За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

• 32 766
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • забравих си мисълта...
Ох момичета, извинявайте за спама, но не мога, да не ви споделя. Едно време имахме две дървета на улицата пред къщата, като я бутнаха и построиха блока там  и двете дървета изкараха късмет и си останаха, сега клоните им стигат вече, до петия етаж. Направо да си бера от балкона, но никога не съм в BG по това време. От 22 години вече не съм ги и опитвала, забравих им вкуса и сега няма-няма само ги споменавате, а питате ли ме мен какво ми е. Ако говорехте за луканки ми е все едно, но когато става дума за  плодове и зеленчуци, не мога, да устоя.
Мама Цоцоланка   Hug  Heart Eyes   bouquet

# 466
Здравейте, от давна не съм писала, но ви чета редовно. Най-хубаво домашно квасено мляко става като за закваска се използва натурална активия. млякото става "с нож да го режеш". Пробвайте

# 467
  • забравих си мисълта...
Suzana50, а знаеш ли, дали това кисело мляко e с basilius bulgaricus ли е или с lactobacillus. Нямам претенции, да съм права, но знам от моя приятелка, че заквасеното с basilius bulgaricus е по-добро и най-вече по-здравословно.

# 468
Вчера купих близо 2 кг домати,на външен вид много хубави,червени и едри,а снощи като разрязах един отвътре беше почти зелен,сърцевината му твърда и бяла.Дайте идеи какво мога да ги направя,защото така никой не иска да ги яде.

# 469
  • София
Моля за рецепти за дресинг за салатки от зехтин и подправки  Praynig
Аз ползвам този Френски салатен сос.
125мл.олио или зехтин
сол,чер пипер на вкус
счукан чесън/нарендвам го/
1ч.л горчица
1/2ч.л захар
1с.л лимонов сок
1,2с.л винен оцет/балсамико-може би,слагала съм и домашен ябълков/
Разбивам с миксер и наливам в бутилка стъклена и държа в хладилника.
Вчера купих близо 2 кг домати,на външен вид много хубави,червени и едри,а снощи като разрязах един отвътре беше почти зелен,сърцевината му твърда и бяла.Дайте идеи какво мога да ги направя,защото така никой не иска да ги яде.
Миш -маш яде ли ви се?Или печени чушки с доматен сос?

# 470
  • Благоевград
Аелис, Лабрекс, благодаря за рецептите   bouquet

# 471
Момичета, това босилек ли е ?
http://www.foto.bg/data/500/medium/P6230101.JPG

Февруари го садих, но нещо не ми изглежда така, както изглежда по Интернет  Joy
(не съм виждала зелен)

# 472
Момичета, това босилек ли е ?
http://www.foto.bg/data/500/medium/P6230101.JPG

Февруари го садих, но нещо не ми изглежда така, както изглежда по Интернет  Joy
(не съм виждала зелен)
Не или поне не прилича на моя.  Mr. Green После ще го снимам, че малкия спи в стаята където е /на терасата/.

# 473
Моми4ета, за да не пускам нова тема, искам да попитам: Някой има ли идея дали и къде във форума има тема за рецепти/идеи за домашно-приготвени пюрета за бебе?
Предварително благодаря!   bouquet

# 474
Моми4ета, за да не пускам нова тема, искам да попитам: Някой има ли идея дали и къде във форума има тема за рецепти/идеи за домашно-приготвени пюрета за бебе?
Предварително благодаря!   bouquet
Намерих тази .

# 475
Благодаря, Лаленце!  Hug

# 476
  • под тепетата
Jerry F, това прилича на маточина

# 477
Jerry F със сигурност не е босилек,  newsm78 за маточината може би е права  bilqna_69. Тази вечер ще разгледам моята отблизо и ще споделя резултата. Mr. Green

# 478
bilqna, cecunka  Hug вярно, сега го сравних със снимки в нета  Hug
Жива маточина си е ! Мда, а на пакета с големи букви пишеше босилек  Joy

# 479
  • близо под тепетата
bilqna, cecunka  Hug вярно, сега го сравних със снимки в нета  Hug
Жива маточина си е ! Мда, а на пакета с големи букви пишеше босилек  Joy

може да е някой хибрид между маточина и босилек. На маточина ли си мирише? Joy сори за оф-а ама  Whistling

а сподели на коя компания е, за да не се излъжем и ние... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт