Е като се намръщи това бебе, като взе да плюе, да мрънка...Мисля, че не бях много добре намачкала картофа.
После пробвах с моркови и по- се ядваше.
Най-много обичаше готовите пюренца. Не помня дали беше Ганчев или Хип.
Момичета, имайте предвид, че морковите запичат.
Сега пак съм се насочила към картофите, но като се сетя за първия ми опит с каката, хич не съм се разбързала. Междувременно си купих един нелош пасатор. Дано да улуча и правилния сорт картофи. Някои наистина стават като лепило като ги пасираш, но има и такива, които не стават. Не знам обаче как могат външно едните картофи да се отличат от другите. Май няма външни различия...
Болните дечица да оздравяват!
Иве, дано да се размине атопичният дерматит на бебчето! Аз сега съм се насочила към хомеопат. Чудя се дали да не заведа каката при прословутия д-р Мустаков. Дано да ни избави от този атопичен дерматит, че ръчичките са и в рани. А на детето вече му писна от кремове и помади.

Ти си имаше едно на ум и хубаво е че сте отишли при друг лекар. Тооолкова излишна мъка си спестявате сега.
Аз сега се поуспокоих.И осъзнах ,че няма значение какво показва кантара и какво казват педиатрите.Важното е как усещам детето.А тя е спокойна,когато аз съм спокойна.Така,че гледам да не се впрягам много.Ако иска да яде-давам и,ако не пробвам след малко.Така или иначе ако е пропуснала хранене, си го наваксва после с ядене на всеки час