Рейки - 4

• 51 284
  • 681
  •   1
Отговори
# 210
# 211
май не е за тук, 'ма карай  Embarassed

"Discover the Extraordinary Healing Power of Your Love"

Dear Quantum-Touch Community,

Please Join us!

On Wednesday August 11, we will be conducting a free interactive teleseminar with Richard Gordon, Founder of Quantum-Touch!

Richard Gordon will be discussing his new workshop Self Created Health as well as answering YOUR questions!

Also, on the call, you will receive a special code for a discount on the upcoming Self Created Health Teleseminar Workshop!  

Free Teleseminar Details:

Date: Wednesday, August 11, 2010
Time: 1:00pm Pacific Time (USA, California, Los Angeles)
To Attend this Event, go to: http://attendthisevent.com/?eventid=14172825

Please feel free to submit your questions before or during the call by going to: http://attendthisevent.com/?eventid=14172825

http://www.quantumtouch.com/index.php?option=com_eventlist&v … ails&id=12238

# 212
Искам да споделя какво ми случи преди известно време, бях го забравила почти, но вчера отново ми се напомни и реших, че е време да попитам:
Помолиха ме да пращам рейки на едно детенце - направих го няколко пъти, "виждах" енергията като цвят и форма, усещах че стига където я пращах. Един ден реших, че и родителят на това дете има нужда от малко помощ и след детето се опитах да пратя и на рдителя... Нищо не стна, или по-скоро стана нещо, което не очаквах - енергията излези през мен, но все едно се удари в нещо и се разпиля; опитах пак, отново се удари в нещо, но не венага като първия път; на третия опит сякаш се отвори черна дупка, която поглъщаше в необатността всичко изпратено... Иплаших се и спрях веднага. Повече не направих опит да пращам нито на детето, нито на родителя...
Не знам какво се случи; може би някой тук има обяснение...
Meg, преди няколко дни на една моя приятелка се разболя домашният й любимец, положението беше много тежко едва не умря животинката...  Sad  Приятелката ми ме помоли да му пращам Рейки, а аз се притесних за нея, защото през цялото време плачеше, попитах я дали иска да й пратя Рейки и на нея, а тя ми отговори, че не желае, важното е да се оправи любимецът й.
Може нещо подобно да се е случило и с родителят на това детенце... Насочил е цялото си внимание и енергия към детето си и за това блокира всичко насочено към него! Ако те помолят да дадеш пак Рейки според мен няма нищо лошо отново да пратиш на детето!
Дано всичко с дететнцето да е наред!

# 213
Meg! , не може да е добре детенцето ако около него е черна дупка. То не е добре точно от  това което си видяла и усетила за родителя. Хората и животните в едно семейство са като скачени съдове и си преливат енергия. Мой близък преживяваше стрес и на  кучето му опада козината. Пращах на него да се осъфери и след това кучето се оправи само, вече му изникна нова козина.

# 214
Здравейте, някой може ли да даде информация(тук или на бележка) за рейки-събитие свързано с Рейки-алианс на 15.8?

# 215
а аз искам да се включа с едно въпросче-искам да мина рейки първо ниво,но незнам къде?бихте ли помогнали?
а може би трябва да се върна назад в темата,за да намеря отговора? Embarassed

# 216
rygit, Благодаря ти!

# 217
                                                                       wavey

PeaceЗдравейте всички ! Peace

Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!!  И тъй като преди няколко дни беше Преображение Господне деня в който хората казват,  че времето се преобръщало от лятно към есенно........ викам си що ли пък де не  ви предложа една ретро песничка с по „есенно” в житейски план  настроение. Е към края на песента има един кадър с една торта и едни свещи за рожден ден   cook........... та от мен пожеланието да  докарате живота си до такива числени стойности,  що касае  рождените ви дни, а от вас добрите мисли към България !!!    Пък за тортата  ..................... ?????????????  Ей за това хич не помислих.................  ма хайде с позволение на четящите тази тема ще я разделим  между пра пра внуците ви   newsm63 !!!!  Ей да оставите едно парченце и на мен ............... то тогава по кабела сигурно и сладкиши ще могат да се пращат по  личните съобщения  през интерниет!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qIdGxDCMRcA

