Аранжиране на маса - тема 2

• 206 823
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Страхотни неща! Записвам се да следя!

# 571
Искам да изкажа възхищението си от вси4ки аранжировки.                                                         Малко късно ,но все пак да си покажа хелуинската маса-                                                 http://storage2.album.bg/1d0/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B … 43f4_25721312.jpg                           http://storage2.album.bg/e22/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B … a7f8_25721315.jpg                                                                                 http://storage2.album.bg/70e/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B … 58a0_25721317.jpg                                                                                  http://storage2.album.bg/bb2/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B80313_53621_25721318.jpg                                                                                   http://storage2.album.bg/c6b/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B … 3df1_25721319.jpg                                                                                                            Знам це не е тук мястото да питам за което се извинявам,но ако някой може да ми помогне ,искам да разбера как си правите колажите със масите,4е моите публикации мн са ми грозни4ки така.                                                        

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:18 от hameleon2

# 572
Искам да изкажа възхищението си от вси4ки аранжировки.Малко късно ,но все пак да си покажа хелуинската маса-  
                                                                                                                                                                                                               Знам це не е тук мястото да питам за което се извинявам,но ако някой може да ми помогне ,искам да разбера как си правите колажите със масите,4е моите публикации мн са ми грозни4ки така.                                                        

Сложих ти снимките ,така че да се виждат...,нямаш ли по големи,че така трудно се виждат...доста са малки?
Много интересна маса,браво.  bouquet
Тиквата ми хареса как си я направила... Peace

Редактирам.....увеличих ги съвсем малко,защото иначе стават размазани. Peace

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:07 от merydit

# 573
 Знам це не е тук мястото да питам за което се извинявам,но ако някой може да ми помогне ,искам да разбера как си правите колажите със масите,4е моите публикации мн са ми грозни4ки така.                                                        

И аз бих искала да знам как се правят тези колажи, ма ме беше срам да попитам Simple Smile

# 574
Леля Ог, и досега не мога да разбера защо критикуваш тиквената си маса! За мен е повече от прекрасна!!!  bouquet

Ягодка, благодаря за милите думи, много стимулиращо ми подействаха. И много ми хареса масата ти, защо я изхвърли тази хубава тиква! Grinning

Dina767, вкусотийките, които си приготвила, са толкова изящни, че наистина са си част от декорацията! Simple Smile

silviti , страхотна маса и много оригинална идея за тиквите-саксии! Shocked И със сгъването на салфетките си се справила страхотно!

# 575
  Привет момичета!
  Хамелион 2, Силвити- изпратих ви на лични съобщение за "колажите"- ако искате да питате още нещо- насреща съм!
  Коментирали сме и преди- програмата е чудесна и много лесна за работа- много се радвам , че благодарение на Леля Ог я открих за себе си, защото я ползвам за всичко и с лекота  bouquet

После ще се върна да коментирам едни прекрасни маси , които видях-, само да свърша със задачките първо!
 Хубав ден на всички!

# 576
Много слаба активност тези дни...

Меридит, да са ти живи и здрави и бабчето, и братчето! Много хубави торти си направила! Мен в тоя занаят хич ме няма. Laughing Не знам защо се червиш, масичката за рождения ден на баба ти много ми хареса. Много са оригинални каренцата и техния цвят чудесно подхожда на оранжевото и бледожълтото. Харесвам и цветето, което си подбрала!  Peace
Хамелеон2, за съжаление не мога да видя хубаво всичко по масата ти, но видях и харесах страшната тиква, както и купата с тиквите. Видях в чинията, че има също страшна тиква и това върху тиквите трябва да е прилеп, но не се вижда хубаво. Ако имаш негова снимка от близо ще бъде чудесно, бих искала да го видя как е направен.
Силвити, много добре си се справила със сгъването на салфетките. Харесва ми как си завързала приборите и обърнала чашите.

От мен една простичка непланирана морска маса:

# 577
  • Плевен
Здравейте мили момичета,  Hug
Радвам се , че най-после се завръщам с една "есенна" маса в тази толкова красива тема. На тези рози им се каня от миналата година и най-после успях да ги направя.
Въпреки, че не съм писала, ви следях редовно и видях толкова много красиви маси, че просто не съм в състояние да ги изброя една по една.Впечатлих се от масите на Silviti, Dessi, Hris -  много ми допадат аранжировките ви   bouquet  bouquet  bouquet
За Dina , Yagodka  и леля Ог просто няма какво да кажа- всичко е страхотно (включително и вкусните допълнения към украсата) smile3501
Matze, а твоите постове чета с голямо удоволствие, съжалявам , че не мога да бъда така красноречива и много се радвам на градинските ти маси.   Grinning
Много, много адмирации и за всички други момичета от темата за аранжировките, които  показват  bouquet smile3501  bouquet

Приятен ден от мен и се надявам скоро пак да съм сред вас с нова маса.

# 578
Митонела, много красива есенна маса! Жълто-зеленото прекрасно си пасва с кафевите ти чинии! Чудесно си подбрала салфетките. Харесва ми как си поставила листата под чашите и свещичката, но най-красивото от всичко е букетът от листа. Браво! Тази маса съперничи на "отиващото си лято"!  bouquet

Днес случайно попаднах на един много интересен сайт за декорация на дома и градината. Оказа се, че видеото за сгъване на салфетка във формата на тиква е от него. Има страхотни  Crazy идеи за всякакви празници:

http://www.bhg.com/videos/m/32071392/quick-gilded-ornaments.htm

http://www.bhg.com/videos/m/32071338/fold-a-baby-bootie-napkin.htm#q=napkins

А това е началото на сайта:

http://www.bhg.com/

# 579
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

Маце, страхотна битова масичка! С удоволствие бих хапнала на нея!  А малинката е истинска красавица! Благодаря ти за хубавите думи!  Hug

Ягодка, на мен също всички маси ми харесват. Няма лоша маса, щом човек е отделил време и се е постарал да я нагласи. От време на време има лоши снимки, но пък ние си представяме масата в идеален вариант и готово! Благодаря ти за комплиментите, знам че няма да ме забравиш ти  Hug  Малките оражеви неща се казват Физалис и са много много красиви, лъскави и ... криглички Много ми харесват и си ги поглеждам от време на време с огромно удоволствие. Все още ми украсяват я витринката, я масата.
На последната ти тиквена маса  много ми харесва как си поставила два цвята салфетки върху купичките и лъжичката отгоре!  А третата страна на тиквата  е също толкова красива, както и другите две  Laughing
Синята маса ме изпрати на един романтичен морски бряг. Даже не бряг, ами не знам защо това синьо и тези свещички ме карат да си представям морски фар! Много харесвам тази маса! Много интересни неща си пуснала на линковете, сега тепърва ще им се наслаждавам, за което ти благодаря!

Меридит, да са ти живи и здрави рождениците, много късмет им пожелавам! Разгледах всички елементчета по бабината ти маса, много весело си ги съчетала! Мелничката и малките фигурки са най-хубави!

silviti, много ти е красива масата! Харесват ми цветовете на салфетките-тикви, както и зелките (това зелки ли са или цветя?). Саксийката с листата също е много красива, а от пердетата всеки път едва свалям поглед. С две думи, отново маса пълна с красиви детайли, на която вниманието се задържа за дълго.

hameleon2, много дребни и неясни снимки си сложила, почти нищо не мога да видя. Тиквата ти е хубава!

Apr, много ти благодаря! Критикувам си снимките, защото изглеждат мърляви и безцветни. В действителност масата беше ярка, топла и много красива. А освен това имаше и други елементи по нея, които не са излезли изобщо и не ги качих. А свещите бяха подредени накрая трите в средата (като на малката снимка горе), но пък всички снимки на цялата маса в този вариант бяха ужасно тъмни и грозни... Май ще украсявам маси само почивните дни, за да мога да ги снимам като хората.

Mitonela, страхотна есенна маса! Всичко по нея ми харесва- салфетки, листа, зелената свещ и прекрасните ти рози от листа!

Ето още една ужасно тъмна масичка, но я показвам, за да не съм с празни ръце. Маце, беше замислена като поздрав за теб, заради ябълките. Листата ми престояха ден-два преди да успея да наредя масата и се свиха. Тогава реших да ги изгладя, за да изглеждат добре на снимките  Mr. Green Резултата- цяла седмица вече имам красиви, червени изпънати листа. Гладих ги от обратната страна, за да се запази цвета отпред.

Ето я:

Приятен ден на всички и повече вдъхновение в тези есенни дни!

# 580
Здравейте  Hug
Леле какви красоти, какви маси,такива красиви,чак ми се иска да отида на всички ви на гости Heart Eyes
Не знам дали мога да опиша колко красива е нашата тема и то благодарение на вас Peace
silviti,много ми  хареса последната ти маса,изпипана до последно  bouquet
Mitonela,справила си се чудесно,харесвам ми как си направила розите от листа Peace
Ягодка,много красиви маси си направила,събра си  сили в почивката когато ни изостави Laughingидеята с обърнатите чаши е страхотна Hug
Леля Ог,ти си неуморна,красоти ,красоти и пак красоти,много ми хареса есента  при теб Peace
малко и от мен...
това го получих като подарък..мисля маса за него Heart Eyes

# 581
Ей, Деси, тази бяла маса е страхотна. Много съм впечатлена от сервиза за хранене и супника. Направо ти завидях малко  Blush, мноооого ми хресва.  Heart Eyes

# 582
Л. О., радвам се, че се появи и то с такава топла есенно-ябълкова маса! Идеята ти за изглаждане на листата искрено ме разсмя!  Laughing Много хубаво си съчетала червените ябълки и жълтите листа, а кофичката с шипките е много сладурска! И стига си се оплаквала от тъмните си снимки! Виж моите наистина са много зле!  Laughing Hug
Деси, много нежна маса в бяло! Купата с белите рози е много красива, както и свещниците със сивите камъчета! Супникът е жесток!!! Чакам с нетърпение предназначената маса за новия ти свещник!

От мен една измислена маса с каквото намерих вкъщи:

# 583
Здравейте!!!
Напоследък нещо нямах вдъхновение за аранжирането....но днес сътворих ето това:

dessi06, направила си бяло съвършенство  Simple Smile 
Леля Ог,  слънчева е твоята есен  Simple Smile
Mitonela , много са ти сполучливи и красиви тези рози  Simple Smile
yagodka , непланираната ти масичка, въобще не е простичка  Simple Smile много е идейна, харесва ми.
silviti , тиквената ти маса е ВЪРХА!  newsm10  Следя ти аранжировките, много си добра в това.
Dina767, ще те помоля да ми пратиш и на мен на лични, инфо за програмката за колажите.
докато пишех, yagodka публикува нещо изключително красиво  smile3501 Много задушевна украса  Simple Smile Много добре се е получило, браво.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 00:19 от sillfida

# 584
Силфида, благодаря ти за комплиментите!  Blush И твоята маса е много красива! Всичко по нея си е на мястото, няма нищо излишно! Харесва ми съчетанието на кафяво и червено, отдавна съм му хвърлила око.  Wink Много красиво си поставила приборите, прозрачните ти чинии и кристалните чаши много си пасват с десена на покривката, а тя ми е фаворит в цялата маса. Ако имаш нейна снимка в по-близък план, моля те, дай да я видя!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт