Рейки - 4

• 51 372
  • 681
  •   1
Отговори
# 390
ЧОВЕК , може разбира се и това е регламентирано от закона. Патентен данък за една година е 5000 лева. Има касови апарати и на тях можеш да изпишеш каквото искаш ...рейки терапия, консултация и т.н. Незная дали има лечители да работят по този начин, но всичко е законово регламентирано. Друг е въпроса, че това е най-високия данък. Незная какви такси трабвя да вземат колегите Рейкисти за който  това е работата. Рейки спада към алтернативните методи за лечение и за да практикуваш ти е нужно няколко семестъра обучение в медицински колеж. Нужни са знания по анатомия, физология и др. За лекарите, акушерките и сестрите не е проблем да практикуват. Чудя се каква такса ще е необходима да се сложи за да си платиш само данъка?

# 391
Simple Smile
humanis, БЛАГОДАРЯ!
По-евтин вариант няма ли???

# 392
ЧОВЕК, нима не си личи кои сме изперкалите?  Crazy

# 393
"Ние сме на всеки километър, и така до края на света"  Mr. Green

# 394
  • Tам през Атлантическия океан
Simple Smile
humanis, БЛАГОДАРЯ!
По-евтин вариант няма ли???

Питай ясновидец  Mr. Green
дали плащат патентен данък и издават ли фиксален бон при врачуване   Joy

ЧОВЕК, нима не си личи кои сме изперкалите?  Crazy
"Ние сме на всеки километър, и така до края на света"  Mr. Green

А , без това 'ние"
Аз съм си тамън  Mr. Green

# 395
А , без това 'ние"
Аз съм си тамън  Mr. Green

Тъй, тъй, те и алкохолиците са си тамън  Mr. Green

# 396

wavey

Peace Здравейте всички !!!  Peace

Винаги си личи кои са изперкалите, понеже имат перки някъде !!! Делят се на два вида !!! С перки на гърба, като Карлсон и с перки на главата , като инспектор Гаджев !!! 
         Всеки има нужда от перка , но не всеки си го признава  !!! А е много просто !!! Просто влизате в перкопродавницата и си избирате подходящия вам комплект !!!   Има една малка подробност с която трябва да внимавате !!!  Всички които са луди са имат перки някъде !!! Но не всички които имат перки някъде са луди !!!
         Има и още всички деца имат перки някъде  !!!  Но не всички перки закрепени някъде имат деца !!!  Има и още според народната мъдрост Дядо Боже говорел с устата на някой луди и на някой деца и въртял някой перки !!! 
          За обикновените хора всички луди, деца и перки са едни и същи и обикновените хора гледат несериозно на тях !!! Но за необикновенните хора тези, които имат дарба е възможно да видят и разберат кои са избраните перки, луди и деца  и да не се смеят когато трябва да плачат, да не говорят тогава когато трябва да мислят и да мислят тогава когато могат да сгрешат !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit 

# 397
           Винаги си личи кои са изперкалите, понеже имат перки някъде !!! Делят се на два вида !!! С перки на гърба, като Карлсон и с перки на главата , като инспектор Гаджев !!! 
         Всеки има нужда от перка , но не всеки си го признава  !!! А е много просто !!! Просто влизате в перкопродавницата и си избирате подходящия вам комплект !!!   Има една малка подробност с която трябва да внимавате !!!  Всички които са луди са имат перки някъде !!! Но не всички които имат перки някъде са луди !!!
         Има и още всички деца имат перки някъде  !!!  Но не всички перки закрепени някъде имат деца !!!  Има и още според народната мъдрост Дядо Боже говорел с устата на някой луди и на някой деца и въртял някой перки !!! 
          За обикновените хора всички луди, деца и перки са едни и същи и обикновените хора гледат несериозно на тях !!! Но за необикновенните хора тези, които имат дарба е възможно да видят и разберат кои са избраните перки, луди и деца  и да не се смеят когато трябва да плачат, да не говорят тогава когато трябва да мислят и да мислят тогава когато могат да сгрешат !!!
Joy  Аз, вече се оприличих! Благодаря! Mr. Green

# 398
  Laughing

rygit, аз май съм извън калъпа - имам една на гърба и по една на всяко ухо. И трите ми вършат работа  newsm78

Тия дни се заприказвах на тема комерсиалност и ...в това число Рейки. Иска ми се като изключите легендата за Усуи, да кажете какво мислите: Наистина ли човек като си плати за нещо, го оценява повече, или винаги за всичко, независимо дали е пито-платено или не - зависи от човека?

