Аранжиране на маса - тема 2

• 206 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Dina767 , Леля Ог , Mitonela , matze МАСИТЕ ВИ СА СТРАХОТНИИИ    newsm51
Дина зелената ми е любима вече  newsm76 newsm76
silviti мечтата ми е тази тераса, а масата ти е толкова елегантна и красива. браво   bouquet най-много ми харесаха пръстените за салфетки  Heart Eyes
Искам да споделя с вас, че декорирането и на мен ми е страст и това занимание ми доставя най-много удоволствие.Имам 3 комплекта чинии и отделно купички и плата, а майка ми има магазин за сувенири и от там си крадвам повечето неща newsm44
Днес ви показвам моята скромна есенно- златна маса с новата ми ароматизирана свещ( много си я харесвам и ми беше жал да я запаля)

Чакам с нетърпение нови маси за вдъхновение  Hug

# 436
Момичета, благодаря много за похвалите. Не мислех, че ги заслужавам на фона на вашите творби, но вие ми давате криле и за по-нататъшни напъни в тази посока.

Аз още не мога да обхвана цялата тема, много съм изпуснала, седя на една снимка по 10 мин да изучавам детайли. Просто сте невероятни до една!

# 437
Dina Влюбена съм в зелената ти маса!!! Напоследък съм луда по зелени работи  Rolling Eyes
Аз си ви гледам скромно,скромно, ама какво да се прави - подвизавам се в мъжка къща с 1 вид сервиз (и то не пълен) и почти никакви възможности за декор.. Ама съм се заканила да си накупя всичко нужно и да се раздвижа  - чакам печалба от тотото Laughing

# 438
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Аз пак съм на линия Mr. Green
Тръгвам от огрятата от хиляда слънца и с едни от моите любими летни цветя украсена красива маса на Митонела!
Правя дълъг престой в гореЩата джунгла на Леля Ог, прекрасно, топло, вкусно и екзотично!
Присядам тихо на масата на Дина, уютно, успокояваЩо, простo прекрасно !
Постоях и на масата на Силвити, затоплена от слънчевите лъчи, замечтана и с носталгия загледана в близката планина. Каква идилия...!
Спрях се и при Ками, топло, уютно с аромат на златна есен !
Сега Ще ви заведа в една борова гора.

Окъпана от есенния дъжд                                                      В която живее и баба Меца

Има вкусни гъбки                                                                     И червени ягоди и малинки

Да похапнем неЩо вкусно...!                                              

Един есенен поздрав от моята градинка
www.foto.bg/data/7159/medium/IMG_008217.JPG

А това съм аз, портретирана от едно любимо дете
www.foto.bg/data/7159/medium/IMG_009611.JPG

До скоро момиченца !

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 21:39 от matze

# 439
Есенната и горската тема са много добре разработени, аз чакам малките тикви да излязат и тогава ще се развихря. Simple Smile

А сега изрових едни снимки от миналата година - Бъдни вечер, доста постна ми се вижда аранжировката, но като идват на гости свекър ми и свекърва ми гледам да не се изхвърлям, че хората се притесняват от помпозности. А снимах, заради плодовия натур мор, който ми се превърна в традиционен за зимния период Simple Smile

http://dimov.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 6&id=pc240093

http://dimov.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 6&id=pc240094

http://dimov.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 6&id=pc240095

http://dimov.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album … 6&id=pc240101

# 440
Страхотни неща показвате момичета. Винаги съм си мислела че трябва да има имаш нови мебели и пари, за да правиш такива красоти, но вие ме опровергахте. Прекрасни неща сте показали. Дано никой не се обиди за мебелите. Казвам го с идеята че и с малко можеш да сътвориш много Simple Smile Разгледах цялата тема подробно, надявам се скоро и аз да сътворя някоя красива маса, която да си струва да ви покажа Simple Smile

# 441
Привет!  Hug

Радвам се, че не съм ви липсвала. Така е, защото си мислех за вас!  Mr. Green

Честито на пропуснатите рожденици! Да са живи, здрави, сити и честити! И да ви радват много!   bouquet

На новите ни кадри - Добре дошли и смело споделяйте красивите си маси с нас!!!   bouquet

И на "старите" и неуморни аранжорки -   bouquet

Няма да смогна да коментирам всички - изпълнили сте 6! страници с красоти!

Но не мога да пропусна някои прекрасни детайли и идеи:
"Герберите в плик", "Гушнатите солнички", "Папурите", "Обиците-подложки", "Летните чаши"  и слончетата на Леля Ог;
"Кацналите смокини", "Каменистите маси" и "Есенните мъфини" на Ягодка;
"Огнените листа" на miravarna;
"Златната звезда" на kami_bonbona;
"Слънчевото гюведже" и "Цъфналите чашки" на sillfida;
"Горската пътечка" и "Розовите делфини" на matze;
 всичко #Crazy на Дина (добре си се завърнала!!!  wavey ) - виден професионалист от класа!
и красивите пръстени за салфетките на silviti.

Моите маси ще покажа малко по-късно, че ме подгониха задачите...

Хубав ден, момичета!

# 442
Здравейте момичета  bouquet
Ние с малкото ми момченце се наложи да влезем в болница,та затова няма маси от мен,то не че има  кой знае какво да покажа Mr. Green
Такива красоти видях тук че ще ми трябва време до утре да ви из коментирам......
Една маса снимана много на бързо че гостите ми чукат на вратата и едно малко момченце ме дърпа много сериозно от компютъра Heart Eyesкъсно тази вечер пак ще съм тук с коментарите Grinning
Само да ви кажа ..не вдигайте така бързо нивото.....не знам как ще ви стигна newsm78

# 443
Пак съм тук...пак гледам всички снимки,много красиво е при нас Peace Peace Peace
matze,харесвам стила ти на писане а масите ти повече,много е весело и свежо при теб интерсно си го замислила  bouquetТи къде в Германия живееш?да си ходим на гости..ако нямаш  нищо против Laughing
silviti ,хайде скачай при нас за постоянно,такави красоти правиш а се криешшшш Sunglasses
kami_bonbona,розовата маса е много красива...но тази есенната ми е много подходяща на сезона,златистата вазичка е чудесна чакам нещо да видя пак с нея Peace
Дина,мила ти не виждаш моите маси..но аз твоите съм ги гледала дейлноооо многоооо детайлно всичко е на ниво,откраднах си идеи и няма да се сърдиш нали...е то няма как да видиш,нещо сайта от който качвам не се отваря при теб Mr. Green
Леля Ог,ох как са ми на сърце твоите маси,ама всичките са ти красиви..как го правиш винаги..при мен не винаги се получава newsm78
Ягодка,за твойте "Кацналите смокини", "Каменистите маси" и "Есенните мъфини" ти казвам едно голямо супер  bouquet
Мираварна,ееее много ми хареса масата ти дай пак нещо..искам пак Hug

# 444
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

Много благодаря за комплиментите! Вдигате ми духа и ме вдъхновявате за още! Ама не тая седмица, че пак съм зле с организацията (ученичето болно, много работа, много дъжд... оправдания, оправдания  Laughing). Сега само ще коментирам, че много маси сте показали:

Алекс, къде си, чакам празнична маса! Да ти е живо и здраво момченцето! Желая му много късмет и много щастие!  Tada

Ягодка, страхотни са тия хартиени цветя! Благодаря за комплиментите за масата ми! А подложките всъщност са салфетки, заради които се случи масата (взех ги на разпродажба и пак бяха скъпи  Embarassed). Липсват ми твоите красоти!
silviti, добре дошла! Права си, че темата е различна-тук не просто показваме аранжировки, ами все едно си ходим на гости  Laughing Поне за мен е така, а като гледам коментара на Мацето, мисля, че и тя споделя мнението ми. Дори и на най-семпло украсената маса ни е  приятно да поседнем. И да отговоря на въпросите ти: да, абсолютно авторски са масите ни; не, не сме професионалистки за сега, но за Дина имаме известни надежди за бъдещето; по въпроса за аксесоарите- включваме цялата покъщина (от банята, нощни лампи, саксии... скоро очаквайте чадъри или обувки  hahaha) и както винаги съм казвала по този въпрос: само виж Ягодка какви чудеса прави със сервиза с петлетата, неузнаваем е на различните и маси; и последно, на всяка маса се храним, даже при мен издържат по няколко дни- само подменям салфетките и част от изхабената аранжировка.
Това, което си показала е повече от красиво! И къщата, и терасата, и гледката, и китките, и масата, и всичко!
sillfida, абсолютно професионално си направила тези цветя, жълтите! Помислих, че си купила, че са някакви готови украски!
Дина, приятелката ти е щастливка! Масата е много много красива! Харесвам всеки детайл от нея, но най-много си паднах по листенцата между свещите! Ще взаимствам, да знаеш!
kami_bonbona, масата е едно бижу! Много харесах шала, салфетките и малките жълъдчета! Влюбих се в свещта! Да ти е честита!
new leaf, misskapriss, хич не чакайте, ами слагайте салфетките, кестените и сте готови! Ние ви очакваме с интерес!
Ивираааа, кой ти каза, че не си ни липсвала?!?! На мен ми липсваше, много!  Hug Хайде, чакам масата!
Деси, недей да скромничиш излишно! Новата маса, както и предишните е много красива, нежна и оригинална! Много красиво си сгънала салфетките! Харесах най-най-много свещите и розичките!
Маце, тебе те оставям за десерт  Laughing Какви са тези депресивни настроения у теб!?!
Винаги с удоволствие гледам масите ти- оригинални са, красиви, цветни... И имаш свой собствен стил- това го видяхме още от първите ти маси! Новата е много весела и заедно с поздрава от градинката ме пренесе в детска приказка! А ти си много красива на тази рисунка, като слънце!

Хайде лека нощ и да знаете, че ви наглеждам!

# 445
Хестия, Ками, Ягодка, много се радвам,че масата ми ви е харесала!
Хестия много интерестни са снимките,които си споделила с нас!Листата са подложки Simple Smile
Силфида, Матце масите ви са много хубави!
Леля Ог масата с макожете е много свежа,а тази с африканските мотиви е трепач!!!!
Дина много са ти цветни и хубави масите и много им се радвам!
Силвити, много семпла,но в същото време и стилна маса! Очаквам още красиви неща,които да ни споделиш!
Деси 06 кой вдига нивото???ти с тези маси незнам как ще те догонвам Simple SmileСкоро не съм правила нищо,но обещавам да се включа тези дни Simple Smile

# 446
Привети отново!

dessi06, масата те е разкошна, много стилно се е получила! Много ми хареса покривката и двата тишлауфа (това, написано на български, изглежда странно  Laughing ). И хич не се притеснявай за нивото, ти си прелиташ спокойно над него  newsm52 !

Леля Ог, надявам се малката помощница да е вече добре! И скоро да я зарадваш с нова маса, а и нас покрай нея! А междувременно си починете в "нашия парк" - на детелината, сред крави, жаби и катерици!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:34 от Ivira

# 447
Ивира,много красива масата..жълта свежа.....другата ми маса ще е в жълто или зелено Peace
Много ви благодаря момичета за комплиментите Embarassed
Аз събирам декорации за маса и за цялото жилище като луда...не подминавам магазин,познати и приятели ме знаят вече и много често получавам подаръци  за дома и масат ми  HugВ къщи винаги  се чудя какво ново да измисля със нещата който имам.Обичам за аранжирам маси,правила съм го в един ресторант в който работих..там се запалих по това,след това за много празници на приятели с кой каквото има.Миналата година правихме годишнина на мъжа ми   в един ресторант..пак сама си аранжирах и това от масата вчера е аранжировката от тогава....ще пусна няколко снимки след малко....
Искам да ви попитам ...би ми било интересно да видя и други неща от вас....декорации в хола в банята...ще ми покажете ли?

# 448
Ивира,много красива масата..жълта свежа.....

Всичките ми маси стават жълти...  hahaha заради ярко жълтите стени на кухнята!
Обаче съм планирала бояджийски дейности...
Докъде само ме докара тази тема...  Thinking да си боядисвам стените в тон с чиниите...

# 449
Здравейте момичета!
Страхотна тема,поздравления!Следя ви отдавна и много ви се кефя на всички.Правите страхотни неща.Аз също много обичам да си украсявам,но го правя много рядко(за някой празник или рожден ден).Това е украсата,която направих за РД на една приятелка:
 http://picasaweb.google.com/112993946133920762478/VARWtG#  
Тя си избра цветовете да са кафяво и розово,а аз реших украсата да е с кафе.Разбира се,много идейки съм видяла и от вас ,благодаря ви за което   bouquet !
Може да не се включвам мн. често с нови снимки,но да знаете,че ви (и ще ви)чета много редовно .

Общи условия

Активация на акаунт