Поздрави    bouquet

surpriseuu
Rygit

Самнобулке ; Моля !!! И пак заповядай !!!   surpriseuu

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 12:51 от rygit

# 218
rygit ,   за България   bouquet Heart Eyes

за песничката  Hug

# 219
Зареждането на чакрите, както и тяхното балансиране, се отнася към основните практики при работата с Рейки.

Зареждане: задържайте ръцете си по 5 мин. на всяка позиция, докато не усетите притока на енергия. Започнете, като влезете в контакт с Рейки.

1. Задръжте едната ръка няколко сантиметра пред кръстната чакра, другата ръка е същата позиция от задната страна на чакрата

2. Заредете чакрата на слънчевия сплит по посочения начин

3. Следва зареждане на сърдечната чакра

4. Сега заредете гърлената чакра

5. Накрая заредете чакрата на третото око

Останете така няколко минути, следете усещанията си

Зареждането на чакрите има следния ефект

зарежда се всяка отделна чакра

стимулира се жизнената енергия в ендокринните жлези, в свързаните с чакрите органи, чувства и емоции

спомага за разкриване на чакрите

Внимание! След зареждане на чакрите, обезателно направете балансиране, което ще ги хармонизира.

Балансиране на чакрите

седмо                 СВЕЩНИК

1. Поставете двете ръце на сърдечната чакра, без значение коя ръка е отгоре, и започнете да давате Рейки.
Утвърждение: Животът е наситен с радост и любов

2. Ръката, която е била отгоре, преместете на гърлената чакра, а другата - на слънчевия сплит; дайте Рейки.
Утвърждение:  Изразявам се свободно. Аз съм силен и спокоен. Реализирам своите идеи.  

3. Горната ръка се премества на челото, третото око, а долната - на втора чакра; продължавате да давате Рейки.
Утвърждение:  Животът е съзидание. С радост и любов творя на всички нива.

4. Горната ръка се поставя на коронната чакра, а долната на коренната чакра; отново давате Рейки.
Утвърждение:  Имам вяра във Вселената. Аз съм смел и независим.

Сега ръцете се разменят!

5. Разменете ръцете като горната се поставя на коренната чакра, а долната отива горе на коронната; давайте Рейки.
Утвърждение:  Имам вяра във Вселената. Аз съм смел и независим.  

Следвайте позициите в обратната посока

6. Поставете горната си ръка на третото око, а долната на кръстната чакра.
Утвърждение:  Животът е съзидание. С радост и любов творя на всички нива.

7. Горната ръка се премества на гърлената чакра, долната на слънчевия сплит.
Утвърждение:  Изразявам се свободно. Аз съм силен и спокоен. Реализирам своите идеи.

8. Накрая ръцете отново се поставят на сърдечната чакра.
Утвърждение:  Животът е наситен с радост и любов

Останете така още няколко минути, следете усещанията си. Накрая поблагодарете на Рейки.

РейкиДо   Лиза Кашлинска

# 220
wavey
                                 PeaceЗдравейте всички , Peace

Хубава темичка е тази с  хората и техните домашни любимци и лекомислените отваряния и подавания на   импулсни канали към непроучени проблеми на субекти,  обекти и други неизвестни за подателите ...екти   коментирана от humanis и Passiflora.

Май ми се прииска и аз да изразя нещо като лично мнение в няколко скромни реда !!!   
Май ще започна да се повтарям за някой неща, но то ще да е поради две причини .....: Или материята е трудносмилаема за хора попаднали наоколо поради факта,  че сега това е модерно или защото някой го домързява да изчете темата подробно назад във времето.  Ма това  с мързела и трудното смилане и модата е педагогически а не е енергиен проблем.

Откъде да започна я .......... ?  Може би от там, че всяка форма имаща над едно измерение ( Х) например  има свое поле което излъчва импулси  в бинарните континуми  пространство – време,  енергия – информация, електричество - магнетизъм . Или ако трябва да опростя нещата всяко нещо си има своя АУРА . Аура си имат всички животни, но и всички фигурки буквички и другите по многомерни или триизмерни предмети. Аури имат и къщите в които живеем и мебелите които сме поставили в тях. Аурите или полетата около предметите   се генерират първо от формата  второ местоположението им на земното кълбо  трето от  цвета, четвърто от окръжаващата ги среда  и пето ( не последно ) от хората и животните които ги обитават.   
              И така всичко живо цветя, рибки, домашни любимци,  всключая и всички предмети и самата къща имат аури които си взаимодействат по между си. Веки от изброените „представители” от живо и неживо естество в един определен момент на съвместното си съществуване придобива оптимални стойности на енергийните потенциали с които  „Контактува ” с останалите  ( без ( според елементарните разбирания) за неживите да се има предвид съществуването на някаква общо приета форма  на целесъобразност )

Та в тази сложна плетеница от Аури ( полета с определени потенциали и характеристики ) всички и всичко в една среда на обитаване образуваме „мрежа” от взаимовръзки изградени от невидими „енергийни” нишки ( като паяжина ) но не в една равнина ( както сме свикнали да ги виждаме  по ъглите  в домовете на мързеливите домакини - писюрани )  а изпълваща цялото вътрешно пространство на къщата или апартамента . Когато някоe от влакната на тази мрежа е засегнато от фактор който го кара да “трепти с  различна честота”  от тази с която всички в къщата  сме свикнали то да „трепти”...,  започват и промените в състоянието на най - силно засегнати представител в тази домашна „еко- енергийна система”. 

Примерно някой ви е подарил  цвете ! Вие харесвате човека сторил това ! Харесва ви и самото цвете. Всеки път като се грижите за него вие изпращате позитивни мисловни импулси и към двете същества.  Ако обаче нещо лошо се случи с човека който ви го е подарил и вие знаете за това ......., ясно е че като поливате цветето ще му предавате вашите скръбни чувства. Има и голяма вероятност през този период цветето да започне да линее докато съответно вие не се отърсите от стреса и не започнете да гледате на цветето като на цвете а не като на спомен от пострадалия човек. 

При домашните любимци нещата стоят дори още по – интересно ( поне за мен де ) ! Всяка домашна котка или куче ни отъждествява с представител от неговия кучешки или котешки свят и ни поставя в определено място в йерархията си. Така животинчето инстинктивно свързва нашата аура с неговата. Естествено при поява на специфични стойности в някоя от двете аури е да се появят смущения и в двете. Силата и  посоката на смущението  ( имам в предвид „навътре към микро-света „  на индивида или в „радиална посока” по посока на  всички обвързани ) зависи от това кой какво място заема в тази мрежа между любимеца или съответния член на семейството. 

Публична тайна,  е че животните са много по - чувствителни  към колебанията в стойностите на нашата аура от колкото ние към техните. За това е и много лесно едно куче да бъде обучено да сигнализира с лай когато предстои епилептичен или инсулинов шок при болен човек. За целта има и специални школи за такъв тип  домашни любимци, които долавят промените в Аурата на болни минути или часове преди да е започнала самата аномалия на физическо ниво в организма на болния . 

Та да стигнем и до конкретния посочен случай. Много от заболяванията или негативните влияния които ни оказват факторите на средата било то като човешки фактор (  насочени към нас лоши мисли, злонамерени човешки действия )  или патогенни фактори от всякакво естество в много от случаите първо се появяват в Аурата ни.  В някой от случаите домашния любимец само ги регистрира, но има случаи в които той любимеца съвсем ( целенасочено – каквото и да значи това в интелектуален план за самото животно)   се опитва да ни предпази и самоотвержено поема тежестта върху себе си. В такива случаи ако помогнем на човека или на някой негативно или травматично взаимоотношение вътре в самото семейство можем да помогнем най -  ефикасно и на болния домашен любимец. В последствие някой дипломиран отличник - ветеринар с учудване открива че симптома на болното животно се повлиява много лесно от медикаментите на казионната вет. Медицина за разлика от курса на лечение преди енергийната намеса от страна на лечителя. И разбира се  отдава предишните си неуспехи на калпавата партида от лекарства или на неправилния начин по който господаря ги давал на своя любимец. Еееее не му се сърдете те конските доктори в София и в Стара Загора не учат езотерика !!!

Ако обаче любимеца е помогнал на господаря си „изсмуквайки причината върху себе си и превръщайки я в необясним за ветеринарите симптом „ Трябва да се притечем на помощ на домашния любимец по нашите си енергийни способи и да му помогнем да „издуха” „ трансформираната причина”  по посока на някоя черна дупка,  които напоследък никак не липсват в нашето времево измерение. Тогава и свързаните с този трансформиран симптом странични неразположения,  увличайки се от вакуума на черната дупка ще до изчистят  техните остатъци   и на господаря на любимеца.  Така и Аурата на къщата си идва на мястото и......... всички ще започнат да спят спокойно !!!  Стига да се прецени точно кога как и колко широко да се държи блендата на канала към черната дупка отворен. И как, кога и по какъв начин канала да се затвори.  Да не се получи така с мръсната вода да изхвърлим и бебето !!! Това за бебето за съжаление не го пише по многобройните книги на пазара.  Пък и май в хидро – инжинерните факултети на МЕИ тата в родината нямат хорариум по тази тема. 

Така че като ей така за щяло и нещяло си отваряте и подавате на ляво и надясно „ енергии” без да сте наясно  в дълбочина със ситуацията в която е попаднал вашия кандидат енергиен  реципиент,  съвсем разбираемо е да попаднете в ситуацията описан от Meg!.  Че можете да стане така и да извадите някое око, вместо да изпишете веждите на нуждаещия се !!!  Айде всеки с ръка на сърце от участниците в темата да признае сам пред себе си до каква степен може да разгледа в детайли енергийната мрежа в един дом на едно семейство от разстояние  през очите на реципиента и тогава да си отговори.....!  Е ли редно без точен анализ да се пръска енергия като от бенгалски огън на ляво и надясно с която разпиляна светлина да се храни който трябва и който не трябва !!!     
Мисля си че неуспеха на  Meg! Се дължи точно на неточното проучване на проблема и неточност в диагнозата на ситуацията като цяло.  Азбучна истина е че понякога един Симптом може да бъде породен от много и различни Причини както и обратното , различни по интензитет и проява Симптоми могат да бъдат проява на една единствена Причина.  Важното е Лечителя който е слушал внимателно Учителя да се ориентира и да не бърка Симптома с Причината и обратно !!!  newsm78

Ей че шантав свят беееее.... !!!!  Иди го разбери , тюююю .................!!!  Не е толкова лесно колкото пише по книгите ама че работаааааа.......!!!

Айде пак са отплеснах ....! Няма да ви слагам картинки и иконки  ! Този пост от визуална гледна точка ша да е в  пуритански стил !!!   Praynig  

Поздрави  bouquet

surpriseuu
Rygit

# 221
Rygit, ще се налага да повтаряш, защото постовете ти са трудносмилаеми.. Rolling Eyes Явно трудно може да се разбере от тях, че непожелано добро не е добро....За жалост доста хора си мислят, че щом го правиш с добри намерения, ефектът ще е добър... PraynigДааааа, ама не винаги....