# 399
 PeaceЗдравей Тони !!! Peace

Laughing
rygit, аз май съм извън калъпа - имам една на гърба и по една на всяко ухо. И трите ми вършат работа  newsm78

Айде бе !!! И на двете уши ли имаш ???   newsm78 Нещо таково ли ? smile3535 Ааааааа имах друга представа за нещата с перките !!! Явно си плод на случайна мутация !!! Ма то така се пръкват и новите видове !!! 
        Брей ...... Таз нощ  гледам си сама  newsm78??? .....Къде е русата Клонка ?  Много ми бяхте интересни с тези разговори ала "Отчаяни съпруги" Вече са чудих в коя тема съм !!! Добре че горе пише Рейки - 4, че да не съ шашкам !!!
         Това вашето двете вечери да не би да беше някакъв психологически експеримент в темата ???  Ма да ти кажа успешен беше де, почти никъде не се издадохте, че  в разговорите имате предвид Рейки. Много добра конспирация !!! Браво !!!
         Брей след развихрилата се перковитлова словесна  говорилница най - сетне да се появи въпрос по темата !!! 
        Тони какво  да ти кажа Рейки сенасите не се заплащат !!! Това което дава нуждаещия се е дарение за здравето на Лечителя !!! За това и парите се слагат на земята за да може лечителя навеждайки се да се поклони на нуждаещия се !!!  Затова и касовия бон е против правилата според мен !!! При адвокатите също няма касов апарат !!! Подарените пари не са само за това да е жив и здрав лечителя това е и оценка на отношението на нуждаещия се към собственото си здраве !!! Колкото по - евтино го оценява толкова по - малко помощ и ще получи , не от лечителя от канала !!! Но всичко си има граници !!! ако пък някой си мисли че катоти даде 10 000 лева с три сеанса ще му излекуваш диабета или себуреята, ясно е че няма да стане !!! И не винаги е задължително да иде реч за пари !!! Възмездието може и да е в труд !!! Ти излекуваш цистита на някоя пациентка тя пък ти прави маникюра и педикюра три седмици поред !!! Може да няма възможност да плати при появата на нуждата няма да оставиш да се превива от болка , щото "духовната здравната каса към Рейки " не ти покрива сенаса. Ти помогни ако прецениш че е нужно и ти е във възможностите ти, пък ако тя се направи на разсеяна следващия път можеш да откажеш !!! Важното е винаги да си с едно добро напред !!!     

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 400
 Laughing rygit, и аз докато четях за силиций се чудех в коя тема съм, а после реших да кълва на всичко от що разбирам (силиция не е сред разбираемите ми неща за разлика от "Отчаяни съпруги"  Mr. Green)

Та към темата: Благодаря ти за отговора! Никога не се бях замисляла, че канала определя според цената!   bouquet

# 401
ПП Това да няма нещо общо с "Каквото поискаш - това ще ти бъде дадено"; в случая - "Колкото си  платиш - толкова ще ти бъде дадено"???  newsm78

# 402
 PeaceЗдрасти Тони !!! Peace

Laughing rygit, и аз докато четях за силиций се чудех в коя тема съм, а после реших да кълва на всичко от що разбирам (силиция не е сред разбираемите ми неща за разлика от "Отчаяни съпруги"  bouquet   

