FarmVille 26-та тема

• 39 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • London
аз имам следния проблем: горе в дясно където е пликчето с чакаите подъръци ми показва 24, но след като кликна на него ме връща автоматично във Facebook на страницата с приемане на подаръци, а там нямам чакащи..... newsm78 незнам дали на някой му се е случвало...  

.... п.с как мога да се сдобия и аз с мустанг?   bouquet

За първия ти въпрос - това означава, че вече подаръка на който цъкваш си го приела веднъж през Фейсбук.
Пликчето не е синхронизирано с рикуестите през Фейса и затова си стои бройката там, дори и вече да си приела подаръците. Но не можеш да приемеш един и същи подарък два пъти, затова те връща.
За мустанга - става на случаен принцип. На мен ми се появи изведнъж във фермата, все едно да публикувам изгубено животно.

Овчарче, и аз съм ти пратила молба за помощ  Praynig !

Tц ... няма ни молби, ни чудо, но пък има вчерашните коментари.Ще дебна и веднага ще се помогна.

# 91
Как мога да получа помощ за мустанга освен като пратя искане за това по пощите? Както писах вече, аз разпратих такива искания, но не ми показа на кого, а и засега никой не се е отзовал.. какво да правя в този случай?
Впрочем след това се появи още един мустанг във фермата ми, поиска пак връзка с мейла, разреших я, но пък после не ми даде да избера кого да помоля за помощ.
Съвсем се (п)обърках с тая ферма.

# 92
На мен 3 пъти така ми се появява мустанга и не ми изкарва прозореца за помощ  ...
И един път ме пита дали искам да го купя за 20 кеш, но аз отказах ...

И на мен така.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 17:15 от basis

# 93
Как мога да получа помощ за мустанга освен като пратя искане за това по пощите? Както писах вече, аз разпратих такива искания, но не ми показа на кого, а и засега никой не се е отзовал.. какво да правя в този случай?
Впрочем след това се появи още един мустанг във фермата ми, поиска пак връзка с мейла, разреших я, но пък после не ми даде да избера кого да помоля за помощ.
Съвсем се (п)обърках с тая ферма.

На мен 3 пъти така ми се появява мустанга и не ми изкарва прозореца за помощ  #Cussing out
И един път ме пита дали искам да го купя за 20 кеш, но аз отказах Simple Smile
СЕга съм я заредила и оставила, да видим дали пак ще ми го извади...

П.П. Сега установих, че като обираш яйца от кокошките, може да ги ползваш за сватбата и ми даде да шерна на стената кошница с яйца.

# 94
  • София
Имам мустааааааанг  newsm44 !
Когато ме попита на кои приятели да изпратя съобщение за помощ, едно си изпратих на една от фалшивите си ферми.
От там просто копирах линка на бутончето за помощ, влязох в 5 помощни акаунта и си изпратих нужната помощ.
Благодаря на тези от вас, които споделихте тази хитринка  Hug Hug Hug !

# 95
Може ли някой да ми обясни за този мустанг ?  Не знам защо, но при мен  не мога да приема повече от 23 подаръка в кутията .  Изписва ми че съм изчерпала лимита.

# 96
Странно , на мен също сега отново ми излезе мустанга ... Вече имам 3 =) Два , за дето ми се появиха и един , който си беше в кутията с подаръците =)
p.s струва ми се че пак ще откача играга щото пак публикувам малки
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=&cat=f … DFoalFriendReward

# 97
Имам мустааааааанг  newsm44 !
Когато ме попита на кои приятели да изпратя съобщение за помощ, едно си изпратих на една от фалшивите си ферми.
От там просто копирах линка на бутончето за помощ, влязох в 5 помощни акаунта и си изпратих нужната помощ.
Благодаря на тези от вас, които споделихте тази хитринка  Hug Hug Hug !

Полезно е наистина, стига да ти покаже имената и аватарите на съседите ти, та да знаеш на кого да пратиш, което при мен не стана ;/
Друг номер, който се обсъждаше по-напред в темите е като получиш такова искане за помощ в пощата си, да копираш линка от зеления бутон и да го дадеш на човека, който събира кликове за мустанга си, така че той да го даде на няколко души и ще е готов за отрицателно време... Преди малко пратих така един линк.

# 98
  • Bapнa
Въпрос към тези, които са получили 200 кеш : колко кода имахте, когато получихте парите? На сайта им пише от 5 до 8, аз имам 5, получих табелките за годжи бери, но нищо повече не се случва?

# 99
На черения кон ли казвате мустанг  Rolling Eyes Ако не е, ще го покажете ли?

# 100
Танцуваща с вълци, долу в ляво е кончето.

# 101
Нямам мустанг. Пък си мислех, че имам, много съм загубена. Като ви чета осъзнавам, че сериозно съм изостанала напоследък. Ни кодове, ни кешове, ни мустанги. За сметка на това веднага се сдобих със сватбената тента, съответно и бъга към нея и вчера цял ден не можех да вляза във фермата си.  Mr. Green

# 102
  • София
и какво по различно става ако има човек мустанг, щото аз нямам, та да знам нещо загубила ли съм или напротив, по малко нерви  съм похабила Mr. Green

# 103
Може ли някой да ми обясни за кво иде реч с тоя сватбена тента ... Наистина не ми е ясна цялата тази далавера ...

# 104

Общи условия

Активация на акаунт