# 222

Peace Пак Здравейте всички !!!  Peace

Peace Здрасти Sarabia !  Hug

Има един такъв момент !!! Като почувстваме силата у себе си и ни се приисква във всеки миг в който ни се струва че можем да помогнем и.......... тутакси да се намесим !!! Ма то не е така !!!  Thinking

Naughty Част от силата ни е дадена да сдържаме самите себе си и да не я използваме !!! Който не му е ясно да погледа малко Енимъл Планет. И да наблюдава учените които следят или изучават съответната екосистема !!! На колкото и брутални сцени да стават свидетели много рядко ще видите някой да се намесва в полза на някоя от жертвите , макар и да изглежда много лесно............. два изстрела с пушката или един вик по мегафона и малкото на газелата ще бъде спасено от кръвожадния леопард или от гадно хилещите се хиени !!!

Но еколозите знаят че човешкото състрадание ще накъса невидимата нишка на хранителната верига и еко равновесието и после може да се окаже че точно това спасено сърне страда най много гладувайки от преселената савана  от този на пръв поглед благороден жест преди време на някоя разчуствала се млада репортерка.

Така че намесите ни в битието на страдащите трябва да е добре премерено и конкретно поискано !!!  Иначе ще страдат всички и ние и тези на които помагаме колкото и парадоксално да звучи !!!

Има мъдрост която твърди, че няма ненаказано Добро което да е довело до Страдание !!! И няма невъзнаградено Страдание което да е  довело до Добро !!! Това е основен принцип в канонизацията  във всяка една религия !!! 

Благодаря за подсказката Sarabia    bouquet

Поздрави !!!   bouquet

Rygit       surpriseuu

# 223

rygit  , много си прав за животинките. Моя хубавец папагал-говорещ като усети някой негативен гост започва да се прозява, да трепери но застава пред очите ми за да го видя и да си преместя цялото внимание върху него. Той живее на свобода из нас Crazy много е интелигентен и не прави много бели  Mr. Green Та като усети негативи прави всичко възможно да ме предпази. Напоследък не харесва двама  приятели и е решил да ги гони Laughing Преди му нямах вяра и реших, че си играе или иска внимание, но вече нещата ми се нареждат.
За изпращането на енергия си прав, ама аз чак сега зацепих. Аз съм си докарвала огромни проблеми от изпращане на енергия ей така на всеки поискал и не поискал. При мен е много интересно, говоря си по телефона и усещам, че някой има нужда и веднага са включвам и давам ли давам... Shocked а не трябва, но е станало автоматизирано и сега се опитвам да го отработя.
Ако имаш мнение по въпроса ще се радвам да го чуя Hug

# 224
                                                  wavey
                                                         Peace  Здравейте Всички !!! Peace

Peace  Здравей  Humanis !!! Hug

Честно да ти кажа ти ме разсмя истински с твоя Папагалин  newsm62 !!! Но съм ти благодарен за въпросчето , защото ще стане ясно, че факторите, които  влияят на здравето ни са много и разнообразни и понякога трябва на принципа на отхвърлянето да стигнем до извода, дали изобщо да предприемаме нещо и ако е да, то точно коя енергийна практика ще е най - удачна за позитивната развръзка на нещата при човека или хората които са се обърнали към нас за помощ !!! 

Въпросчето е малко в страни от темата и по скоро от компетенцията на етологията ( психология на животните ) и в частност на орнитологията, но ще се опитам да отговоря. newsm78
                  Ми аз писах в предния пост, че домашните любимци ни отъждествяват с индивиди от техния свят. Ако папагала ти е мъжки нали се сещаш че щом си живеете заедно той те възприема нещо като висша Папагалка !!! До колкото знам папагалите и орлите образуват пожизнени двойки и ако наоколо няма друга папагалка трябва да знаеш че твоя любимец със сигурност си те е заплюл за невеста  married !!! И ако е сив Жако или някакъв зеленикакъв Амазона,  па ти му се фръцкаш гримирана и с разни разноцветни рокленца, бюстиенца и шарени полички...... -  нали ти идва наум,  че той е лудо влюбен в теб  Heart Eyes и те ревнува от всеки друг „човешки  Папагалин”  дето „кряка” и се „върти” около теб и излъчва  из стаята „сексуални послания”  newsm35 наподобяващи брачен танц на мъжкарите от неговия вид.

