ЯНУАРЧЕ обръща се и гука, лято на вратата чука -7-

• 29 427
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Дианабад
Уики, за същата книжка става въпрос  Hug. Поръчах я по интернет, напоследък нямам много време и реших да дойде по куриер. Имаше я в два сайта поне, аз я поръчах от тук: http://www.book-bg.com/details.php?id=32237 . Поръчах я заедно с един пътеводител за България и една за къмпингите на Балканите. Много успешна поръчка  Peace

Забравих да пиша за морето - ние ще сме на Созопол някъде между 12-13 и 20 юни, още не се знаят с точност датите. Не мисля, че има проблем, тъй като ходим на плаж сутрин до към 11 часа и после хапваме и се прибираме да спят децата /а защо не и големите  Mr. Green/. Излизаме  вечер сле 17 часа нататък на разходка и за вечеря. Между другото много ми се щеше да ходим на AI поне малко на Синеморец или на Свети Влас, ама таткото като се е залепил за тоя Созопол - яка спойка  ooooh!.

Hug

# 136
Честит първи юни на всички малки , сладки бебчовци и по - големите батковци и каки ! Да са живи и здрави и много щастливи ! Да се радват на безоблачно детство и да носят много радост и незабравими мигове на мама и тати !
Почти цял месец нямах възможност да следя форума , надявам се по -  бързо да ви изчета .

# 137
Хехе, Иве, браво на Даренцето! newsm30

Ние едва от вчера се въртим, но пък за сметка на това вече само това правим докато свят ни се завие Crazy И след като сутринта я намерих да виси с единия крак от дивана сега е барикадирана отдолу с възглавници, а холната масичка е изтеглена далеч, че от дивана малко лошо се пада Simple Smile

Извадихме и кошарката, която ни дадоха едни роднини, остава сега да й ударя един мокър парцал и да застеля някакви одеяла вътре и сме в готовност.

Оплаках се аз, че Мартина ми играе номера със заспиването напоследък вечер ама пък и аз не се давам. След като 2 вечери буквално ни побърка, сега съм отработила до съвършенство бързи, ефикасни действия по приспиването й, загасвам лампи, намалявам звука на телевизора и тихичко и монотонно й бърборя каквото ми дойде на ум, та чак сама се унасям от собствения си глас, и за 15-тина мин. е готова. След това най-нагло си доглеждам сериала Mr. Green Ми така де, и мама е човек.

За почивките - не знам дали ще ходим на море, по-скоро не, но ще бъдем със сигурност на вилата в Борика, на около 50 мин от София, където е разкош - имаме голям двор отпред с цветя, отзад е ливада и покрай оградата малинови храсти. Ще купим бебешки басейн, мама ще се пече на шезлонга, Беба ще е по на сянка, а привечер ще се разхождаме с количката до боровата горичка, която започва почти до самата къща. Наблизо има 2 микроязовира, има камбанария, в другия край на селото по навътре в гората има и параклис на Св. Петка, въобще красиво и чисто е, наште там ще си карат отпуската като всяка година откакто купихме къщата и така Grinning Абе сега като пиша и нямам търпение да дойде истинското лято Grinning

Отивам да храня гладното чедо  chef

# 138
Здравейте и от нас  Hug

Честит празник на всички дечица. Да са много здрави, весели и палави и само усмивки д агреят в детските им очи  Hug

Ние на големия само му се караме от сутринта че му е скучна и само глупости прави, ама като вали навън няма как да излезем Laughing
Малчо си хареса книжката, но се оказа че и нашата не е шумяща.
И да си кажа- днес го почерпих с една лъжица оризова каша  Blush Ами готово си е детето. Направо ми дърпаше лъжицата и почваше да нервничи като не му давах. Сега обаче се чудя как да действам- в смисъл цял месец само оризова каша ли да давам, всеки ден ли да му правя  ooooh! Предния път захранвах с пюре и беше по- лесно. Моля ако някоя мама може да даде съвет  Hug

Ние на почивка няма да ходим тази година или поне така изглежда. ИСкаше ми се на море да отидем но ще отложим.
Иве малката е много сладка. И доста пъргава. Иван е много далече от търкулване. По- скоро се пъне само Grinning

Може ли да попитам какви са страничните реакции от синфлорикса, че нещо не намирам инфо  Peace

Весел ден на всички и весел празник на малките и големи мъничета  Hug

# 139
  • Стара Загора
Аз да се оплача. Confused Ники пак ми е с температура. В петък имаше - давах вит.С, осцилококцинум...до днес не е вдигал, и сега пак. Ни сополи, ни кашлица, чисти гърди само от време на време го свива корема, чувам как му пукат чревцата като колики. Възможно ли е да са такива, при положение, че досега не е имал ?  Thinking Дадох му Панадол, пък да видим. Иначе апетит си има - изяжда всичкото мляко.
Искам да свършват тия болести вечееееееееее  #Cussing out от началото на мин.месец все някой е болен.

# 140
Честит празник на всички малки и порастнали дечица!!

Благодаря за съвестите за пъпчиците. Снощи Дияна ми изкара акъла и това го прави за втори път от както се е родила. Плаче по странен начин, особенно жален, като това е придружено с едно като хълцане и замятане на главата като тик  Shocked Първия път я оставихме при мойте родители да излезем с таткото на по биричка, но ни се обадиха да я вземем, че яко се бяха уплашили. Кучето ми епри тях и реших че то нещо я е уплашило, леле като се сетя какъв рев му дръпна тогава, да не говорим колко виновна се чувствах  Confused Снощи я нахраних, сложих я да спи, татко й при нея, аз влязох да се изкъпя и по едно време мъжа ми като се разблъска по вратата... отварям и я гледам пак със зачервени очи, хълца (но не като обикновенното хълцане), замята главата на всяко хълцане и сълзи текат като река.... сърцето ми се скъса. Сложих я да суче и се успокой, така заспахме сгушени  Cry

Мишона стискам палци, но наистина педиатрите понякога доста преувеличават   bouquet

Сиер бързичко да оздравее Ники ти пожелавам   bouquet

Иве не мога да гледам клипчето и умирам от яд, звука върви, а картината си е като снимка...това е от гадния ми интернет  Crossing Arms Довечера ще се опитам да я видя малката буба  Simple Smile

Arven аз по скоро проучих нещата около захранването със зеленчук, тъй че не мога да дам мнение за кашата Rolling Eyes

Моята мацка още не се обърща, но за сметка на това имам чувството че ше се изправи и ще проходи доста бързо  Laughing Като не иска, не иска,....доктора й вика че е шишо и затова я мързи да се обърне  Crossing Arms

# 141
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!!!
ДЕЧИЦА, МАЙКИ И ТАТКОВЦИ - НЕКА ВСИЧКИ ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ Simple Smile
По повод днешния празник Маргарит ви поднася маргаритки:

# 142
Честит празник на всички деца, както и на всички които носят детското все още в душата си! Пожелавам ви здраве, много усмивки и щастливи моменти!  bouquet   bouquet  bouquet
Много хубави снимки отново разгледах, както и клипчета на пъргави бебета и каки....лееекинко завидях Blush
Ама и аз по примера на Вироглавка днес съм застелила на твърдичко и упражняваме ли, упражняваме.....почти сме готови Simple Smile

Хубава семейна вечер момичета  bouquet

# 143
buritu бях останала с впечатление че не се казва Маргарит, а някакво подобно име, мисля че без едното "А", да не сте му сменяли името, или аз съм запомнила грешно  newsm78
Между другото разкошен е, благодарим за маргаритките, ето ви и моята дама в рокля на точки (и олигавена до ушите) :

# 144
  • Стара Загора
По повод днешния празник Маргарит ви поднася маргаритки:
Все едно брои листенцата: "Обича ме, не ме обича" .............. Голям сладур  Laughing

# 145
buritu, Герганчето много са ви чаровни бебоците!  Heart Eyes

Ние днес с Мисчевиус направихме една разходчица, преди за завали и тук. На път за вкъщи накупих доста подаръци на децата, да видим дали на баткото ще му хареса какво съм му избрала, чакам баба му да го доведе от градината.

# 146
Герганчето - Маргарит е Маргарит:) Не сме го сменяли, но често хората си мислят, че е МаргаритА Wink ( вероятно това е А-то дето му се чудиш;)) За твоята мадама - ми тя разкошна с тази рокля, бре Simple Smile
Ако знаете колко много снимки изгледах и що хубави бебета видях, ама като съм изтрещяла съвсем и забравям...пък и бързо пишете напоследък.. Иначе - целувки на всички - стискам палци всички болни да оздравяват и Край на настинките!!!
Мишона - стискам палци и аз
Вироглавка - баскетболна топка е страхотен подарък:) аз, хем съм момиче, че се палех по баскетбола, а баткото ти - как да не се:) Аз от малка тренирам плуване и не знам дали заради това, но съм си висока. Като се замисля обаче, то моето си е ген, че баща ми е 2метра човек. Ама, Вироглавка, много ми даде спортуването- излекувах си сливиците, калих се и се научих да работя в отбор. Мисля, че беше безкрайно полезно за мен и предполагам след време ще искам и малкия да спортува Simple Smile
ivalex - усмивки за търкалящото се адашче Wink

# 147
Честит празник на всички дечица.Да са ни живи и здрави!Иве,щерката ти е страшна.А ние сме мързеливи, изобщо не искаме да се въртим.Много смотано време.Мислих днес да ги водя на сладкарница и още някъде, но как да стане.Пожелавам на всички бебета бързо оздравяване!!!!!!!!!

# 148
Честит празник на всички дечица. Да са много здрави, весели и з  bouquetзасмени.Ние не се обръщаме още-върти се на една страна аха да се обърне -трябва малко да засили дупето-веднъж го направи в леглото ама май беше случайно.наче голям зор да сядаме и да става и да тръгва да ходи,голяма е хитруша.Да ви се похваля-имаме 2-ве зъбчета-долните предни Grinning.
 Както споменах и преди още сме болни и двете-май е това-задна хрема-отвратително е(съдя по себе си).На 16.06 сме при педиатъра отново ще го питам за Синфлорикса,защото засега уж не ни се полагало-да не стане после-не можем да ви вземем в яслата не сте ваксинирани.
 Весел празник на всички!И чакаме довечера подаръка на тати ,че нали детето има празник, абрат ми има рожден ден!Скоро и аз ще сложа нови снимки в албума

# 149
Да ви се похваля, имам си слинг.
От сайта дето го показа Уйки , много съм доволна.
Тя си  трае, ама аз да ви издам, че ще има бодита от органичен памук, с нейните прекрасни картинки.
 Отивам да пускам пералнята и от утре ще се носим  слинг  sling

Весело празнуване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт