За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 32 526
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 1 777
Здравейте ,бихте ли ми помогнали да намеря рецепти за бонбони и дребни сладки.
Ето от мен едни лесни бонбони

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2136.msg45236#msg45236

# 196
  • Мнения: 26
Здравейте! Още съм новатор в готварството и днес ми прищракна идеята да направя крем карамел. Затрудних се при карамелизирането на захарта. СТана на бучки, твърда, твърда. Сложих я по чашките и тя стана една малка твърда купчинка вътре. Сега десерта изцяло ли е прецакан. ще се разтопи ли карамела. Благодаря предварително за отговора!

# 197
  • Мнения: 1 777
Здравейте! Още съм новатор в готварството и днес ми прищракна идеята да направя крем карамел. Затрудних се при карамелизирането на захарта. СТана на бучки, твърда, твърда. Сложих я по чашките и тя стана една малка твърда купчинка вътре. Сега десерта изцяло ли е прецакан. ще се разтопи ли карамела. Благодаря предварително за отговора!
Kарамела ще се разтопи когато печеш. Simple Smile

# 198
  • Мнения: 668
Каква подправка да сложа на пиле с грах?  newsm78
Джоджен?

# 199
  • Мнения: 47

[/quo
Каква подправка да сложа на пиле с грах?  newsm78
Джоджен?
Копър

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:05 от Cllaire

# 200
  • Мнения: 47
Някой знае ли как се приготвя мексикански сладък картоф?

# 201
  • Мнения: 572
Помощ момичета - имам една пъстърва и искам да я изпържа, но как да го направя.. чувала съм за панировката с яйце и брашно, че е вредна в комбинация с риба, някаква друга идея?

# 202
  • Мнения: 1 777
Някой знае ли как се приготвя мексикански сладък картоф?
По принцип мексиканците не ядат много сладки картофи. Wink
Tова ли имаш предвид как се приготвя ? 

# 203
  • Германия
  • Мнения: 570
Аея, опитай само с брашно!

Аз имам въпрос за пилешки дробчета по селски в гювеч, трябва ли предварително да ги сваря или изпъжа леко и после да ги сложа в гювечето?

# 204
  • Мнения: 1 777
Помощ момичета - имам една пъстърва и искам да я изпържа, но как да го направя.. чувала съм за панировката с яйце и брашно, че е вредна в комбинация с риба, някаква друга идея?
Аея изпържи я без да я панираш,направо така.
Аз по принцип само съм пекла пастърва в тава или на барбекюто.

# 205
  • Мнения: 47
Pety,
точно тези картофи имам впредвид.

# 206
  • Мнения: 1 777
Pety,
точно тези картофи имам впредвид.

Ето тук може да си харесаш нещо

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413967.0

# 207
  • Мнения: 47
ок !  започвам да чета.... благодаря!!!!
Simple Smile

# 208
  • Мнения: 9 447
Аея, опитай само с брашно!

Аз имам въпрос за пилешки дробчета по селски в гювеч, трябва ли предварително да ги сваря или изпъжа леко и после да ги сложа в гювечето?

аз ги бланширам само дробчетата, не им трябва варене.
Потапяш във вряла вода за 3-4 мин

# 209
  • Мнения: 572
Изпържих пърстървата само с брашно - много добре се получи, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт