Аранжиране на маса - тема 2

• 206 814
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Леля Ог, Ивира, благодаря за комплиментите!  Blush  bouquet

Леля Ог, бързата плодова маса е много свежа, красива, вкусна, цветна, шарена!  Носи много настроение и радост за очите!  bouquet Май се отказах да правя възстановка, но онази маса не беше кой знае колко интересна.  Laughing
Ивира, страхотна идея да използваш бурканчетата като част от аранжировката! Бъзът е много нежен и в съчетание със зелено и лилаво, седи още по-нежно, а пък панделката за цветя също много му отива!  bouquet Подложките са от черна хартия. Взех ги от блокчето на сина.  Embarassed  Laughing

Идеята за фолиото дойде случайно. Бях запазила фолиото от други две маси, а то беше доста намачкано, та го донамачках.  Laughing
Около свещичките на масата с разпилените листенца има едни камъчета, които са боядисани с брокат:

# 91
Една маргариркова маса от днес. Ама хич не се получи това, което бях запланувала.  Crossing Arms :

# 92
Страхотни неща сътворили .
Браво на вас и поздравления.

Аз дали ще успея да измисля нещо ?!  newsm78
Ще се наложи да открадна идея от вас ...

# 93
  Здравейте мили аранжорки!

kami_bonbona- много ти благодаря! да не забравя още веднъж да те поздравя за красиво аранжираните маси "калинки" за детското парти! Зарадвала си много гостите, а и домакините  bouquetИ аз също мисля, че без белите покривки се е получило по- нежно и не толкова строго... Браво!

Ягодка- благодаря ти! Аз отдавна съм се убедила , че тук си четем мислите или по-скоро мислим много сходно HugБлагодаря ти за линка от предаването! Не съм го гледала за съжаление , понеже интернет лимита ми за този месец е почти изчерпан и съответно скоростта е много ниска и не се отваря, но В България ще го изгледам на спокойствие!
Масите ти са страхотни- и четирите! Черно-червената много ме грабна и изобщо не бледнее пред моята!!! Напротив- прекрасна е!
Бежовата с пеперудите е много нежна и много ми хареса как си поставила пеперудите, а маргаритковата за пореден път показва колко добре съчетаваш цветове. Тази със фолиото също ми грабна окото понеже вече знаеш , че черно , розово и сиво(сребристо) ми е една от любимите комбинации , а фолиото и предава още повече блясък!

Близнаците Hug Честито за придобивката - със здраве да си я ползваш! А тези маси от тази прекрасна зелена градинка ще ги чакам с нетърпение!
Леля Ог- благодаря! Масата с маковете , която не можах да коментирам миналия път е една от фаворитите ми! Аз между другото бях зърнала чинийката с маковете в другата тема и даже се учудих защо не си ни ги показвала , и когато каза за "тайната" маса очаквах да видя поля от макове, но не очаквах да е толкова хубава- салфетките са разкошни , а свещите толкова добре допълват всичко- да не говорим за начина по който си украсила свещниците със червена и черна салфетка- уникално!А втората с цветните мъфини- плодчета няма да я коментирам , защото не издържам на тези вкусотии EmbarassedВ тази връзка да ви се похваля момичета- диетата в комбинация с аранжиране на маси ( аранжиране 70%, готвене  и хапване 30% Wink) даде резултат- 5 кг Flutter

Ивира-благодаря ти!А твоята украса от бъз е поредната ти невероятна идея! Много нежно и красиво- дори перфектните  салфетки си намерила!

Вижте колко съм примерна- един ден преди заминаване се включвам и то с маса Heart Eyes

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/AsianTableII#5 … 4473553022788050]http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/AsianTableII#5 … 84473553022788050[/url]
Ягодка- виж - откраднах ти подложките Mr. Green

Легенда:Тази маса беше провокирана от 2 посещения при свеки GrinningПри първото си тръгнах с едно перде , което тя искаше да изхвърля- което в последствие се превърна в 12 броя подложки са хранене( за покривка не стана - беше много тясно)
При второто посещение си взех от същите цветя от онова дърво в двора Hug
Приятна вечер на всички! Моето следващо включване , вече без маса обаче ще бъде от  България Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 17:37 от Dina767

# 94
Здравейте мили аранжорки !

Леля Ог, Дина , Ивира- благодаря ви .  Hug

Леля Ог- масата ти е много вкусна и цветна !   bouquet Тортата и кексчетата са страхотни !  Crazy
Ивира- аранжировката с бъз е чудесна !   bouquet
Ягодке- маргаритковата маса много ми допадна !  Heart Eyes   bouquet
Дина- красива маса !   bouquet тези бели цветчета са разкошни !  Flutter Лек път и весело лято . Много прегръдки от нас .  Hug  Heart Eyes

Ето и от мен една масичка ..... Simple Smile

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC015253.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC015345.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC015588.JPG
http://foto.bg/data/500/tmpphpaZNm3y.jpg

# 95
Дина, приятно пътуване и весело изкарване на ваканцията! Включвай се, колкото е възможно по-често, дори и без маса! Ще ми липсваш!  Heart Eyes Много нежна маса се е получила с тези цветчета, в съчетание с бежово, сиво и черно - класика! Не видях къде си ги откраднала подложките ми, ама тези са много по-хубави от моите.  Grinning Поздравления за кг.! При мен аранжирането не дава желания ефект, ама няма как, като по-честичко надничам в "онази" тема.  Crossing Arms Laughing  Hug
Близнаците, много сладурска плодова маса! За миг си помислих, че пеперудката в средата е истинска! Иска ми се да отхапя парченце от тези невероятни праскови! Само не ми казвай, че си ги набрала нейде от тази градина! Много е красива тази маса!  Hug
Леля Ог, липсваш...  Hug

Две бързи маси  от мен:

# 96
Ягодка- благодаря ти . Пеперудката в средата е истинска  Simple Smile по-точно полу-жива е ....уловена от сина ми , той по цял ден това прави тук , хваща пеперуди ... Simple Smile слага ги в една пластмасова кутия с дупчици , пуска им вътре цветя, трева ...говори им нещо , пее им  Laughing умира си да събира всякакви буболечки .... Crazy преди два дни заспа с две светулки , пусна си ги в леглото  Simple Smile . А прасковките не са от градината , нашите още не са узрели , имаме 3 прасковени дръвчета .  Simple Smile
Ето още една пеперудка , тази я препарирахме  Blush сина ми каза , че трябвало да ни краси следващата масичка.

Бързите ти маси ми харесаха  Flutter и отново интересно сгъване на салфетките и подредбата на приборите . Браво !   bouquet

И на мен ми липсва Леля ОгHug

# 97
Здравейте, мили момичета!
Топлото време и биричките в парка ми пречат на готвенето и аранжирането на маси и затова съм много нередовна напоследък  Laughing Прибираме се късно, скитосваме много и вечер нямам време дори да коментирам. Но пък е голямо удоволствие да разглеждам масите ви, всички до една са прекрасни!
Благодаря на всички за хубавите коментари за моите маси и се радвам, че съм ви липсвала!  Hug  Heart Eyes

Ивира, чудесна идея за бурканите с бъз! Наистина много нежни цветове имат и със зеленото са чудесна комбинация!

Ягодка, много са красиви тези камъчета около свещичката! Предполагам, че така си ги купила, а не си ги боядисвала ти с брокат, нали?!  Laughing  Масата с маргаритките много ми допада – плуващите в чашките свещи и цветчета са чудесна идея. Харесва ми и как си съчетала  трите вида салфетки, особено карираната. От новите ти две маси повече ми харесва втората – много е свежа. И колкото и странно да е, гроздето много си върви със салатката с маслини в нея! От всяка твоя маса човек може да си грабне по една идея!

Усмивка, добре дошла! Разбира се, че ще успееш да измислиш нещо, чакаме го с нетърпение!

Дина, много си наблюдателна! Аз самата не се усетих, че съм си показала чинийките в другата тема. Радвам се, че все пак съм ви изненадала, много се старах за тази маса. Свещниците с червената и черната салфетка не съм ги видяла от никъде, просто докато се опитвах да напъхам червените салфетки в две чашки и ми се мернаха пред очите едни малки черни салфетки от Хелоуин и се получи от раз. Поздравления за диетата, при мен не се получава и май ще си търся самотен плаж  Mr. Green  Много ти е красива “свекървенската маса” Тези цветя са като изкуствени! Да са ти честити подложките, връзват се идеално с новите ти пръстени за салфетки!

bliznacite2004, отново весела и оригинална маса в градината! Този воал по средата много ми харесва, а и много идейно си го завързала. Но от всичко най-много ми харесва каната с плодовете, направо се влюбих в нея!

Ето една маса от мен - това е първата от серията "морски маси", които смятам да са поне три (но не една след друга):

За тази маса си купих някои нови неща, на които много се радвам!

П.С. Сега видях пеперудите! Много са красиви! Трябва да заведеш малкия в Природонаучния музей в София, ще се впечатли сигурно.

До скоро, мили аранжорки!

# 98
Близнаците„ много са красиви пеперудите, а синчето ти е гляма скица!  Heart Eyes
Леля Ог, морската маса е много красива! Много красиво си сгънала салфетките -риба, има хем плитко, хем дълбоко море в тях. Всички нови аксесоари много ми харесват! Салфетникът на пътво място - много е идеен! Чинийките-свещничета във формата на рибки, както и кофичката-свещник са сладурско очарователни!  Flutter Естествено мъфинките изглеждат примамливо вкусни! Разкажи повече за рибките до свещниците, моля! Днес, когато излязох на балкона, ми се стори, че се носи мирис на море(а сме доста далеч от морето!), а сега разбрах от къде е идвал той - от твоята очарователна морска маса!  Grinning Не, не съм намазала камъчетата с брокат!  Laughing Laughing Laughing Още в началото на тази тема(1-та), ги купих от една разпродажба на Коледни аксесоари, но все не им идваше времето, нито пък им намирах място, но както виждаш, и на тях им дойде ред.  Laughing Идеята за свещичките във водата не е моя. Видях я от мама 1+2 на морската маса и много я харесах, а на маргаритковата маса, маргаритките и свещичките сами някак си  Laughing влязоха в чашките. Днес пак влязоха в чашките без да искат  Laughing, т. е. по вина на мама 1+2  Hug. Тези карираните салфетки всъщност са кухненски кърпи.  Wink

