Дудеславка, желая ти и аз да чуеш от лекаря това, което искаш, макар, че съм убедена, че точно в такъв момент човек не знае какво иска, защото съм го преживяла, даже два пъти
Моите две големи дечица днес заминаха на лагер във Велинград, хубавото е че и майка ми е с тях и мога да и звъня на всеки 15 мин. да питам как са, какво са яли, и т.н., докато не ме сиктирдоса или просто не си изключи телефона, което често прави
Мишито е болно, кашля ужасно и е на АБ. Стискайте му палчета да се оправи
Днес го водихме на манастира "Св. Мина".За килограмите да кажа, то моито вече надмина и свинщината. Вчера се мерих /мен ме е страх от кантара и съм го скрила дълбоко
И като си помислих, че след 3 седмици заминаваме на Созопол, ауууууууууу...... Казаха ми за един сироп на Иван Гарабитов, давали го по БТВ. Поръчах си го, 5 дни не трябва нищо да се яде, пие се само сиропа и вода и се отслабвало до 10 кг. 
Лека нощ на всички и най сладките сънища на малките бебенца!

Прибрала съм всичките си панталони, къси поли, впити потници и тениски, понеже няма никакъв шанс това лято да се набутам в тях. Имах широки панталони, които носех дори и с колан- сега и те са прибрани 

Жълтък пък хич няма да давам скоро
Засега съм дала на Лора само да оближе от ябълка и череша. Черешата и се услади много и като и я дръпнах, последва голям рев.