Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 62 045
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето ми ги "Костуровите" рокли:

моята:
- прежда Хармония на Казанлък - почти 400 гр на 1.7 мм кука

и на Стефка (бях я показвала, но не облечена):
- прежда Madame Tricote - 200 гр на 1.7 мм

newsm20

# 301
  • София
Фиф, разкош! Маисторско изпълнение, ама и модела е страхотен!

Вижте това, как ли се плете  newsm78 http://radikal.ru/F/s004.radikal.ru/i208/1002/d0/75266513bc69.jpg.html Има описание, но въм на вие с руския  Embarassed
  Eko, това е плетено на вилка.

Не е, с изпуснати наметки (дълги бримки) е плетено - според описанието.

# 302
кatiABV, мерси!!!  Hug Ще предам всичките предложения!

Не мисля в обозримо бъдеще да отварям магазин за прежди, така че... не ми се "свиди"...

1) "Мъничката Гичка (От "Седнала на прага"... може да се сложи самото стихче на видно място, с подходяща илюстрация... може и със снимка на някое мъниче, опитващо се да плете пред някоя къща - все ще се намери някоя жертвоготовна майка, която да си снима момиченцето, навярно... ако не - картинка... ... плете ръкавичка!!! Тва си го взимам за себе си. Нямам магазин за прежди, обаче имам купища списания Верена и Бурда на хартия, ако ти трябва нещо, винаги си добре дошла!   Heart Eyes Joy

2) "На котака гащи" - (от "прела баба...")

3) Облаци от прежди - Това ми е любимото - асоциация с "Любов в о/Облаците", мноу любим филм!  Hug

4) пухкава дъга...

ПП
5) Гордиев Развъзел?..  Wink

ППП
6) Клото, Лахезис и Атропос
7) Трите Мойри
8 ) Преждите на съдбата
9) Преждите на Клото... плетене с Лахезис

п.п. От 5 нататък си трябват поне две висши образования Mr. Green

# 303
Екстра е схемата. Мерси!!!
Булечка - ето една идея - щом ще носиш чантата с тези обувки, можеш да направиш по няколко/примерно 3/ дълги, тънки ленти от двете страни за дръжки и от едната страна да са хванати с роза, а от другата страна само с лентичка или трите ленти да са сплетени на плитка.

Зу, благодаря за идеята Hug Не се бях сетила!!! Ще помисля и други варианти и пак ще показвам!!! Party

А и още един въпрос Embarassed според вас много светло бежова подплата (бананов цвят) дали ще стои добре или да сложа бяла?

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 20:49 от ˙·٠Bulechka™٠·˙

# 304
  • София

Аз вчера се забавлявах с разплитане... на цяла половина от топ / лятна туника... Sad

# 305
  • Пловдив
Спретнах едно болерце набързо ,май трябваше облечено да го снимам,но ме домързя  Crazy
http://ivshu.snimka.bg/hobby/pletki.293321.19086376.big
http://ivshu.snimka.bg/hobby/pletki.293321.19086379.big

# 306
Фиф,много ми хареса роклята, друго става когато конеца е по-тънък, много по-фино е smile3501
Иванка, браво и на теб

# 307
Здравейте,момичета!
Знам,че въпроса ми не е за тук,но имате страхотни идеи винаги,пък и сте големи естетки  Peace
Та,купих си едно лятно потниче от втора у-ба,но ми бяха много дълги презрамките и го занезох на шивачка да ги скъси и да го стесни лекичко!И отивам вчера да го взема и направо немога да го облека,голкова е отрязала презрамките,че направо  #2gunfire Потничето е много готинко иначе,на "Lee" е и искама да си го нося.Дайте ми някаква идея какво мога да направя в случая?Само да кажа,че и изрязаните парченца са изхвърлени  Rolling Eyes Мислех да слажа панделка или пък някакво шнурче с нанизани синци или.....???????????
Моля, за съвет!!!

# 308
Хриси, съжалявам за разочарованието...мисля, че нанизани мъниста на шнурче ще е добре.

# 309
Хриси - не е лошо да го покажеш. Може да си изплетеш презрамки и някакъв мотив да му пришиеш , ако позволява............ 

# 310
  • Стара Загора
Фифундрела поздарвления за роклите!Страхотни са!Браво! smile3501

# 311
Страхотен стайлинг, Фифу!  bouquet
Чантата с дънковата подплата изглежда супер!  bouquet

Честит рожден ден на Мимиту! newsm59
Много здраве, обич и свободно време за любимите хора и хобита!

# 312
Иванка 1979, много е хубаво болерцето,чудно е...наитина ли се плете толкова бързо?  
Булечка,,идеята на Зуу  за трите лентички много ми хареса,много добре ще стои с тези сандалки...
Мимитууууууууууу,,Жива ,здравя,щестлива и много обичана ! Късмет и време за мноооого плетки...ЧРД!    bouquet

# 313
хайде за Добро утро вижте това http://www.youtube.com/watch?v=fLR2sjq2wF8
 #Crazy  #Crazy  Grinning

# 314
Мимиту, Честит Рожден ден!

nbirthday Tada  costumed034 newsm18  ura  Party Time Tada  party041 Tada                     knit

Някой да има схема на тази блуза?!

Благодаря!

Joy

Общи условия

Активация на акаунт