ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 491
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика

Аз пък не харесвам такива, които не са си направили труда да се запознаят с традициите на някоя страна в дадена област, преди да се изкажат неподготвени публично. Манга, освен друго, са спечелили награда на МТV съвсем преди няколко месеца. Но не за това става въпрос тук, тали така?

Просто те призовавам да бъдеш по-внимателна, когато засягаш чувствителни теми.
Не бъди толкова сигурна, че не познавам. Света за това е интересен и шарен защото сме различни и харесваме различни неща . А тти приеми, че не всички харесват това което ти харесваш. Точка, аз казах Grinning
п.с. стига с това безкрайно повтаряне на награда в МТВ, това си е една музикална телевизия и там има песни еднодневки , слушаеми днес  , но утре вече "умрели"

# 436
накратко каза: това е невероятно, вие сте луди, благодари на гласувалите и екипа около нея и след това каза, че дори не знае какво говори, но ще продължи да си плямпа ей така.
Беше ужасно развълнувана и мисля, че не очакваше тоя успех. Тя няма музикална кариера, доколкото прочетох.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 02:05 от Azalee

# 437
О, нищо лошо в добря ПР - ето така се прави Wink Явно трябва да вземем пример от немците Mr. Green Въпреки че преди две години не взеха и една точка ей така за спорта Mr. Green
Не ми харесва и това си е Embarassed Нито поведение има, нито грим, нито стил...

Песента не струва ли - какъвто и да е ПР, няма да я бъде.

# 438
  • София
Е, догодина се надявам да гледам финала на Евровизия от Берлин. Дано отново бъде в неработен ден.

Лека нощ от мен. Мога да кажа, че и сега, и по време на двата полуфинала, вашата компания /с малко изключения/ ми хареса много повече от шоуто, което ни спретнаха.

# 439
Харесаха ми няколко песни, но май от Турция насам не съм гледала наистина добър спектакъл.
Браво на Лена. Моите любимци станаха трети Heart Eyes

# 440
... лека нощ и от мен...  Hug

# 441

хубаво момиче - друго си е славянската кръв
и всъщност има абсолютно професионално поведение на сцена  Peace
Каква славянска кръв? Лена си е германка  Simple Smile

по-горе четох, че баба й била рускиня

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:40 от Стики

# 442
  • в сърцето на един мъж...
Лена си е чиста германка, няма нищо славянско. Не е учила музика, яви се на кастинг и я избраха по време на кастинга.
По-горе момичетата са написали какво каза. Peace
Стики, ако е добър пр-а, ако се промотира доста добре, дори и най-големия боклук да е може да се наложи Wink Има си начини. Пример - филмът Жега, от един тъп сценарий, с добър подбор на актьори е хит Grinning

# 443
  • София
накратко каза: това е невероятно, вие сте луди, благодари на гласувалите и екипа около нея и след това каза, че дори не знае какво говори, но ще продължи да си плямпа ей така.
Беше ужасно развълнуваня и мисля, че не очакваше тоя успех. Тя няма музикална кариера, доколкото прочетох.
Трябваше да я предупредят, да си подготви речта и да не е толкова шашната и изненадана!Щом ние знаехме, не вярвам тя да не е знаела!

# 444
Перкото от сцената явно обича да прави такива неща - тичал и на някакъв футболен мач, а сега търка нара в ареста и май ще му се размине само с глоба  Joy
хаха Този е уникат Simple Smile Видя, че идва охраната и вместо да се затича, се заизнизва от сцената танцувайки Simple Smile

Стики в руските форуми се чудили дали няма нещо руско. Не се е споменало за баба рускиня  Wink

# 445
  • София
Според мен пък по-нагодено гласуване не е имало в Евровизия.

# 446
Най-накрая да спечели някоя хубава песен на свястна изпълнителка, а не някакви измислени републики подкрепящи се взаимно  Peace

# 447
  • Габрово
Разочарована съм, много.  Ама, нейсе, спрягания за фаворит спечели. Много яко преиграната радост на Ленчето ми дойде в повече.
Донякъде се успокоявам, че Турците взеха поне второ място. Много ми хареса и песента на Украйна.
Азарбайджан, Грузия, Гърция и Румъния също извадиха добри песни.
А, как гласуваха като луди за бозите на Дания и Белгия  ooooh!.
Изпускат ме като зрител, догодина без мен.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:40 от ivap

# 448

newsm78
хубаво момиче - друго си е славянската кръв
и всъщност има абсолютно професионално поведение на сцена  Peace
Каква славянска кръв? Лена си е германка  Simple Smile

по-горе четох, че баба й била рускиня
[/quote]

А дядо й да не е бил евреин,че фамилията й такава  Mr. Green

# 449
  • España
охххх,не мога да се сдържа, Даниел каза ,че по едно време започнал да си брои балета и му излизали с един повече Joy

Общи условия

Активация на акаунт