Рейки - 4

• 51 399
  • 681
  •   1
Отговори
# 630
Здрасти VAl 333

Дами,не се карайте и не спорете излишно,няма смисъл Hug
Дайте ми малко рейки към този момент,че мн зле се чувствам от сутринта.
И снощи не можах да спя от кошмари Sad  smile3547

Ти да не би да ходи на 12 часовия  Рейки  маратон ???

surpriseuu

тц,сдухах се още снощи,последиците бяха кошмарите,а сутринта се събудих с отрицателна енергия Sad

# 631
 wavey

тц,сдухах се още снощи,последиците бяха кошмарите,а сутринта се събудих с отрицателна енергия Sad

Тегли си един горещ , горещ душ. После рязко го смени със студен,  но не леден, че да ти се вкоченясат металокерамиките. Не се бърши !!! Почакай водата сама да се изпари !!! После се завий с топла хавлия или хавлиен халат!!!  Обуй си чорапи по възможност памучни !!! И така както си с хавлията Седни и изпий един горещ чай с лимон и мед !!! Ко имаш свещичка да си палнеш да гори пред теб няма да е зле !!!   Ако не тъ мързи и не си мюсюлманка или еврейка  отскочи до близката църква наплискай си очите със светена вода и си поръси лявата част на главата !!! Имаш нещо в лявото полукълбо !!! Ако не те мързи и не те е срам влез и излез няколко пъти  в и от зоната на централния купол на църквата в която си отишла да си измиеш очите !!!   После можеш да идеш да се наспиш !!!
           Peace  И ако ти мине да не забравиш утре да палнеш една свещичка за мое здраве !!!  Wink

surpriseuu

# 632
wavey

Тегли си един горещ , горещ душ. После рязко го смени със студен,  но не леден, че да ти се вкоченясат металокерамиките. Не се бърши !!! Почакай водата сама да се изпари !!! После се завий с топла хавлия или хавлиен халат!!!  Обуй си чорапи по възможност памучни !!! И така както си с хавлията Седни и изпий един горещ чай с лимон и мед !!! Ко имаш свещичка да си палнеш да гори пред теб няма да е зле !!!   Ако не тъ мързи и не си мюсюлманка или еврейка  отскочи до близката църква наплискай си очите със светена вода и си поръси лявата част на главата !!! Имаш нещо в лявото полукълбо !!! Ако не те мързи и не те е срам влез и излез няколко пъти  в и от зоната на централния купол на църквата в която си отишла да си измиеш очите !!!   После можеш да идеш да се наспиш !!!
           Peace  И ако ти мине да не забравиш утре да палнеш една свещичка за мое здраве !!!  Wink

surpriseuu

Така наготово казан ритуал,остава и да ме мързи Simple Smile
Благодаря ти Hug
Като го направя ще пиша.
Прав си за лявото полукълбо!

# 633
sarabia, грешиш!  Grinning Изказвам мнение, не го налагам никому. И никак не се стремя към "духовно развитие", а към живеене. Оставям духовното развитие на тия, които имат нужда от него  Wink

rigit, нямам много време, за да ти отговоря за всичко. Може би по-късно.
Накратко: Остави, че ми писна да си бръсна мустаците, ама и брадичка вече взе да излиза, пусто му ЕГН!  hahaha Очаквам с нетърпение отговора на Дессс!
А джедайския съвет беше тройка, защото само толкова се включиха; нищо против числата, ей!

А сега сериозно - Рейки за  Val_333!!!  Hug

# 634

Цитат
Благодаря ти Tonimar  Hug Hug Hug

# 635
  • София
Ригит...ясно!
Не щеш обяди, не щеш вечери. Ами, да минем направо на секса. Там духовност никога не ми е липсвала. Flutter

Аре, бЕгам от темичката. Каквото можах, направих за вас. Mr. Green

# 636
  Shocked Оо 'оуууу,  Shocked

Ригит...ясно!
Не щеш обяди, не щеш вечери. Ами, да минем направо на секса. . Flutter
Там духовност никога не ми е липсвала]

Naughty  Най - сетне някакво рационално мислене в подножието на русите къдрици и нещо което можем да направим в посока на твоето здраве  без да се налага да се виждаме  !!! Няма проблеми от моя страна, но имам въпроси !!!
             Първо мъжа с когото живееш как ще приеме нещата ( ако изобщо го питаш де ) !!! Второ Пред всички ли ще го правим или на лични !!! И трето  най - малко в ефир трябва да ми дадеш разрешение да се разходя и из твоя вътрешен космос !!! Иначе за мен спрямо теб  би било интервенция  !!!  А аз не искам да съм неканен гост  в ничий телесен и душевен дом !!! Така че напъни си сивите бразди в русото подножие и дай смислен отговор по твой избор триредие тристишие както ти дойде !!! И не очаквай нещата да станат така както ти или вишестоящите теб хора очакват да станат !!!
  bouquet
Поздрави
  surpriseuu
rygit   

# 637

Цитат
Благодаря ти Tonimar  Hug Hug Hug

С риск разни хора да се смеят,подиграват и иронизират,аз ще напиша това,което ми се случи след получаването на рейки от Тонимар Simple Smile
Така,получаването го почувствах с дланите на ръцете си.Интуицията ми подсказа,че трябва да ги положа на главата си,после почувствах,че е по-добре в легнало положение и така около 20мин.или може би половин час не съм засичала.После ми се доспа,отидох в спалнята,завих се и заспах.Едва преди малко се събудих.Чувствам се добре и отпочинала.Благодаря ти Тонимар Hug

Ригит,а това,което ти посъветва ще направя в първия ми свободен ден Hug

# 638
  • Tам през Атлантическия океан
       Какво ще си говорим на този обяд  newsm78 ???
Нищо. Ще ядем, бе Ригит. Ще ядем.

И пак толкова много приказки, за да не кажеш простичко, че не щеш обяд я вечеря. Mr. Green

Ами ще ядете Rygit, Клонка остана безмълвна. От енергийте ще да е, сигурно още не е разбрала че в такива теми се омешват едни енергий, дето после боли глава от тях .
Клонка, "Енергията следва мисълта"-каквото и да значи това според теб. А мисълта всички знаем каква може да е. Дани може да го обясни по-добре, че тя фразата и е любима...
rygit , е готин и има нужната му доза самоирония за разлика от други  Sunglasses

А, от какво боли глава ...... всеки си знае и е индивидуално  Whistling  

Да,  "Енергията следва мисълта"   Wink ако мислите ни са хубави и исрени  това само може да ни радва , само хубави работи ще ни преследват   Grinning

Много на сериозно сте се взели и сте се стегнали нещо от енергии  Wink

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 16:39 от Desss

# 639
Val_333 , за нищо!
Да не би нежеланието ми в неделя да ставам за работа, да те е приспало? Шегувам се! Радвам се, че си добре!  Hug Тук като пекнало едно слънце днес - само за добро настроение!  Heart Eyes

Много на сериозно сте се взели и сте се стегнали нещо от енергии  Wink

Кой бе, Desss?  newsm53  Аз така съм отпуснала юздите на вътрешното ми дете (за другите не знам - може да е постоянен симптом  Laughing)

# 640
Desss, ако имаш впредвид мен-хич не съм се взела толкова насериозно, но не съм Исус като ми ударят едната буза да обърна другата...Ако бях толкова развита духовно, можеше и да мога да го направя, но не съм...., обикновен човек съм със всичките си предимства и недостатъци.... Wink
За хубавите мисли виж, ако не си разбран правилно може и да не последват само хубави работи.
Tonimar, щом се интересуваш от духовни практики, значи се развиваш духовно-поне така се смята....А за живеенето, аз също живея, не преча на никого и не искам и не се оставям никой да ми пречи. Така че нищо лично. Гледам си от камбанарията.

# 641
голяма веселба сте спретнали дами и rygit   Peace

# 642
голяма веселба сте спретнали дами и rygit   Peace

Humanis, за веселбата е виновна Музата на Rygit, дето ни оприличи двете с теб на Музата на Яворов, но ти нещо май не си я видяла. Whistling А пък аз така се разчувствах, че реших да опростя предния му пост,като вмъкнах две думички дето не се понравиха на аудиторията, че реших и благодарности и любов да сипя насам и натам... Two Hearts Пък като падна един клон от едно дърво на главата ми, пък като ме заболя тази глава... ooooh! И стана една веселбаааааааа sohappyА пък клона остана неразбран, помисли че не той е паднал, а ние сме го счупили. dont
Ама ти къде беше че я изпусна?

# 643
sarabia, поздравявам те за това, че не се имаш за Исус! Аз също, и за бузата общо-взето съм същата работа. Защото съм човек и искам да бъда човек. Приеми, че никой тук няма нищо против теб; поне аз не съм забелязала. Явно хуморът ми/ни не ти се е понравил, но поне от моя страна всичко си беше закачка, нищо лично!  Hug

Ето, Клонка си тръгна (подготвя се за есенното падане на листата) и водата утихна... А моята камбанария продължава да кънти  Mr. Green

Между другото, не мисля и никога не съм приемала Рейки за "духовна практика".
За мен Рейки е подарък от Вселената. Подарък, с който всеки може да направи това, което реши. Или това, от което има нужда.
Ако наистина беше духовна практика, много рейкисти не биха били това, което са. Но не това е повода за начина ми на възприемане на Рейки де!

Рейки е все едно като възруха. Всеки си решава дали да се насити с него, дали да си го метне като етикет на челото; дали да си промени начина на дишане, за да го използва по-пълноценно; дали да го използва автоматично (да отива на вятъра един вид); дали да забрави, че Го диша или да си го напомня често и в щастие.... Подарък - като още много вселенски подаръци за нас.  Hug

# 644
Тони,   bouquet добре си го казала и точно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт