ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 448
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
Айде честит нов победител Mr. Green
Германия и Лена Sick

ти живееш в Германия  newsm78
какво ти е направило момичето  Crossing Arms

# 391
Арменката как поздрави: "Добър вечер, Норгя" и коментаторът се засмя  Laughing

Честито на Германия Simple Smile

# 392
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика

# 393
  • Sofia
Както ви казах - печели Германия  Wink

# 394
Айде.. Честито на Лена!  Simple Smile

# 395
  • София
Хайде честито дано Рамщайм са на откриването Laughing Laughing Laughing

# 396
  • в сърцето на един мъж...
Айде честит нов победител Mr. Green
Германия и Лена Sick

ти живееш в Германия  newsm78
какво ти е направило момичето  Crossing Arms

Нищо не ми е направило. Не е задължително да има някаква причина, за да не ми харесва. Лена имаше перфектен пр, както и най-добрия шоу мен на своя страна. Това я направи победител. Песента не е нищо особено, да не говорим за сценичното й присъствие, както и за самата нея.
П.С. Това пък с живеенето в Германия няма абсолютно никаква връзка с харесването или не на една песен.

# 397
  • София
   Бравоо, Crossing Arms Ленчето, дето стиска колена, все едно и се пикае е победител! ooooh! После нека някой се опита да ме убеди,че не е по геополитически причини.

# 398
Много съм доволна от резултата, поздравление за Германия и за Лена   bouquet  

# 399
Има надежда! Спечели хубава  и модерна песен, изпята от момиче без силикон и козметични операции, и представена без кокили, акробати, крила и други глупости...

# 400
  • София
Хайде честито дано Рамщайм са на откриването Laughing Laughing Laughing
Вероятно имаш предвид Рамщайн?
Щото си говорехме зa традиции в "хеви метъла", т.е явно разбираме...
Честито на Германия.
И на Турция.
Утре пак ще си потанцуваме с дъщеря ми на Satellite Grinning

# 401

Нищо не ми е направило. Не е задължително да има някаква причина, за да не ми харесва. Лена имаше перфектен пр, както и най-добрия шоу мен на своя страна. Това я направи победител. Песента не е нищо особено, да не говорим за сценичното й присъствие, както и за самата нея.

за толкова младо момиче, се представи отлично - само с бек-вокали, пък и нищо лошо няма в добрия ПР
виж, гримът й е отвратителен  Wink

# 402
Честито на Лена и дано Германия догодина поразвържи кесията за едно по-бляскаво шоу baloni

# 403
Много се вълнува момичето  Laughing Подозирам, че и младостта си казва думата за тази реакция Simple Smile А според мен е просто пияна  Joy

# 404
  • London,UK
dmaria ти изобщо слушаш ли турска музика,че знаеш какви традиции има в турската музика.явно имаш проблем с Турция и турците,но не мисля че тук е мястото...
 Честито на Германия,макар че не съм очарована.

Общи условия

Активация на акаунт