Вчера на два пъти щях да пиша, но ме досрамя, че ще съм единствената.
Жегата мъчи и Диляна. Вчера е яла 4 пъти, вместо нормалните й 5, при това по по-малко. Спи повече през деня, я през нощта е неспокойна и не търпи никаква завивка. Ще изчакам малко да посвикне организма й с жегите, да си нормализира храненето и тогава ще я мъча със захранване. Т.е., пак си намерих причина да забавя захранването.
На разходка излизаме в късния следобед. След храненето сутринта малката заспива още в 8 и аз използвам времето да свърша нещо в къщи. После пък вече е много горещо. Но утре ще пробвам да излезем рано с таткото, че той да ми помогне.Напоследък любимото занимание на Дилянка е да си разглежда крачетата – вири ги, дърпа ги.Аз съм ..., къде я хванахте тази шарка? Дано само леко да я изкарате.

Хубав ден на всички!
Иначе гледам най-късно до 9 да сме навън и към 12 да се прибираме. Вчера ходихме в Северния парк, супер прохлада под дърветата, тук нали няма толкова и се чудя къде да се разхождаме, че да ни е сянка. Вече реших- след рождения ден на каката ще ходим при свеки. Там е тооооолкова прохладно в къщата, а и малко по-нататък започва гората и има сянка предостатъчно.
Голям кеф е. Даже го слагам да се топли на слънцето водата защото цял слетобяд пече на терасата.
А следващата неделя, на 20 юни, ще отбележим денят на бащата в България и още много други страни.
Да не би да сте я прихванали в поликлиниката, когато сте били на ДК? 
Каката се размина с болницата, смениха ѝ АБ и вече се оправя! Сега съответно е ред и на бебето, засега е само със сумтящ нос, дано не се усложнява, че ми иде да се гръмна вече 
Не зная какво да правя просто... какъв е смисъла от разбита имунна система която се обръща против детето. 
.
.
, дано да е така и занапред.
Ако и утре е така ще изляза още в 7.30