Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 51 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
А къде пише, че аватарите са запазена марка?

# 361
  • UK
Не сме казали, че са запазена марка, просто, че ги свързваме с определен човек. Не вярвам някой да е отишъл специално да каже на форумките с чужди (според нас) аватари да си ги сменят задължително, понеже са запазена марка. Simple Smile Все едно някой да си сложи твоя аватар, просто е неприятно, понеже винаги ще го свързвам с теб. Simple Smile Така става с отличаващите се аватари, които някои потребители носят дълго време. Wink

# 362
Ами превръщат се в нещо като запазена марка, всъщност. Особено когато ги носиш толкова дълго време, че са се превърнали в неразделна част от форумския ти облик и особено когато са различни от снимка на Анджелина Джоли/Моника Белучи/Дженифър Лопес, дупе по прашки или анимирано меченце.

# 363
  • Пловдив
Аватарът на Гос`жа Мафани го има и една мама от пловдивската тема

Може да са роднини  Thinking аватарите.

# 364
Все пак, признайте, че има 128 850 регистрирани потребители. Нали не мислите, че "открадналият" аватара може да прегледа всички регистрирани и да им провери аватарите?  Grinning

# 365
Аз пък се радвам, че pin-up стила напредва тук. Laughing

# 366
Аз пък откраднах идеята за аватари на Смарти.  Blush

# 367
Аз пък се радвам, че pin-up стила напредва тук. Laughing

Не се познаваме, може и да не си ме засичала, но аз те знам...   Flutter Определено правиш впечатление, та ... днес мернах един аватар с момиче, подобно на твоите. Рекох си, я, Смарти си е сменила аварата пак. Но не беше ти ...  Laughing

Аз пък откраднах идеята за аватари на Смарти.  Blush

Предишният ти аватар ми харесваше много.  Heart Eyes

# 368
Аватарът на Гос`жа Мафани го има и една мама от пловдивската тема

Може да са роднини  Thinking аватарите.

Аууу, е сега отивам тази дама да я ступам на лични.
Дай ник!

Въпросната дама от моя аватар има още хиляди снимки из нета.

# 369
А аватара на форумката точно над теб е с едно момиче, което аз лично свързвам с друга съфорумка, предполагам не само аз.
За мен ли става дума  Flutter

# 370
Pin-up фенки от всички подфоруми, обединявайте се newsm18

# 371
  • При хората, които обичам
За да са уникални аватарите ни, трябва да сме си ги снимали/рисували лично.
И все пак, не е приятно да срещнеш "образа си" и да се чудиш дали пък случайно не си се изказал вече Crazy

# 372
Цитат
Последен член:  MENZUHAR
от Мензура идва  Laughing
и докато пишех
Цитат
Последен член:  guckata
Гъцката/прасенцето/или кучката? Rolling Eyes

# 373
Pin-up фенки от всички подфоруми, обединявайте се newsm18

Мислех да си лепна този аватар докато бях посетител основно на диетичния подфорум  Mr. Green
Но pin-up момичетата са си твоя запазена марка, аз лично първо гледам аватара, после чета ника... Днес видях мнение на Алетеа и я помислих за теб  Blush Така де, никога не съм си слагала такъв аватар  Mr. Green

# 374
Слагай смело, много е готин (и го нямам, което е цяло чудо LaughingHug

Общи условия

Активация на акаунт