Да права си май трудно ме разбираш  !!!  А щом мен ме разбираш трудно , след толкова обстоятелствени обяснения , как би разбрала трудноразгадаема причина,  която трябва да отстраниш за да помогнеш на човек който  (да дам конкретен пример)  отслабва с 20 килограма за един месец  шест месеца ходи по лекари и всичките му характеристики са в референтите  стойности  за пола и възрастта му. Всички доктори казват човеко ти си здрав нищо ти няма, а човека гасне !!! Причината за болестта няма сама да дойде и да ти  обяснява коя е, още по – малко пък как се лекува  !!! Ти трябва да я откриеш и ако е странна да намериш начин за лечението й !!!
                     Че като сме тръгнали на тема химия да те натоваря още малко с нея !!!  Основен закон в химията е „ Подобни се разтварят в подобни”  Ако някой добре се разтваря в материята на сюжета на „Отчаяни съпруги”,  но материята на болестите по никакъв начин не се разтварят във фабулата на сериала нали ти е ясно,  че между двете материи НЯМА  Съвместимост. 
                     И обратно ако Силиция (конкретно като химичен елемент ) и материята за знанието за него  по едни или друг начин с помощта на мисълта на лечителя  разтваря на съставни  й части  гадната материя на туморната тъкан и това способства за оздравяването на много хора,  нали ти е ясно,  че между двете материи ИМА  Съвместимост..
                        А ако и  ти искаш да зовеш себе си Лечител (па било и само на себе си)  имаш ли яснота кога би могло да стане това ??? Сиреч в коя материя би било необходимо да се разтваря твоето мислене и посоката на духовното ти израстване за да достигнеш до същността на думичката Лечител ( без значение кой канал ползваш Рейки Сеиким или Каруна )  Дали в „Отчаяани съпруги” или в другата тема за Силиция  ???     Не съм чул в източните школи подготвящи хора с възможности за лечение  да се изучава  тибетска или китайска драматургия нито пък в западните медицински академии  съм чул да има хорариум по театрознание и режисура !!!  Но за системи от меридиани, нерви, чакри, рецептори, елементи (химически), елементи ( езотерични)  съм чел и в двете школи за лечения 
            Емиии какво да ти кажа !!! Не знам !!!  Събираш това което казва народа „От всяко дърво свирка не става”   и  Химиците  „Подобни се разтварят в подобни” преценяваш какво дърво си и в кое  поприще можеш да се разтвориш за да бъдеш полезна на себе си и на другите !!!  И  така ........ Та и с темите и с полемиките е така  избираш си в какво да участваш и къде на  да се развиваш   !!! А развиването както и развитието,  и разбирането на нещата , понякога изисква усилия и то не малки, па било то и интелектуални !!!
         Praynig  Та много извинявай ако съм те натоварил с постовете си  за Силиция  Hug

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 403
Широко e разпространено заблуждението,че магьосниците,лечителите или  както искаме да вярваме, че се наричат - са длъжни да работят безплатно. За да не се лишат от този си лечителски "дар" . Със самия термин „дар” маговете нямат  нищо общо.То не е дар,а неотменно свойство на дадена същност,която се развива,пести,пази с години  ,с животи и различни съществувания.Народа често бърка маговете с целителите.Дори независимо от факта,че  целителството е раздел от Магьосничеството и практически всички ,които практикуват магии могат да изцеляват/лекуват/ в една или друга степен.Друг е въпросът – искат ли да се занимават с това.
И от тази бъркотия се вади погрешно заключение,че за независимо за какви магьоснически услуги не трябва да се плаща.При това лечителите и те в кюпа.Особеността тук е,че безплатно работят само тези лечители,които са получили способностите си срещу  „договор” с Висшите сили  в обмяна на.. ни повече,ни по-малко,а срещу собствения си живот.

И като правило,в резултат на нещастен случай,болест водещи до ”клиническа смърт”.Също и такива,които са получили способностите си чрез тъй нареченото „Божествено откровение”.

При всички случаи безплатната работа е предварително договорена в този „договор” с Висшите сили и служи за отработване собствената си карма и пречистването и.В такъв случай безплатната работа на лечителя не е достойнство,а трагедия,която е цена за предишни прегрешения и стари грешки или каторжен труд за придобиване на „святост”.
Този списък за оказване на безплатни магически услуги трябва да бъде спрян дори за „своите”.Защо?
Естествено всяко правило си има изключение.И всеки маг може да назове случай,при който е почувствал необходимост да работи безплатно и го е правил.Но това са уникални случаи и не бива да се надяваме,че нашият проблем ще е в тяхната група.Защото  независимо от всичко,в резултат от работата,магът ще има точно това,което му трябва .

Има например такива твърдения:Няма да плащам,защото не вярвам,че ще ми се помогне по този начин.” Или „Ами ако нищо не стане.За какво тогава трябва да плащам?”.

Тук вече стои въпросът не за плащането,а за вярата и какво всъщност търсите при мага,лечителя и който е там.
Неуспеха при всяка работа е 90%.Останалите 10% могат да се отнесат до това,че магът се опитва да промие мозъкът ви ,за да измени вашето отношение.За което,разбира се ще ви вземе  допълнителна такса.
И не се учудвайте,че тогава ще ви се налага да ходите при него неведнъж,но то не е поради желанието на мага да живее  от вашите пари.А да разреши все пак проблема,с който сте дошли при него.

Да помогне преди всичко на самите вас.
Не забравяйте,че Христо го е казал – „Според вярата ви ще ви се даде.”

Независимо с какъв проблем идвате при мага/лечителя/ или който и да е/ ,винаги има някой,който е виновникът за създадената ситуация.Искате да видите кой е той,веднага,без гадания и ясновидения и прочее-просто погледнете в огледалото.Да,да,това сте винаги и само вие самият.Това сте вие с вашите мисли,дела и отношение,поради което сте си навлекли уроките,напускането на мъжа  при съперница,на вашата несподелена любов ,проблемите с работата ,със здравето и т.н. и т.н.-с всичко,което се случва с вас.И след което вие искате някой да се навре в тази гадост,която сте сътворили около себе си за всичките години и превъплъщения?Каквото сте посяли,това ще пожънете.А ако искате помощ-ще трябва да се съгласите на условията които ви се поставят.Като се съгласявате да ви се помага,и си плащате естествено ,вие се съгласявате и с последствията,които ще възникнат в резултат на намесата на  мага/лечителя/.А такива ще възникнат определено,и с таксата вие плащате не само решението на проблема си,с който сте дошли за помощ.Но и това,че магът ще се постарае максимално/и никога напълно!/ да ви обгради с последствията на собствения проблем. И само пълен идиот или този „безплатен” лечител би се съгласил да вземе на себе си целия този товар,който е предназначен за самите вас,за роднините и близките ви.
По този начин вие плащайки услугите на мага/лечителя/ вие изпълнявате своята част от договора, и собствената си относителна безопастност.

„Аз нямам пари да плащам за магически услуги”,”Аз съм беден и нещастен човек”-никога не се опитвайте да играете роля и да предизвиквате жал в  отношенията си с мага/лечителя/.

Първо е безполезно,жалостта сама по себе си е гадно чувство с далеч неблагоприятни последици както към жалващият се,така и към този,който го пожали .
Маговете/лечителите/ от това не страдат,могат при необходимост да  проявят съчувствие,участие,но никога жал.
И второ –практикуващи магове/лечители/ за щастие са много и всички имат различни цени на услугите.

Ако нямате пари наистина за плащането на такъв вид услуги,ще се наложи сами да си решавате проблемите. И най-добрият вариант е да седнете,да се успокоите и да помислите защо ви се случва всичко това и какво точно ви е нужно.Първите мисли,които ви дойдат в главата най-вероятно и ще бъдат правилните отговори на вашите въпроси.Колкото и налудничави да са и да ви се струват в последствие.Нямате работа при наг/лечител/,не сте готови,не става дума вече само за пари,а за приемането на странична помощ и реализация на вашите желания.Или просто нещата ще се развият по най-благоприятния за вас начин.

Впрочем,много често само таксата е тази,която заставя да се съблюдава точно онова,което ви каже магът/лечителя/.При това голямата такса е тази,която заставя клиента да изпълнява точно рекомендациите на мага/лечителя/.Неизпълнението на тези рекомендации е възможно най-лошото,отколкото простото бягство от проблема.Таксата е и начин да ви спасят от самите вас,но ако сте решили това,няма защо да обвинявате мага/лечителя/.Последствията за това неизпълнение от ваша страна на договора,ще се „чуе”,тъй като вие сте се „разписали” затова вече.

Уви – закона на Вселената гласи,че енергията има свойството да преминава от един вид в друг.И този,който иска реално да получи магическа помощ,е длъжен да заплати за нея еквивалентно по размер в паричен вид.Плаща този,който иска да получи разрешение на проблема,понеже сам го е създал.Нито един маг/лечител/ не е длъжен на никого,понеже неговият дар няма общо с хората,а е заработен в предходни превъплъщения.Който спести от паричния еквивалент,ще заплати с друго.И това не е проблем вече на мага/лечителя/,а е проблем на самия човек.Както бе писано по-горе,безплатно работят само тези,които отработват собствения си живот или решават други свои проблеми.А заплаща за кармичния проблем този,който се обръща към него за помощ по закона на съхранението на енергията.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 10:19 от raliko

# 404

Общи условия

Активация на акаунт