Аранжиране на маса - тема 2

• 206 819
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!  Hug
Заредиха се дъждовни и студени дни и на всички им отлетя музата за аранжировки май  Sad
Маце, Ивира, масите ви са прекрасни и единствената причина да ги коментирам с такова закъснение е, че все си казвам, че ей сега ще направя нещо и тогава ще пиша (за да не съм без снимки), но времето лети и все не ми достига.
Маце, да си жива и здрава, много обичана и късметлива! Много се зарадвах на масата ти, добре дошла при нас и да знаеш, че искаме още красиви маси. Много ми харесаха розичките върху салфетките с прибори и съдчето с ягодите, много хубав чаен сервиз и разбира се, прекрасната ти градина, на която не спирам да се възхищавам!
Ивира, благодаря ти за комплиментите за рибената маса! Мидената нещо се бави, защото нещо ми липсва за нея, но още не знам какво  Laughing Намислила съм една за неделя, дано се прибера с желаната китка!
Късметлии са твоите маймуни, много яка маса си им направила! От къде ги намери тия салфетки, че и чашите с животни  Laughing Направо страхотни! Харесах и идеята с кокосовия орех. Само бананите и липсват и едно палмово листо и става истинска джунгла!
Ягодка, ужасно липсваш!  Hug

И понеже нямам мои снимки, ето малко вдъхновение от нета - една прекрасна идея за детско парти (Мама 1+2 е показвала такива неща, но ето още един вариант):

Приятен ден, момичета!

# 106
Леля Ог, много си мила!  Heart Eyes Нямах намерение да аранжирам маси днес, но като ме подкани, поукрасих малко днешната маса.  Grinning Кой знае, може пък наистина да спретнем обща маса някой ден!  Wink Много сладурски предложения! И вземи се в ръце - не може само чистене, трябва и удоволствие, т. е. аранжиране на маси!  Hug
Ивира, ти си супер! Много е готина тази детска маса за твоите маймунковци, а цветенцето в черупката на кокосовия орех, направо ми взе акъла!  Crazy
Маце, добре дошла! Много красива градинска маса! Чудесно съчетание ягоди-рози!
Близнаците, още чакам розово-синята маса.  Crossing Arms Хич не можеш да ме убедиш, че не си аранжирала маси тези дни!  Hug

Ето и днешната непредвидена маса(абстрахирайте се, ако можете, от сините цветенца,  какво да се прави, такива са ми чиниите  Laughing):

# 107
Здравейте мили аранжорки !  Hug

Ягодка, Леля Ог, Ивира- благодаря ви .  Blush

matze- Добре дошла ! Чудесна масичка в градината , много ми харесва синият сервиз , а розата е разкошна .  Crazy
Ивира- интересна и сладурска маса ! Салфетките и чашките са супер .  Flutter
Ягодка- и двете ти маси ми харесват , при първата имаш страхотно съчетани цветове , жълтото цветенце е много нежно  Heart Eyes при втората виждам три мои любими неща  Simple Smile - зеленият цвят, пеперудите и щипките цветя , хареса ми и как си подредила приборите .   bouquet
Аз наистина не съм аранжирала маса тези дни ...в това студено и дъждовно време нещо нямам желание ..... Sad
Ето и обещаните снимки на розово- синята маса от понеделник ....

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016825.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016992.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC017257.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC017358.JPG
http://foto.bg/data/500/tmpphpDZpHVa.jpg
http://foto.bg/data/500/tmpphp1t4JAm.jpg

# 108
Добър ден, мили аранжорки! Hug

Ягодка, много се радвам, че аз съм главен “виновник” за тази прекрасна маса! Харесват ми цветчетата, пеперудките, зеления  цвят на свещта и салфетките и дори малките сини цветчета на чиниите! Но нааааай-много ми харесва тази малка каничка в средата на масата! Прекрасна е! Моля те, не отсъствай толкова дълго, губя вдъхновение!

Еййй, bliznacite2004, ама тези цветчета във вазичката все едно от чинийките си ги събрала! И много красиви шалове включваш напоследък. Много харесах и малките стъклени сърца и разбира се, купата с плуващите нежни розови цветчета!

А аз вчера се влюбих в една мини саксийка с прекрасни цветчета и с нея украсих масата ни за вечеря. Както и да въртях чиниите и цветчетата, не успях да им направя хубави снимки. Показвам ви  каквото успях да направя,  а вие проявете въображение и си представете колко сладурска беше масата ни  Laughing

Приятен ден и една слънчева събота и неделя (силно се надявам да е така  Praynig)!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 14:50 от Леля Ог

# 109
Близнаците, много красива синя маса! Сърчицата и сламките са очарователни!  Crazy Аз пък, когато е дъждовно, повече настроение и време имам за аранжиране на маси. При мен сега грее прекрасно слънце, пращам ви малко и на вас! ... И сега, когато вече е слънчево(може би на уж  Wink Laughing) и при вас, време е за аранжиране на маси!!!  Hug
Леля Ог, и аз те обичам!  Heart Eyes Ти си върховната подстрекателка!  Laughing Нямах тази седмица никакво време, ама ето и днес маса правих.  Crazy Заради тебе!  Hug Сигурна съм, че масичката е била много сладка и нежна. Горе-долу  разбрах за какво става дума. Следващият път да снимаш цялата , независимо как изглежда!  Hug

Ето и моята масичка за довечера. Вчера бързо откъснах това цветче от един храст  Embarassed и бягахме бързо с Малката Ягодка.  Laughing Не ме е срам! Ама Леля Ог е виновна, това е ясно!   Laughing Hug:

# 110
Такааа, Леля беше сбъркала снимките и сега има мааалка редакцийка  Laughing
Ягодка, благодаря ти за тази розова маса, много е красива! И даже и слънце грейна за кратко!  Hug
Браво на вас с малката Ягодка, много смешно ми стана като си представих как бързичко бягате Joy  Ама за такова малко цветченце... просто го пъхваш в едно пликче и си готова  Joy Леле, това май не говори добре за мен  Embarassed

# 111

Леля Ог, масата с мини кампанулата се е получила много нежна и романтична!   bouquet Аз уж гледах, ама какво си редактирала, не разбрах.  Embarassed Много ми харесаха приборите, нови ли са?
Твоите подвизи ме вдъхновиха и аз подредих - един шкаф... Обаче се оказа правилния - намерих разни забравени "аранжорски принадлежности"... виж по-долу.  Mr. Green

yagodka, масата ти ми подейства релаксиращо и отпускащо, задно със сините цветчета!   bouquet
А розовата се хареса на принцесата вкъщи и тя си поръча такава - с розови "навивки".
Цветенцето в кокоса е гардения и мирише упояващо!  Crazy
Отглеждам я, т.е. опитвам се да я затрия, вече няколко години, но се оказа жилаво храстче и близо 2 месеца вече не спира да цъфти, въпреки че забравям да я полея понякога.  Embarassed

bliznacite2004, синята маса е много красива! И синята купа с мушкатото, и твойта ръчно изработена ваза с хубавия букет, и чиниите, и шала... всичко е хармонично и много ми харесва!!!

Снощната маса е за гости - посрещах ги с морско меню - риба, водорасли, скариди и се постарах масата да допълни менюто.

Пясъкът за островчето, коралите и мидите ни ги бяха донесли гостите след медения си месец на Малдивите преди няколко години. Бях ги прибрала и забравила... нали помните, че се чудех от къде да намеря пясък за дзен градина, без да знам че имам и това вкъщи...  Whistling
Все пак бисквитения вариант може да го оближеш като се разсипе по масата...  Crazy

Имаше и сандък със съкровище, но децата са го заровили някъде, а не открих картата...

# 112
Ехоо ето ме и мен!
Ама толкова красоти тази седмица сте направили  smile3501
Коя от коя по-хубава и цветна  Grinning
близнаците жълтата ти маса ми е една от любимите  Heart Eyes а синята ееее страшно свежа
Леля Ог морската ти маса много ми хареса, всичките ти неща са много сладки и подбрани  Heart Eyes
Ивира лъвската ти маса е толкова шарена и детска.. жалко че нямам деца да им правя и аз  Heart Eyes А морската е толкова стилна..
Ягодка харесва ми как съчетаваш розовото с други цветове, и със синьото и със зелено  Heart Eyes пеперудената маса е много нежна..
Браво на всички!
Ето какво спретнах аз за рожденния ден на брат ми

http://www.foto.bg/data/7448/medium/IMG_05527.jpg
http://www.foto.bg/data/7448/medium/IMG_05519.jpg
http://www.foto.bg/data/7448/medium/IMG_05507.jpg
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
http://www.foto.bg/data/7448/medium/IMG_05605.jpg

# 113
Ама за такова малко цветченце... просто го пъхваш в едно пликче и си готова  Joy Леле, това май не говори добре за мен  Embarassed

Laughing Laughing Laughing Малей, клептомани станахме! Laughing Laughing Laughing

Ивира, страхотна морско-речна маса! Немо си има "коралче", а пиратът си има чадърче - много сладурско! Гостите ти сигурно са очаровани, а четиримата ти герои - много доволни! Много ми харесаха тези чашки с мидички и свещички -супер идея - копвам си я, надявам се, че не протестираш!  Grinning Hug
Ками, масата ти е страхотна! Страшно много ми хареса! Салфетките са много красиви, харесва ми как си ги поставила, а също и как си поставила виличката! Синьото на чиниите е много нежно и много си пасва точно с това нежно жълто и бежово! Часовникът е чудесна идея и допълнение към цялостта на масата! Браво!   bouquet
Леля Ог, Близнаците, не се ослушвайте, ами маси аранжирайте тези дни! Много е хубаво, когато тази тема е толкова оживена!   bouquet

Меридит, ти съвсем се загуби!  Crossing Arms Hug

# 114
Ягодка хвана ме... Wink Hug
Невероятни сте момичета,чак не искам да украсявам маси ,че да не се срамувам после.Я погледнете какви красоти правите...всеки следващ път ,просто надминавате и самите Вас!!!Адмирации за всички...Леля Ог,Ягодка,Дина767,Ивира,Близнаците,Ками Бонбона newsm51 newsm51 newsm51......
Маце добре дошла сред нас  Hug newsm51
Усмивка давай смело,не ги гледай тях...те са станали професионалистки. Peace
Аз ви наблюдавам всеки ден,да знаете ни ви изпускам от поглед Shocked Wink...,но сме двечките само и няма смисъл да правя маса ...в случая само за мен...  PeaceПък и ми доставя удоволствие да гледам вашите творения...,просто сте ВЪРХЪТ!!!

# 115
Запис и в новата тема и от мен  Simple Smile Аз не съм от най-активните тук,но ви следя с огромен интерес и се надиавам в скоро време и аз да ви покажа моя маса. Хубав и творчески ден ви желая момичета!

# 116
Нашата неделна маса ще бъде мъфинова  Grinning:

# 117
Мъфиновата маса изглежда доооста сладка Simple Smile
Ето една романтична черно-бяла маса за двама

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 21:08 от kami_bonbona

# 118
  • DE
Здравейте, първо искам да ви благодаря за комплиментите които ми направихте !
Да си призная аз съм малко схваната на тема декорация !
Като гледам с какъв финес и фантазия са декорирани вашите маси...
"Запалихте" ме и мен !
Сега пак цоп тук с няколко снимки от моята "пиянска" маса. Без покривка с малко светлина и изтоЩена батерия на апарата.
Приемам критики и нови идеи с удоволствие Mr. Green
Масата я "блъснах" до радиатора, единственното място на което не падаше сянка от лампата при снимане !
Затова се извинявам !

Бяхме три "момиченца" !
Между другото, тук в Германия не е обичайно да има сервирано мезе или някакви ядки.
Поднасяла съм много пъти, но винаги първо се изяжда всичко и после се пие.
В повечето случаи чиниите се изпразват за минути.
После се седи пред "празна маса" и се пие !
Така и не можах да ги науча, хората около мен, че първо се пийва, после се хапва и пак на ново !

# 119
yagodka, заряза ти диетата! Нали само на цветя бяхме...
Харесаха ми как стоят салфетките и пеперудите под мъфините.

kami_bonbona, готини маси! Страхотни салетки си намерила и за двете!

matze, продължавай смело! Важно е да следваш собствения си усет и сама ще намериш стила си и ще се "поразкършиш" на тема декорация.
За "пиянската" маса първо да кажа "Наздраве!". Какво вино пиете? Това винаги ми е много интересно.
Хареса ми как си опаковала бутилките, въпреки че на мен и етикетите са ми интересни.  Mr. Green
Чаште са ти страхотни и се връзват идеално с цветовете на масата. Цветята, които си подбрала също са много красиви. Може да опиташ другия път да ги сложиш в красивата метална поставка, а стъклените чаши с плодовете, понеже са цветни, да ги наредиш при двете метални кофички, за да се виждат по-ясно.
А онези рози и сините чаени чаши... още са ми пред очите! Покажи ни ги скоро пак!

Следва масата ни от събота. Двете пеперуди ги взех от една паяжина, затова са малко поизядени.  Whistling
bliznacite2004, благодаря за идеята!

Общи условия

Активация на акаунт