ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 326
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
На самия конкурс руската песен не ми хареса. Обаче видях тук клипчето на другата песен.
Определено ми станаха много симпатични. А и гласа на изпънителя ми се видя много интересен,
необичаен.

# 706
Освен това, както бе споменато вече вчера тук в темата, се чудят в кой град да е следващата Евровизия - Берлин, Хамбург, Кьолн или Хановер. Подготвят се и за "значителни" разходи, конкурсът в Осло струвал 25 милиона Евро.
и на мен тази битка ще ми бъде много интересна. кой ли ще надделее Hug който и да спечели, обаче, очаквам догодина грандиозно шоу

# 707
   Поздрав !

Има си стил Пётр , не може да се отрече.  

Петр Налич Крылья - с тази песен можеше да се класира доста напред, защото е готина .  Peace

" ...забывая про совесть....Что же ето такое, где же правда, люди !....Только я один, по неволе, справедлив и спокоен..."  bowuu

Peter Nalitch - Никогда  

Провода  

Тук се обяснява на онова момиче от снимката, ама на живо... Laughing

Петр Налич. Опера(2)  

А относно конспирацията и  гласуването по приятелски- мечтая си за деня, в който Израел ще даде 12 точки на Германия, заради хубавата песен.  Или Полша на Русия....Или Гърция на Турция....Ще настане и този ден. Слушах днес по радиото коментари за Евровизия. Организаторите умували как да премахнат регионалния вот и обсъждали варианта певците да пеят, без да се знае коя държава представят. Чак след гласуването да им се съобщават имената и страните. Това съвсем сериозно, водещата на предавнето го каза. А защо е нужно това ? Хората трябва да надскочат нихилизма и патриотарщината, да се наслаждават на музиката и шоуто...
То е ясно, че всеки обича страната си или съседите си, или е русофил или русофоб, примерно...Но това опорочава хубавото музикално шоу.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 18:27 от С О Н Я

# 708
Една майтапчийска песен на Пьотр Налич.  Laughing  Laughing  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk&feature=related

# 709
Една майтапчийска песен на Пьотр Налич.  Laughing  Laughing  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk&feature=related

Joy Joy

Да не би да е пародия на  тази любима :

Juanes - La Camisa Negra  

dancing dancing dancing

Страхотна !

# 710
Може ли да се намери песничката изпълнявана от двамата чернокожи преди започване на класирането?

Ето : http://www.youtube.com/results?search_query=madcn+eurovision&aq=f
Мерси много!   bouquet

# 711
Слушах днес по радиото коментари за Евровизия. Организаторите умували как да премахнат регионалния вот и обсъждали варианта певците да пеят, без да се знае коя държава представят. Чак след гласуването да им се съобщават имената и страните. Това съвсем сериозно, водещата на предавнето го каза.

Идеята е добра, само че трябва да се пее само на 1 език. По-обективна би била оценката от професионално жури с представители от  страните, но и там всеки ще подкрепя страната си. Най-добре е Евровизия да стане музикален фестивал за да се усети настроението от хубавите песни..
Според моя позната от Германия – никой там не е очаквал Лена да спечели. Миналата година е имало по-големи очаквания от  „No angels” , защото са известна група. И по ТВ и по Интернет пишат, че победата е сензациозна.

Е, всеки от нас ще слуша песните, които са му харесали от Евровизия 2010.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 21:24 от Isis

# 712
# 713
  • София
[quote author=Mimeto78 link=topic=500428.msg15305241#msg153052

Румънците като наши добри съседи не са ни дали и една точка на втория полуфинал! Много ме е яд на тях! Дето се вика ядат от нашите луканки, ама 1 точка даже не им се откъсна! Crossing Arms

Ауууу,серсеми!
[/quote]

Joy

Аз съм голям фен на тази песен. Харесвам темпото, настроението, такста ако щете. Ако беше отишла точно тази песен в Осло, аз лично нямаше да се срамувам, независимо от резултата от гласуването. Сега не съм удовлетворена, не бях удовлетворена и миналата година, и по-миналата.

След отшумяването на емоциите днес ми се прииска да чуя на първо място Eagle, след което песента на Манга и др. техни песни /съвсем неочаквано за мен им станах фен Simple Smile/, френската песен /даже си потанцувах/ и тази на Азербайджан. Нямах време да потърся една от песните, на която имаше включване със саксофон - запомнила съм я цялата, тананикам си я с най-малките подробности - но не помня нито текста, нито изпълнителя. Така че, ще се радвам да ми помогнете.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 21:22 от Емел

# 714
От 21.15ч българско време по Про7 ще бъдат Лена и Щефан Рааб на живо, ще разкажат за Осло.

# 715

Според моя позната от Германия – никой там не е очаквал Лена да спечели. Миналата година е имало по-големи очаквания от  „No angels” , защото са известна група. И по ТВ и по Интернет пишат, че победата е сензациозна.

Isis, миналата година представители на Германия бяха Оскар и Алекс с една доста симпатична песен.  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=6KV-zYsgaKE

# 716
По-миналата бяха НеАнгелите, и аз все си мисля че беше миналата. Другите дори не ги помня  Embarassed

# 717
  • MJF
Емел , аз този саксофон запомних Run Away (Moldova) . Тази ли е ? На мен това включване на саксофона ми хареса и го запомих.

# 718
  • Германия
По-миналата бяха НеАнгелите, и аз все си мисля че беше миналата. Другите дори не ги помня  Embarassed
И аз така, чак се шашнах, как може изобщо да нямам никакъв дори бегъл спомен за тези от миналата година..а пък я гледах Евровизията..май..  Blush

# 719
  • София
Емел , аз този саксофон запомних Run Away (Moldova) . Тази ли е ? На мен това включване на саксофона ми хареса и го запомих.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт