Рейки - 4

• 51 317
  • 681
  •   1
Отговори
# 645
sarabia, поздравявам те за това, че не се имаш за Исус! Аз също, и за бузата общо-взето съм същата работа. Защото съм човек и искам да бъда човек. Приеми, че никой тук няма нищо против теб; поне аз не съм забелязала. Явно хуморът ми/ни не ти се е понравил, но поне от моя страна всичко си беше закачка, нищо лично!  Hug

Ето, Клонка си тръгна (подготвя се за есенното падане на листата) и водата утихна... А моята камбанария продължава да кънти  Mr. Green

Що бе Тони, да не си останала с впечатление че се имам за Исус? Недей така Rolling Eyes А за приемането на хумора, " свят като цвят" има една приказка...Ако всички приемахме нещата по един и същ начин, нямаше да е интересно... Laughing

Жалко, че Клонка си тръгна. CryВнесе веселба в темата... ListenА  беше много полезна за изясняването на две думички...Ако не беше се захванала с тях, някои хора щяха да ги помислят за чиста монета...Моя грешка-няма вече да разчитам на два реда...Той Rygit добре казва че не става, ама аз не и не. Laughing

# 646

wavey

Peace Здравейте всички !!! Peace

Днес е Понеделник !!! Ден за позитивни мисли към България !!!  http://img20.imageshack.us/img20/3601/87803351.jpg  От мен едно колажче от първия учебен ден от вас добрите мисли към България !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 647
Дани, rigit,   bouquet

Колажчето от първия учебен ден ми напомни за зверското пребиване на деветокласник във Варна още на втория учебен ден. Детето продължава да е в риск за живота си (поне според вчерашните новини) и не е зле да му изпратим малко Рейки мисля.

Grinning Не, sarabia, не бях останала с такова впечатление, но все пак ми стана приятно като прочетох, че не си Исус, а обикновен човек  Hug

А Клонка с постовете си ми провокира палуването на вътрешното ми дете. Явно е имало нужда от палуване  Laughing

# 648
sarabia , благодаря ти за намека за Яворов
така е като тичам по села и съм пропуснала поезията на ]rygit

rygit , страхотно  е сравнението  Heart Eyes Hug благодаря ти

# 649
специално за rigit и не само!
вчера с моята мастерка(която е и ясновидка) бяха направени някои проучвания, включително за концентрация на хексаграма
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500440.msg16201880#msg16201880)
резултатите са положителни - свързване със светлина)
Предлагам на ригит да  упгрейдне оптиката  Hug

# 650
Айде специлано за Вокс !!!

Няма лошо щом твоята ясновидка е правила такива щателни проучвания...Няма лошо !!! Предай и моите неясновидски и немастерски поздрави !!! Кажи че съм казал да е жива и здрава !!!

Ти нали не си ясновидец ??? Ми като си нормален човек като всички останали на които искаш да я показваш,  защо ти не направи това проучване ??? Ми се осланяш на това на ясновидката !!!  Много просто !!! Страх те е !!! Не искаш да поемеш отговорността за резултата и за това се криеш зад мистични обяснения  и ясновидки !!! Ми нали картинката изложена така в текста няма да се гледа само от ясновидци ами и от простосмъртни !!! Ами я си представи че аз съм прав и на голяма група хора тя действа зле и това се прояви след време ???  Тогава какво ще кажеш да ма аз не съм виновен тя ясновидката така ми каза и аз за това я сложих !!!   
         Направи си собствено проучване !!! Има едни науки и едни книги за това какви вълни излъчват определени фигури, форми, цветове  и обеми . Има други книги  за съотношенията в природата и посланията на фигурите, формите и цветовете и как по - горе споменатите вълни влияят на психиката и на здравето на хората  !!!  Иди до книжарницата и си ги потърси ,е ясновидката да ти каже в коя книжарница и на кой рафт да ги намериш !!! Че там в тези книги ще научиш за .......
          Има в близкото минало един мустакат перчемлия, дето е издигнал една древна индийска картинка в свастика която е повлияла силно, центростремително и агресивно  на определена група хора и пагубно на много по - голяма друга група хора !!! Па мустакатия и около 25 милиона негови последователи ( не е малко нали ) мислели че това е много правилна фигурка за концентрация и успех във войнствените им начинания и може би са били прави, ноооооо само за себе си !!! За другите, които са много повече от горните много, е било точно обратното !!!
           Така ,че, ако смяташ, че това ти върши на теб и на такива като теб някаква работа стой си в къщи гледай си я и си се друсай с нея !!!! Аз си казах мнението по повод картинката ти, ако питаш за промяна - няма такава !!!
            Ако трябва да съм директен ще ти кажа,  че  това че ти и твоята ясновидка си я харесвате си ваше мнение и не виждам  защо трябва да я навираш в очите на всички хора. Ето аз ти казах, че не искам да я гледам имам аргументи но темата е много обширна и силно офф роад настоящата, поради това и не искам да се занимавам  !!!         
            Ами Вокс ако беше човек който мислиш за широкия кръг читатели  щеше да дадеш линк както в последния си пост и който иска да ходи там и да се друса с нея . Ма ти искаш да ни убедиш в нещо в което аз например  лично не искам да се убеждавам, предполагам има и други такива като мен !!! Защо трябва тези които не искат да  я  гледат да им се мотка в текстовата част на темата, ми тури я  на линк и готово - няявяяма проблем Пак ще кажа ... Мисля че си постъпил нередно и мястото на тази картинка не е в текстовата част на темата  !!! Но това е  така за мен и аз ти го казвам директно !!! Па ти си мисли и си постъпвай както искаш !!!

Поздрави  Peace

Rygit

# 651
Цитат
 Ти нали не си ясновидец ??? Ми като си нормален човек като всички останали на които искаш да я показваш,  защо ти не направи това проучване
разбира се, че проучването съм го правил - неведнъж, с положителен резултат - това е упражнение подходящо за ежедневна практика, работи и не е трудно да се прави. Съгласен съм, че с линкче е по добре, за перчемлията предпочитам да не говорим. Смята се, че хексаграма е знак за 6-тата раса.
Нека има мир и да ни е жив и здрав ригит   bouquet

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 06:28 от Vox populi

# 652
  • Tам през Атлантическия океан
Долгая лета   Hug

# 653
# 654
Цитат
  Смята се, че хексаграма е знак за 6-тата раса.

Стана ми интересно на мен???
Ох, обърках цитата с моето питане , простете Simple Smile

# 655

Стана ми интересно на мен???
Ох, обърках цитата с моето питане , простете Simple Smile

пентаграма - знак за петата раса
 (виж аватара на humanis)
хексаграма - за шестата.
(Символ на Христос/Светия Граал/мъжкия и женския принцип, макрокосмоса, човешката сила и силата на Боговете:) )

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%B … D1%80%D0%B0%D0%BC
http://en.wikipedia.org/wiki/Hexagram
варианта с черта по средата определено не е моя измислица, по каква причина не му харесва на ригит е друг въпрос.
http://www.book.store.bg/prdimg/4557/uchenie-i-ritual-na-visshat … a-elifas-levi.jpg

чрез концентрация на символа може да се активира пинеалната жлеза/епифизата и да се свърже човек със Светлина. Символа има отношение към астралното тяло (на чувствата и емоциите)

# 656
  • в резерват
Понеже съм в постоянно движение  ще помоля някой друг да пусне новата тема.

Поздрави,  и благодаря за интересните неща,  които  споделяте.   bouquet

# 657
ами аз съм се запалила по пентаграма покрай един мой сън  Simple Smile , е има хора дето си мислят че съм комунистка hahaha щот си го нося на врата

разбрах, че има за и против хексаграма но сега ще ви изчета подробно

# 658
ами аз съм се запалила по пентаграма покрай един мой сън  Simple Smile , е има хора дето си мислят че съм комунистка hahaha щот си го нося на врата

разбрах, че има за и против хексаграма но сега ще ви изчета подробно
ако ригит има против хексаграмата да направи упдейт на Единната Теория на полето/макрокосмоса  Stuck Out Tongue
или на неговото  поле
може и с пентаграма, и хексаграма - в различно време
Пентаграма - микрокосмоса, Духа над елементите/материята, излъчва Светлина и прана. НО където има сложен пентаграм , не трябва да се допускат отрицателни мисли, чувства и постъпки, за да не се образува енергиен сблъсък. (много е отговорно, и според мен по-добре
 да се носи скрит под дрехите)

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 14:33 от Vox populi

# 659
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=981&react=1433

Ако на някой му е интересно-малко материал за шестата раса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт