Рейки - 4

• 51 357
  • 681
  •   1
Отговори
# 60
Главоболието не е задължително да е от "предозиране". Може да се получи и при чистене на токсини.

Примерът, който Дани беше дала с капката и солта, мисля, че е много добър и показва принципа на действие. Смятам, че не можеш да получиш толкова Рейки, че да "изпушиш". Физическото тяло, обаче има нужда да се настрои към промените. Главоболие, повръщане, виене на свят са част от "лечебната криза" и 1. зависят от състоянието на човека преди инициацията; .2. не е задължително да ги получиш; 3. би следвало да преминат сравнително бързо, особено с помощта на Рейки. Промените, особено големите, рядко минават безболезнено, а чистилището не е най-приятното място  Wink Но пък резултатът си струва Hug

Това е моето скромно мнение на начинаещ. Peace

# 61
  Peace   Здравейте всички !!! Peace   bouquet

Peace Здравей Yahoo ,  Peace
Определено считам че не си разбрал уточнението ми как се правят тези неща - в случая аудио инициацията.
             @@@  Нищо подобно !!! Определено много добре съм те разбрал !!! Я си задай въпроса не си ли  манипулиран  ти  към момента от такава механична система, която да ти е направила някоя нечовешка инициациа в ТРЕВОЛЯКА  от инициации които си си правил  !!!   . За целта ще ти ги повдигам в текста Важните неща. Не ги заобикаляй, моля!!!

Няма промяна на носителя по никакъв начин и за носител може да се ползва всичко независимо от качествата му.

@@@  Нищо подобно !!! Има Подмяна на Носителя и то определено !!! В Човека генетично е заложено „новите честотни ” настройки да се извършват или от човешки фактор или от Гео фактори ( средата в която се е зародил човека )и този последния  процес се води САМОИНИЦИАЦИА. Има и резервни варианти, но те са компесаторни за в случите когато Човек е извън земна  орбита и респективно гео полето, и човешкия фактор са в дефицит или пълна липса. ( Опция за бъдещите Транс планетарни и галактически  полети ) Тези варианти вече се експериментират в лаборатории на НАСА , НО СЪС ЗНАНИЕТО НА УЧАСТВАЩИТЕ  ЛИЦА И С ТЯХНОТО СЪГЛАСИЕ !!!   

Създава се универсална инициация някъде в енергийното пространство (лично или с помощ "отгоре") все едно я правиш на някого но с намерението че на енергийно ниво се свързва с носителя и ще бъде получена при поискване/прослушване...
             @@@  Тъй, тъй, тъй. Тези фантазийки с УНИВЕЕРСАЛНАТА ИНИЦИАЦИА  си ги запази за друга публика с интелктуално ниво къде 3 клас. Няма такава универсална инициациа. До колкото съм схванал в тази тема и във форума изобщо  голяма част от участниците са на мнението че всеки ЧОВЕК си е една ВСЕЛЕНА. УНИВЕСИАЛИЗАЦИИТЕ И УНИФИКАЦИИТЕ са запазена марка в КАЗАРМИТЕ - ВОЕНИЗИРАНИТЕ СОЦИУМИ,  РЕЛИГИОЗНИТЕ СЕКТИ, и времената на робовладелческия строй.  Там където има ЛИЧНОСТИ И ИНДИВИДУЛНОСТ , общите форми на социална комуникации са плуаристично  дикутирани  компромиси, а не механично и технически набивани обръчи, па било то и под съпровода на китара и пиано !!!  (изключая рекламните кампании за промоции и политически такива) ИНИЦИАЦИА за мен означава настройка на ПЕРСОНАТА -ЛИЧНОСТА  ТУК И СЕГА  В и В  Непосредствена близост на физическото му тяло и прилежащите му ауричните  прислойки - с последващи промени в свързаните с него персонални ВИСШИ АЗОВЕ  по възходяща градация в ИНТЕЛКТУАЛНО ИНФОРМАЦИОННАТА  ЙЕРАРХИЯ а не обратното. Сиреч се разминаваме драстично в това Че аз държа на ИНДУКТИВНОСТ в инициациата а ти в ДЕДУКТИВНОСТ. Има и реверсни сичреч дедуктивни инициации , но те са в статистиката на изключенията а не в правилото.  Почти всяко фаворитизиране на Изключение и прикриване на Правило е вид манипулация или демагогия .

@@@  Това дето си го написал тука знаеш ли какво е ??? (лично или с помощ "отгоре") !!! „ОТГОРЕ” е в кавички защото или много добре знаеш или човешкото в теб избива  и те издава ,че това „ОТГОРЕ”  е всъщност   тука от земята затова и без да искаш си го поставил в кавички !!!

... Така прослушването на някаква музика има две роли - да релаксира слушащия и да натисне бутона старт за получаване на приготвената универсална инициация конкретно за този човек.

@@@   „... - да релаксира слушащия..”  Може успешно да го заменим с да хипнотизира слушащия !!! 

@@@   „ .....приготвената универсална инициация конкретно за този човек...” Това тук не ли логически оксиморон.Универсална инициациа пък за конкретен човек.  Ще помоля да обясниш как така машината ще различи Пенчо от Генчо и Тренчо,  като то това в линка е машина и не може да различи  дори Пена от Пенчо па камо ли  да работи КОНКРЕТНО ЗА ТОЗИ ЧОВЕК, както си написал. Или няма значение от човека и пола всичките ги ЖИГОСВАМЕ както за определения случай  „ОТГОРЕ” е изгодно  ?

Затова смятам дори че такъв метод е по-близък до този на инициацията на първия човек в Рейки след пост и молитви които са задействали процеса "отгоре" отколкото от някой учител

@@@   Искаш да кажеш че Усуи или Зиглар са иницирани от машина , а не са получили това в следствие на СМОИНИЦИАЦИА.  Това го оставям без моя коментар.  Другите сами да си преценяват, колко си прав в твърдението си !!!

@@@@@   Та по повод нашата полемика си писах с двама режисьори Шиамалан  ( „Шесто чувство” ,”неуязвимия” ) и Спилбърг („ Вътрешен космос „, „ЕТ”) . Та двамата ми спретнаха набързо едно сценарийче !!! 

**** Имало едно време.... един човек . Много умен, но много жаден за власт човек. Та той написал софтуер за една фирма под формата на музикален клип.  Ползвайки метода на хипнотичния ефект на  двадесет и петия кадър в секунда ( забранен на всякъде по света ) , този зъл гении сътворил подобно нещо но в музикален вариант като го комбинирал музикалния натрапчив ритъм  с вокализацията на мантрите от религиите на далечния изток. И така както в прословутия експеримент с  25 -  ия кадър при който 85% от гледалите филма, в който имало такъв невидим за окото кадър след излизането от киносалона , без да съзнават, се отправили към посочения в кадъра павилион и си закупили посочената в кадъра безалкохолна напитка , така и хората на които бил пускан клипа правели нещата вменени им от злия човек чрез клипа. После нещата били усъвършенствани ! В клипчето , което всеки си записвал на компютъра било вмъкнато ( като програмка ) часовниково механизъмче, което изтривало или повреждало  програмката  на определено време и така злия човек карал слушащите хипнотичната музика да я търсят наново за да си я запишат подтиквани от Абстиненцията си.  Така този човек станал дистрибутор и  започнал да продава стоки и услуги които рекламирал в хипнотичното си клипче.  После основал партия и преди изборите вмъкнал в клипчето си инфо за кого да гласуват почитателите на автоматично звуковите инициации на енергийния похават Крейки-Мунчо !!! Естествено всички гласували за злия човек. И понеже нямало Висш АЗ който да контролира машината – сървър и понеже това било прецедент за правната система тогава на злия човек му се разминало !!!   

От мен толкова че имам доста работа днес !!!

Yahoo в едно си много прав. Всеки има право на избор с какъв бял прах ще си подслажда живота с пудра захар или други подобни!!! За мен е  важно хората да са наясно кое какво е и как им действа !!! От там на татък нека всеки си е Господар или Роб на Желанията си и на Възгледите си за ЖИВОТА !!!  Така,  че нека сам да избере как да се иницира !!!