За днешната маса взаимствах идеята за това цветосъчетание от Близнаците  Hug. Първо поставих свещника в чашата:

Но после, както виждате по-надолу, по вина на мама 1+2  Hug, свещичката влезе във водата. Единствено добавих малко панделка за букети и подаръци вътре, за да е в тон с контекста  Laughing на масата:

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 00:04 от yagodka

# 99
Леля Ог- благодаря ти .  Hug Радвам се, че си тук  Grinning
Морската ти масичка е чудесна !   bouquet Всичко по нея ми харесва , рибките , салфетките- рибки  Simple Smile малките свещички рибки , кексчетата , бялата кофичка  Heart Eyes

Ягодка- много е красива масата ти  Flutter
Малките обувчици са страшно сладурски  Heart Eyes и пак си сложила любимите ми салфетки  Simple Smile
И аз днес правих розово - синя маса , но нейните снимки ще сложа утре .
Сега ще покажа " маргаритковата " ми маса от вчера .... Flutter

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016266.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016357.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016476.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC016305.JPG
http://foto.bg/data/500/tmpphpKHWhAu.jpg

# 100
Ауууу, Близнаците, очарована съм от тази маргариткова масичка! Невероятна е!  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 101
Нямах намерение да аранжирам маса днес, но едно цвете ме провокира, направо ме предизвика да го сложа в средата на масата  Laughing:

# 102
Здравейте, мили момичета!  Hug

Почиствам основно къщата и в лудницата няма как да редя маси, едно красиво цветче ми увехна преди да мога да го аранжирам  Sad Но пък си изчистих цял шкаф само за салфетки, свещи и украси  Laughing
Момичета, много ви благодаря, радвам се, че ви хареса морската ми маса! Ако забелязахте няма нито една мидичка по нея, това е съвсем умишлено   Wink Следващата ще е с мнооого миди. А може и да не е  Laughing

Ягодка, с твоите чаши и салфетки, свещничето и обувчиците може да направим прекрасна обща маса! От мен имаш сините чинии, още едни обувчици и още няколко малки джвъчки в същия стил. От кога чакам да им дойде времето, но засега не съм намерила каквото търся и си стоят на секцията. А ти си намерила просто перфектните салфетки! И с розовото е много добре комбинацията. Повече ми харесват плуващите свещи, отколкото свещничето в чашата.  А новата маса... страшно весела! Голямо попадение са тези купички, разкошни са! Съчетала си страхотно цветове и форми – прасковите и новите купички, цветчето и жълтите салфетки, белите купички и белите салфетки... много хармонична маса! И много красиво цвете!

bliznacite2004, много красива маргариткова маса! Тези  големите лъжици страшно много ми харесват, както и идеята да ги използваш за вазички! Съчетанието жълто с черно е много красиво!

Много настроение ми носят масите ви, всеки ден различни и винаги прекрасни!  Hug  Heart Eyes

П.С. Ягодка, рибките до свещниците са солнички. Купих си ги преди три години от Балчик и много си ги обичам.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 11:26 от Леля Ог

# 103
  • DE
Здравейте !
Нямам никакво намерение да коментирам маси и декорации !
Фантазията не ми стига до там,
чета ви тайничко и ви се възхиЩавам !
В неделя за закуска послучай моя РД "спретнах" една скромна масичка !

С

# 104
yagodka, толкова много маси си спретнала  Shocked  - една от друга по-хубави. Аз си избирам "провокираната" - харесвам жълтото и оранжевото, както и симетричната подредба. 

Леля Ог, откри ваканционния сезон със "синьо" настроение!!!  Hug Чудесна "рибена" маса! Чакам с нетърпение "мидената"! Завиждам ти, че имаш време да почистиш. Дали можеш да наминеш и към нас!  Flutter

bliznacite2004, специални благодарности на съпруга ти, че ти е осигурил възможност да споделяш тук тези красиви маси.Щеше да е ужасно,  да чакаме до септември и всичката тази хубост да ни се изсипе навъднъж!!! #Shocked
Децата ме помолиха, да им направя като твоята ягодово-малинова кана! А на мен ми хареса масата с маргаритките - изпипала си я и в дребните детайли!

Dina767, като за последно - с апломб!!! Стилно и нежно се е получило подреждането на масата! Лек път и приятна почивка на родна земя!

matze, честит рожден ден!!!(с малко закъснение   bouquet) Страхотен чаен сервиз, а очите ми останаха в розите! Хубаво е, че се включваш при нас, макар и без да коментираш!

Усмивка !, смело напред в "аранжорските джунгли" и най-важното е да снимаш!  Mr. Green

От мен - обедна маса за моите "маймуни":

Искам "морска" маса да наредя, но с тоя дъжд ми се удави настроението и само за менюто мисля...  Close

Общи условия

Активация на акаунт