Със сигурност тези твои познати с поведението си изправят горкото животно на мигли от Папагалина ревност. Моето мнение е, че може да не са лоши хора, но ако имат сексуални амбиции спрямо теб и твоя папагал е мъжки със сигурност го е усетил това. Тук може да си на 100 % сигурна !!!  Това е добрия вариант !!!

Лошия е че животните реагират по подобен начин и когато е застрашена териториалната им среда и живота на друг индивид от стадото ятото или пасажа !!! А както вече казах ти определено си таксувана за екземпляр от неговото ято и то не без значение лично за него!!! Така че наистина може и да усеща импулси на скрита агресия или порочни помисли спрямо теб, като в понятието порочни изключвам интимните мераци, които вече коментирах по - горе !!! Направи си експеримент помоли всеки един от момците когато са ти на гости поотделно да му дадат лакомства ... И ако и тогава не миряса имай едно наум с тези младежи !!!  Най – притеснителното е това с прозявките. Прозявката кихането и хълцането са компенсаторни първо сигнални физиологични реакции за всеки висш организъм,  която реакция е предназначена за изхвърляне на някакъв Негатив ( химически, механически, биологичен или енергиен в езотеричния смисъл на понятието енергия ) извън зоната на телата ( има в предвид физическото и всичките други 6 от езотеричен аспект). Така че ако искаш да си направиш експеримент покани младежите поотделно и наблюдавай Пернатко при кой младеж повече се прозява и при кой е по възбуден и ще разбереш, кой кой е в тази ваша шведска формация  newsm19  ( имам в предвид теб папагала и един от младежите ). И кой какво му е на душата сърцето и .......................под опашката ......... !!!

Но не бързай да дамгосваш този момък,  който кара опашатия ти Съквартирант да  се прозява. Щом птицата на твоето сърце фърка волно из апартамента тя със сигурност обира много негативни енергии натрупани по кишетата на стаите ти. Може пък някой от момците да има биополе което да катализира натрупаните по перата на птицата „енергии” да се отделят и така Птичока по този начин       да се чисти чрез прозевките си. Това пък би трябвало да бъде сигнал да си прегледаш бърлогата !!! Да не би да имаш източник на негативна енергия вътре в самия ти дом ! И тогава трябва да „ почистиш” по подобаващите за езотериката способи, защото ако се занимаваш с лечения във всички случаи не си „стерилна” в езотеричен план, което не е добре нито за теб нито за хората на които подаваш „ръка” за помощ.

Но има и друг момент ако пък ти имаш мерак на някой от момците и му даваш повод за флирт пак ще бъдеш разконсперирана  от твоя пернат ПАЖ !!! И тогава отговорността за поведението му (на момъка де за папагала стана ясно че с него „си ходите сериозно” и то отдавна,  и той не на шега те бройка) си е само твоя !!! Просто папагал се дразни че даваш нишани и на други „самци” и то недостойни  !!!  Ако някой ден го видиш кацнал на гардероба да държи в ноктите си твой сутиен да къса парченца от презрамките на безценния ти Триумф ( не е реклама) да  клати глава и да повтаря популярния народен въпрос ..... „ И после защо магарето скъсало синджира’” да знаеш, че това няма нищо общо с езотериката и лошите енергии на който и да е , независимо дали е с пера или косми по тялото !!! Няма да крия от теб в този случай Причината си само ти !!! И тъй като не можеш да се самоотстраниш, ще трябва да търсиш по земно рационални методи за решаване на дилемата в приоритетите .................... пера или косми.   

Както писах в предния пост твоя крилат Отело  се е настроил на параметрите на твоята аура  и „цвета” на чакрите ти и когато това се промени птицата реагира първосигнално.  А със сигурност при появата на младежите заедно или поотделно може би светваш в червено, а сърдечната ти чакра грейва в ярко розово ала куклата Барби..............  и съответно това се явява сигнал за началото на едно комично птиче шоу – това което ти описваш !!!   

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit         

Общи условия

Активация на акаунт