Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Simple Smile И аз не се заяждам с жената Simple Smile Просто за мен Мамма и Татти са едни, и да се имитира точно техен ник ми е дразнещо. Просто лично усещане Simple Smile

# 556
Разбира се, че никовете на Мамма и Татти са единствени по рода си в съответствие на Форума, но не мисля, че Tatitt имитира ника на  Татти! Изобщо не съм свързвала и не свързвам ника и с имитация и мисля, че няма нищо общо, не съм я питала какво означава ника и, но мисля, че няма общо с това което ти навява асоциацията ти! Дано съм права! Но така мисля! Peace Ама пък знае ли човек, странно ми стана и затова попитах!

# 557
Възможно е и дълбоко се съмнявам, че просто е решила да имитира ника на Татти Simple Smile Просто мен ми навява такава асоциация и си ме дразни Simple Smile. Изобщо не казвам, че и друг трябва да го дразни Simple Smile Споделих си мислите Simple Smile

# 558
 Peace Всичко е наред, аз проявих любопитство! Wink

ПП Козуначена, а ти не беше ли дълго време с ник Кафенце с ... нещо .... да не сбъркам...ама не беше ли кафе...

# 559
# 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Възможно е и дълбоко се съмнявам, че просто е решила да имитира ника на Татти Simple Smile Просто мен ми навява такава асоциация и си ме дразни Simple Smile. Изобщо не казвам, че и друг трябва да го дразни Simple Smile Споделих си мислите Simple Smile

следващата стъпка е да се забранят всички никове с комбинация от т, а, т и и  Whistling
даже ако имената ти започват с  Та..., Т... и И...  Wink

# 561
Много топла и приятна комбинация между аватар и подпис.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=136454
 Peace

# 562
С аватарите нямам проблем, но с подписите е много тегаво.... Има някой които са адски големи и не виждам смисъл от тях честно казано....Тук сме се събрали за друго нещо...  Simple Smile

# 563
....Тук сме се събрали за друго нещо...  Simple Smile

Даммм...да си примерим п*****е, кой е с най-Ентелигентния изказ, кой е най-информиран, кой е най-голямата пираня(горко им на новаците), кой блести с ефектен аватар и подпис където е скрит дълбок смисъл....Накратко казано кой най-голям го вади, и то във форум за майки  Mr. Green

# 564
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=136454
тази потребилка, и с двете - подпис и аватар ми създава настроение.

# 565
....Тук сме се събрали за друго нещо...  Simple Smile

Даммм...да си примерим п*****е, кой е с най-Ентелигентния изказ, кой е най-информиран, кой е най-голямата пираня(горко им на новаците), кой блести с ефектен аватар и подпис където е скрит дълбок смисъл....Накратко казано кой най-голям го вади, и то във форум за майки  Mr. Green
Благодаря за пояснението от теб разбрах най-много  Joy

# 566
Джия, якоооо!!! Peace
Ма, баш тъй си е Flutter Whistling Naughty Laughing Laughing Laughing!
Като не ми зареждаха циците, извадих топки, олеееееееее...пишман станах, а топките бяха забавни, баш по Коледа...ся па съм ги разсейвала, пияна алкохоличка съм била, недо"И"..на, недоразбрана...мани, мани...ай апчих... Laughing Laughing Laughing

легенда за неразбралите: недо"И"..на означва недоЕ..на, демек недоклатена... Laughing Laughing Wink Cry Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:25 от Tumba_lumba

# 567
харесвам подписа на тази потребителка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=101649

There is always something missing, the imbalance of it makes us move. Or shake. Or ache. Or fly. Or search.

# 568
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=888  Simple Smile

Подпис:
"С каквото и да си облечена, с каквото и да си напръскана, и колкото и да си ерудирана, умна и успяла, всичко това губи смисъл, ако косата ти е немита 3-4 дни."

# 569
На мен много ми хареса местожителството на една съфорумка, ама не мога да дам линк, ще цитирам по памет:
"Местожителство:
Сутрин - в облаците сини,
Вечер - в чашата с мартини между хрупкави маслини."

Не знам, може би, защото обичам мартини и написаното ми навява някакви такива много приятни, лежерни асоциации.

Общи условия

Активация на акаунт