Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 62 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
"Арт плетка" "Вълшебна бримка" - това е моето предложение.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 20:37 от temenuga2

# 256
# 257
chova - страхотна жилетка. Браво!!!

Това с имената за магазин много ме заинтригува. По принцип мисля и аз да си направя магазин за прежди /някога, в бъдещето/ и съм се чудила какво ли име ще му сложа  newsm78  Мотото на конкурса на Коутс беше - Плетенето е модерно Предполагам, че като му дойде времето, ще е нещо от този род.

# 258
  • Пловдив
Чова , много е хубава жилетката и манекенката - също!
Летяща кравичке , много бързо и красиво плетеш  bouquet
Кабзи , бижутата ти са върха!
Амели , много е хубава блузката!
На всички , които не споменах  Heart Eyes , всичко показано от вас ми харесва !

За име на магазин /от на Зоо идеята ми хрумна/ - може "Модерна плетка" или " Модерна плтачка" или пък като ника на една съфорумка "Плетачка - маниачка"

Аз съм в мнооого дълга пауза , вчера поплетох мако - само няколко редчета.

# 259
  • Севлиево
За името на магазина да се включа. Всички имена много готини, само че да слезем на земята. Според мен трябва да е някакво име което да загатва за прежди, но и да не е съвсем. Защото след време собственичката на магазинчето ще си търси други неща които да продава освен прежди. Лятото е живо мъртвило от към плетачки - говоря обаче за малък град. Та когато мислехме име на нашия магазин едно от предложенията ни беше "Арахна" - мисля че било свързано нещо с паяжини и плетене, богиня ли някаква /не си спомням/. От друга страна пък малко хора го знаят това  Crazy и ние директно се отказахме. Друго предложение - "Златна бримка"

# 260
радвам се че ви хареса жилетката  Simple Smile
отностно име за магазин  - магазина от който си купувам редовно прежда е  "От игла до конец" като естествено продават и копчета , игли, куки,разни мънисти , тези панделките (ленти) не се сещам точно как се казваха сега и гоблени

# 261
Аааа, щом ще се продават и други нещица в магазинчето, нека да е хубави неща (имаше такъв филм в който така кръстиха магазина). Името привлича вниманието. Нали важното е да влезе клиента в дюкянчето!

# 262
" Плетенето е модерно " ми харесва много.

Докладвам, че преборих вилката и заради това зарязах всички започнати неща. Имам една прежда, която я чудих какво да е... за вилка се оказа перфектна. Блуза ще е, лятна, широка, на вилка.

# 263
  • Севлиево
Момичета кокичета, с плетката съм пред компа. Изплетох аз дългите еднотипни редове на потничето

Още на първия ред запецнах. Какво означава - провязат накид в изнаночном р. лиц. скрещ.  newsm78

# 264
doci "изплетете наметката в опаковия ред лицево, преплетено" ... нещо такова

# 265
  • Севлиево
Оле нищо не разбирам, аз не съм намятала. Просто стигам до този символ и незнам как да го плета. ooooh!

# 266
 ooooh! сетих се още едно име "С нова прежда нова одежда "

# 267
Стейси, Амели, благодаря ви за отговорите!   Hug Hug
chova,  много красива жилетка! Браво!
 За име на магази за прежди ми хрумна "Ариадна" или "Кълбото на Ариадна" , нещо такова. Иначе ми хареса предложението на Биг Пуфана - "Преждунки"!

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 23:12 от nela_66

# 268
nomadka - "Бримка на куката" или пък "Щастлива плетка" или "Арт кука", може нещо от типа "Уникално ръчно" . Ще намислим и още хрумки по натам.

Благодаря за съидейничеството! Hug

lz1mpt   -  Относно име за магазина на мен ми идва едно ама е на английски: Wellness Yarn's  Wink

Дима  -  "Ажур" и "Дюкянъ" са при нас имената на магазините. Може нещо като Мода от дюкяна

big pufana  -   "Преждунки"
Много ми звучи като паяжинки, та затова ...

zoo  -   Плетенето е модерно

tane   - "Модерна плетка" или " Модерна плeтачка" или пък като ника на една съфорумка "Плетачка - маниачка"

doci   -    За името на магазина да се включа. Всички имена много готини, само че да слезем на земята. Според мен трябва да е някакво име което да загатва за прежди, но и да не е съвсем. Защото след време собственичката на магазинчето ще си търси други неща които да продава освен прежди. Лятото е живо мъртвило от към плетачки - говоря обаче за малък град. Та когато мислехме име на нашия магазин едно от предложенията ни беше "Арахна" - мисля че било свързано нещо с паяжини и плетене, богиня ли някаква /не си спомням/. От друга страна пък малко хора го знаят това  Crazy и ние директно се отказахме. Друго предложение - "Златна бримка"

chova - магазина от който си купувам редовно прежда е  "От игла до конец" като естествено продават и копчета , игли, куки,разни мънисти , тези панделките (ленти) не се сещам точно как се казваха сега и гоблени

temenuga2 - Аааа, щом ще се продават и други нещица в магазинчето, нека да е хубави неща (имаше такъв филм в който така кръстиха магазина). Името привлича вниманието. Нали важното е да влезе клиента в дюкянчето!

chova -   ooooh! сетих се още едно име "С нова прежда нова одежда "

nela_66  -  За име на магази за прежди ми хрумна "Ариадна" или "Кълбото на Ариадна" , нещо такова. Иначе ми хареса предложението на Биг Пуфана - "Преждунки"!

newsm10 smile3529 smile3530

# 269
! Преждомания.
! Дамски страсти.
! Кълбото.

Искаме клубни карти за магазина.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт