюфтенцата?

Отделно, само дето използвах мазнината на кюфтенцата за соса.......

# 84
  • Мнения: 27
Имам 3 свински бонфилета,дайте идея как да ги зготвя?Но да е бързо и да успея докато спи детенце!!!Мерси!!!

# 85
  • Мнения: 182
Дайте ми рецепта за някаква салата с нахут.Имам един буркан консервиран и незная какво да го напоравя.

# 86
  • Мнения: 912
Имам 3 свински бонфилета,дайте идея как да ги зготвя?Но да е бързо и да успея докато спи детенце!!!Мерси!!!
Може нещо с гъбен сос...
Друг вариант  със сос от топени сирена...Peace

# 87
  • Мнения: 3 344
Докато успея да се запиша, темата ще стигне 50-та страница.  Simple Smile
 
И за да не е спам, Мама Цоцоланка заинтригува ме със соса на Мастерчето, но не го откривам би ли пуснала рецептата.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 11:46 от cecunka76

# 88
  • Мнения: 22 867
Докато успея да се запиша, темата ще стигне 50-та страница.  Simple Smile
 
И за да не е спам, Мама Цоцоланка заинтригува ме със соса на Мастерчето, но не го откривам би ли пуснала рецептата.

Ето тук!  bouquet

# 89
  • Мнения: 572
Не знам дали ще можете да ми помогнете, може и да не можете този път.. но винаги, когато сте можели, сте го правили - така че да пробваме пак.

Купих кило кралски печурки.. та се чудя какво да ги правя.. те са като нормалната печурка, само че кафеви.
Мислех да ги напълня, но не знам с какво, защото постя - тоест не трябва да е нищо месно или млечно..
Та.. давайте идеи, ако се сетите за нещо.. на всичко ще съм благодарна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт