Рейки - 4

• 51 288
  • 681
  •   1
Отговори
# 195
 wavey

PeaceЗдравей Самномбулке, Peace

Хубаво е това за кораба майка  newsm78............... Ама кораба майка не ти ли е предал, че обикновено болката се оттича по гравитачен път към Земята майка. И като си в Цикъл пак по същото "нанадолнище"  мръсотията от "гнилите неизползвани плодове на човешката природа " се оттичат пак към Земята Майка през съответния физиологично - технологичен отвор !!! Та такива пози в това си положение са противопоказни щото нечистотията отива зорлем към главата #Crazy вместо към земята !!!
            Naughty Така че потърси причината за болките  newsm78!!! Има такава генетична, морфологична , физиологична и езотерична. Приложи енергийно лечение в тези посоки и после докладвай на темата за резултатите !!!    Ааааа и да не забравиш че ревитализационния цикъл на този сорт " женски карантии " е от 3 до 5 месеца !!! Та викам да не очакваш светкавични резултати, като от илачния коктейл Молотов който употребяваш понастоящем !!!  

Поздрави   bouquet  

surpriseuu
rygit

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:18 от rygit

# 196
Ххахах, с глас се смея Grinning да, коктейла ми идва силничък.
А това за Кораба Майка-само се шегувах  Laughing нямам навика да стоя с вирнати нагоре крака.

" Ааааа и да не забравиш че ревитализационния цикъл на този сорт " женски карантии " е от 3 до 5 месеца !!! "
Това нещо не го разбрах...а за причината...все още не мога да я открия...а от няколко години съм така-с много силни болки. Благодаря ти,че се отзова Wink

# 197
 Laughing  Весело е станало в тая тема  Heart Eyes

# 198
Искам да споделя какво ми случи преди известно време, бях го забравила почти, но вчера отново ми се напомни и реших, че е време да попитам:
Помолиха ме да пращам рейки на едно детенце - направих го няколко пъти, "виждах" енергията като цвят и форма, усещах че стига където я пращах. Един ден реших, че и родителят на това дете има нужда от малко помощ и след детето се опитах да пратя и на рдителя... Нищо не стна, или по-скоро стана нещо, което не очаквах - енергията излези през мен, но все едно се удари в нещо и се разпиля; опитах пак, отново се удари в нещо, но не венага като първия път; на третия опит сякаш се отвори черна дупка, която поглъщаше в необатността всичко изпратено... Иплаших се и спрях веднага. Повече не направих опит да пращам нито на детето, нито на родителя...
Не знам какво се случи; може би някой тук има обяснение...

# 199
 wavey Всички

Peace Пак здрасти Самномбуклке , Peace

Naughty Ама много е важно къде търсиш причината или причините за болките. Със сигурност няма да е в бокса за хартия на  принтера в хладилника до яйцата или под кофата за боклук.  Щом симптома се е появил по - късно  от първите  три четири цикъла значи има някакъв  отключващ фактор или комбинация от такива.  Опитай се да си спомниш кога за пръв път те е боляло . Подреди снимките  smile3509  от този период на живота ти  около себе си или на екрана на монитора  и си напъни сивите бръчки  newsm78 разположени в  пространството между двете ушни миди !  Може пък искрата на някой прашен спомен да освети събитие,  което е оставило стресов отпечатък , като палава тийнеджерска подметка върху пресния бетон на ремонтирано училищно стъпало.  И откривайки  емблемата  с име „Сърп и чук” на социалистически завод за обувки в Пловдив  в съзнанието или някъде по по долните етажи на подсъзнанието ............. да ти хрумне как точно в този момент ти се е свил стомаха примерно завиждайки  smile3516 на съученичка от съседния клас,  която се е прегърнала с момъка  hugна твоите мечти .  
         Ей това е само един пример !!! Да не вземеш да напълниш сега клавиатурата със сълзи  newsm45 от стари спомени !!!

Причината може и да е генетична. Просто на този етап от стареенето ти  newsm27 нещо по женските ти атрибуции да е заложено да се синтезира по накриво и по време на цикъл  поради повишени мускулни спазми в зоната тук таме да ти опъва за да не забравиш че еманципацията понякога може и да е болезнена черта на съвремието !!!

Така че търси причините в тези посоки !!!  Пък ако не ти се занимава с ровене и мислене ето ти друг способ :

Над главата ти има един DVD  диск викат му АКАШ,  Innocent че там има едни записи викат им акашови записи. Отиваш при човек дето може да ги чете защото има дарбата главата му да е като DVD устройство. Той ги прочита ........ И казва тук пише така и така ................... това е причинено от това и това и................. ти стигаш по пътя на логиката как да насочиш способностите си Рейки или други енергийни практики  към самата себе си за да я докараш ситуацията до............... както се казваше в една реклама за дамски ........с  крилца ..................почваш да се бориш да са  по безболезнени Онези дни  

Ееееееееее............  за ревитализационен цикъл толкова ли нищо не намери при Чичо ни Гугъл . Най - просто казано, както ние си сменяме на определен период бельото така и тялото ни на определен период си подменя всички органи и системи изключая  нервната система и мозъка.  Че например най често на 3 - 4 дни  си сменяме горния слой на  кожата с популярното народно име КИР ( е има по големи чистофайници от нас - делфините си сменят кожата  на всеки два часа)  ,  черния дроб се сменя май беше на 8 месеца изцяло , кокалите си ги подменяме на една година и два месеца и т.н.  Та за това ти написах,  че ако започнеш процедура по корекция на текущата генетична комбинация ( с помощта на енергийни или рейки техники ) , да не си мислиш, че нещата ще се оправят веднагически – римува се магически.   Исках да река да имаш търпение за постигането на самия резултат да се врътнат поне две три перални и  „ смени на бельото” наречено за по – просто матка, яйчници, фолиеви тръби и други тям подобни ВИК  женски фитинги .  Па тогава да очакваш облекчения !!!

Така че търси !!!  Вярно понякога след раждане в много от случаите нещата се променят ма там всичко е от зависи !!!  Сега да не се юрнеш да раждаш  3 - 4 пъти за да опиташ дали написаното от мен е вярно.................................  това е само пример ................ Така че търси …..пътя за плевнята е посочен newsm49ако срещнеш трудности питай с питане не до плевня ами и до Цариград се стига – казва народа !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu

rygit

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 17:22 от rygit

# 200
Хахаххах  Grinning
 newsm78 гледай ти, колко работи не съм знаела....
А за болките-снощи няколко часа се рових из мамини форуми..и ме съмнява едно съмнениеее,че може да са от обърнатата ми матка..което май с енергийни лечения не се оправя...т.е. по-лошия вариант съм уцелила...nice.

# 201
Искам да споделя какво ми случи преди известно време, бях го забравила почти, но вчера отново ми се напомни и реших, че е време да попитам:
Помолиха ме да пращам рейки на едно детенце - направих го няколко пъти, "виждах" енергията като цвят и форма, усещах че стига където я пращах. Един ден реших, че и родителят на това дете има нужда от малко помощ и след детето се опитах да пратя и на рдителя... Нищо не стна, или по-скоро стана нещо, което не очаквах - енергията излези през мен, но все едно се удари в нещо и се разпиля; опитах пак, отново се удари в нещо, но не венага като първия път; на третия опит сякаш се отвори черна дупка, която поглъщаше в необатността всичко изпратено... Иплаших се и спрях веднага. Повече не направих опит да пращам нито на детето, нито на родителя...
Не знам какво се случи; може би някой тук има обяснение...

Нищо плашещо  Grinning. Просто ти си сметнала, че родителят има нужда от малко "ток", но той не си го е поискал и за това не е приемал. "Черната дупка" е погълнала "неизползваната" енергия. Ако поговориш с човека и му споделиш, че си усетила как той(тя) има нужда от Рейки, няма да бъде изненада за теб, ако наистина ти кажат, че иска. Ако тогава изпращаш Рейки на този човек, ще видиш, че няма да имаш "проблем". Ако нямаме съгласие, ако няма изразено ясно намерени, че иска да получи Рейки, нашите най-добри чувства и намерения да помогнем на този човек не са по различни от вмешателство в личното му пространство.

Понякога нямаме възможност да попитаме човек дали иска, просто нямаме връзка с него - тогава най-добре е да изпращаме Рейки на дома му или стаята му, но не на него директно. В този случай човек сам, посредством своя Висш аз ще реши дали да получи Рейки, което е в пространството около него.   bouquet

# 202
Хахаххах  Grinning
 newsm78 гледай ти, колко работи не съм знаела....
А за болките-снощи няколко часа се рових из мамини форуми..и ме съмнява едно съмнениеее,че може да са от обърнатата ми матка..което май с енергийни лечения не се оправя...т.е. по-лошия вариант съм уцелила...nice.