Поздрави  bouquet

Rygit   surpriseuu

PS  А Yahoo извинявай , нищо лично, но във вашата детска градина или у ваше село ората нямат ли навик да казват Здравей , Хубав ден или други подобни човешки обръщения ???  Или казваш  при някой от многото инициации този чисто човешки жест се е изтрил ? Питам само!!! Сега де не вземеш да се засегнеш !!!

# 62
Подтикната от прочетените постове и спорове пускам тоя материал, който ми е даден от моя Мастер и мисля, че доста точно и ясно отговаря на нещата, към които сме насочили поглед. На мен ми допада и мисля, че дава едно пълно  обяснение.   bouquet

НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА РЕЙКИ

Изглежда единствената граница, която може да бъде поставена за Рейки е границата, която съществува в представите на човек
Рейки работи, като дава на човек достатъчно енергия, за да направи крачка нагоре, за да види нещата и да има кураж да ги преодолее сам.

А.Г. Шор в изследването "Алтернативни терапии в здравето и медицината" отбелязва:
“И двете, както лечението с полагане на ръце, така и дистанционното въздействие с Рейки оказват статистически значим ефект върху намаляване симптомите на психологиската депресия и стреса, като лечението има продължителен ефект”

Д.В.Уордел в изследването "Биологичните корелативи на лечението с Рейки" акцентира:
“Определени физиологически промени се наблюдават при получаването на Рейки – лечение, включително намаляване на систоличното кръвно налягане, увеличаване нивото на IgA (имуноглобулин А) в слюнката, а също и намаляване на кортизола след енргийното лечение, повишаване на телесната температура и намаляване на електромиографската активност по време на лечението”

Според докладите, прилагано съвместно с традиционното лечение на рака, Рейки облекчава страничните ефекти от химиотерапията и облъчването, подобрява функционирането на имунната система, намалява мъчителното чувство за безпокойство и създава позитивна емоционална нагласа в пациентите, а също така намлява болката и подпомага релаксацията. А в някои случаи води до т.н. “спонтанни ремисии”, които макар и все още без научна обосновка нерядко са факт при прилагане на Рейки.

Много често практикуващите някоя от енергийните форми на лечение казват, че всъщност те не лекуват и в известна степен са прави. Те просто регулират енергийните тела, а това отключва оздравителните процеси в организма, които никак не са за подценяване. Силата на ума ни и нашите мисли са вероятно най-важния фактор, който ни държи здрави, или ни събаря болни. Холистичната медицина изисква пациента сам да поеме отговорност за процеса на оздравяването си, а не само пасивно да разчита на приетия от вън медикамент или извършената операция.

А може би най-хубавото на тези методи за лечение е, че те могат да бъдат усвоени от абсолютно всеки – от малкото дете, до човека на преклонна възраст и след това лесно да бъдат приложени. Това обикновено става с една кратка настройка на аурата от мастер (учител) по съответната система и кратък курс на обучение.
Като цяло, Рейки е деликатна, неагресивна техника за самолечение и лечение, една холистична система за балансиране и хармонизиране на човек, която работи като стимулира естествените оздравителни способности на организма – затова постиганите резултати граничат с чудо.

Намасте!

# 63
 wavey

Здравейте Всички !!!
                  @@@@   Днес е Понеделник. Денят на моята Родина България, такава каквато аз я виждам през моите очи !!! Като например ……  Ние http://img139.imageshack.us/img139/9497/vrabchetanabanqvbulgari.jpg  много обичаме България !!! Днес си мислим само хубави неща за България . Аз  http://img193.imageshack.us/img193/9750/99753049.jpg  България  !!!   А вие ???

Поздрави   bouquet

Rygit

surpriseuu

# 64
# 65
  • Пловдив

"Лекарството е любовта!"

Абсолютно ...
Благодаря, Дани! Peace Heart Eyes

# 66
Днес е нашия ден на Земята! Hug

# 67

Здравейте Всички !!!

За Земята на която е и България !!!

Heart Eyes newsm60 Heart Eyes

bouquet

surpriseuu

# 68
За Земята и България!  Two Hearts

# 69
Ойген Херигел учил при Дзен учител. Той изучавал стрелба с лък три години. И учителят винаги казвал: „Добре е, каквото и да правиш е добре, но не е достатъчно.” Самият Херигел станал учител. Неговата стрелба била на 100%  перфектна, но пак учителя му казвал същото. „Със 100% точна стрелба! Тогава какви са твоите очаквания? Как мога да стигна по-далеч? Със 100% как можеш да очакваш повече?” - питал Херигел.

Казва се, че учителя му е отвърнал: „ Не ме интересува стрелбата ти, нито лъка. Интересуваш ме ти. Имаш перфектна техника, но когато стрелата напука лъка, ти не си съзнателен, за това е безполезно. Не ме интересува стрелата дали ще достигне целта. Интересуваш ме ти! Когато лъка ти е опънат и стрелата насочена, отвътре трябва да се случва същото с твоята съзнателност. Дори да пропуснеш целта, няма значение, но вътрешната цел не трябва да бъде пропусната, а ти точно това пропускаш. Ти си с перфектна техника, но си имтитатор.”

За западния ум, или модерния ум - защото западния ум е модерен ум - е трудно да разбере това. Звучи му безсмислено. Стрелянето с лък е свързано само с уцелване на целта.

Малко по малко Херигел се отчайвал и един ден казал: „Напускам! Явно е невъзможно. Когато се целиш в нещо, твоята съзнателност е центрирана в целта, в предмета, и ако си добър стрелец ти трябва да забравиш за себе си - да помниш само целта и да забравиш за всичко друго. Само целта да съществува.” Но Дзен учителя все го карал да създаде в себе си друга цел. Тази стрела трябвало да бъде двойно насочена - веднъж към външната цел и в същото време навътре към себе си.

„Напускам! Изглежда невъзможно. Не мога да изпълня твоите условия” - казал Херигел. В деня, определен да напусне, той седнал, чакайки да се сбогува с учителя си. Учителя се целел отново с лъка си. Този път някой друг се учел и за пръв път Херигел не бил в ситуацията. Той просто бил дошъл за сбогуване и когато учителя свършел с урока си, Херигел щял да се сбогува  и да си тръгне. Но тогава, внезапно,  той осъзнал учителя си и двойно насоченото му съзнание. Учителят се прицелвал. За цели три години те били заедно, но през цялото време Херигел бил зает със своите усилия. Никога не бил виждал какво всъщност правел този мъж. За пръв път видял и осъзнал - спонтанно, внезапно, без напрежение. Отишъл до него, взел лъка от ръката му, прицелил се и освободил стрелата. Учителят казал - „ Добре. За пръв път го направи. Щастлив съм.”

Какво е направил? За пръв път е бил центриран в себе си. Целта е била там, но в същото време и той е бил там - настоящ.

За това каквото и да правиш - каквото и да е, няма нужда от стрелба с лък - дори само да стоиш, бъди двойно прицелен. Помни какво се случва отвън, но и това, кой е вътре.

# 70
Здравейте всички !!!

Здравей Дани ,

Това ли имаш в предвид ???   http://img299.imageshack.us/img299/8688/animalreikikon.gif  Каквото на мен, към мен и в мен Tакова и на нуждаещия, към нуждаещия се и за нуждаещия се до мен !!!

Поздрави !!!   bouquet

Rygit   surpriseuu

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 20:08 от rygit

# 71
И аз съм тук

# 72
Наистина, изключително полезно. Отговорих си на много въпроси - такива, които никога до сега, не съм си задавала дори!
Дани, Благодаря!  Hug

# 73
wavey

PeaceЗдравейте всички !!!  Peace

Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!! Извинете господин Марков ще ма пуснете ли да отида ей там на онова езерце http://img31.imageshack.us/img31/8581/ezero3.jpg  ? Ще те пусна, млади момко, http://img28.imageshack.us/img28/6449/magareiturist.jpg но само ако обещаеш , че после ще си почистиш мястото където си лагерувал, защото аз Марко Марков  обичам България   !!!  А вие ???

Поздрави   bouquet

Rygit   surpriseuu

# 74

Общи условия

Активация на акаунт