Можеш да пробваш с хомеопатия също.

# 203
Така ли?Как помага хомеопатията в този случай?

# 204
Така ли?Как помага хомеопатията в този случай?

Както помага във всеки друг случай - стимулира се организма да се самолекува. Всички симптоми, психоемоционалното състояние на човек са сигналите които жизнената сила дава, за да покаже че е разстроена в някакъв аспект.  
Потърси информация, тук в този форум има тема Информативно за хомеопатията.

# 205
  wavey  Всички !!!

Peace Пак здрасти !!! Peace

Ей сомнамбулке като одиш нощем по покривите, как одиш боса или на високи токчета ?  Ако одиш на кокили дето струват 500 пари у некой МОЛ и са праени у  братски социалистически Китай  от империалистически изкуствени композитни материи и с тез ми ти маркови кокили ..... още не стъпиняш здраво не земята може да имаш проблем със заземяването !  И като ти я няма " масата" сиреч нулата всички положителни тоци и положителни магнитни потоци ( които предизвикват и съответно са  индикации на болките ) се завихрят къде 2 чакра. Ако е тъй ша намериш един левент момък със здрави ръце умни очи и добри помисли........... па може и  физиотерапевт да бъде  и ще го помолиш убу  да ти разтрие глвната буква от двете страни - дупето имам в предвид !!!  Като продължи масажа надолу по краката и убу да ти намачка ходилата - може и Суджок да ти напрай ако го вдява тоз спорт. И после да ти разтрие хубаво гръбнака на мястото на втора чакра по посока обратна на часовниковата стрелка.  То повечето терапевти без да знаят си имат силови полета по ръцете, така, че все едно половин енергиен сеанс ще ти сторят. Важното е да отвори пътя на + плюсовете към Майката Земя – за да се оттичат болките от спазмите  на долу дето им е мястото у Земята !!!      
             Naughty  И е убу още като си в зоната на ПМС  да ходиш  на по ниски обувки.............. поне докато не откриеш и отстраниш причината. Пък  като на календарчето ти се зададат в далечината Онези дни си направи едно самосеансче като си държиш по продължително  Главната буква в длани щото там са голяма част  от всичките  копчелъци за ръчно управление на  репродуктивния апарат и при мъже и жени !!!  Ма буквата ще я държиш докато ти се опотят убу дланите !!!
              Па туй че матката ти си е накривила капелината нейде си там в индивидуална посока не е чак болка за умиралка.   Знаеш ли може пък това да е свързано с некакви конкретики на твоята индивидуалност кат характер ...... ма за туй думата имат ората дет та познават !!! Може па в кривната капела на характера да ти е чара дето кара некой си а тича подире ти , я !!!  Не знам !!!  Аз мога само да са догадувам !!! Тъй че не бери кахър за таз подробност причината може да е много по прозаична !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 07:19 от rygit

# 206
Понякога нямаме възможност да попитаме човек дали иска, просто нямаме връзка с него - тогава най-добре е да изпращаме Рейки на дома му или стаята му, но не на него директно. В този случай човек сам, посредством своя Висш аз ще реши дали да получи Рейки, което е в пространството около него.   bouquet

Благодаря, Nial! Много полезна насока   bouquet

# 207
 wavey

PeaceЗдравейте всички ! Peace
Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!! Като продължение на поетия от мен ангажимент от преди няколко Пнеделника............. Ето една стара песничка от древната за някой посетители на Форума  1968 година на миналия век.  http://vbox7.com/play:4f5cd646   Ееееееееее сайта е БГ Мама ама мамите на тези,  които сега го четат за да станат Мами, тогава са били Моми и са слушали точно такива песни, и са се оглеждали за Момци ........   Иначе как сега четящите млади щяха от платонически любовен трепет в погледа да се  превърнат в хубави хора от плът и кръв  да имат шанса да четат това и да пишат в тази тема  ????  Може пък точно тази песен да се е явила решаващия фактор в съдбата на някой четящ темата  Party  От мен музиката на Мамите и Татковците ви  от вас вашите позитивните мисли към България !!!

Поздрави  bouquet

surpriseuu
Rygit

# 208
  • София
 Simple Smile

# 209
Весело начало на деня  Grinning  bouquet Нека Е !

Общи условия

Активация на акаунт