Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, мислех го за емотикон.

# 421
  • In The Middle Of Nowhere

Некой сеща ли се на чий аватар се гнясаха и лашкаха две гъсенички в поза трудовашка количка?

Имах ги някъде, не само тази, а и други пози, но не мога да ги открия сега!Не помня ника на потребителката!

Имало и друго пози  smile3555

# 422
От този аватар ми се повдига. 

# 423
  • София
Вие пък, що ги гледате тези аватари? Аз съм си направила настройките така, че да скрива аватарите. така ми е по.-лесно да чета и пести място. Много ме дразни безкрайното мигане, шаване и прочие, защото ме разсейва. пък и много често аватарите са доста клиширани.

# 424
Ами с аватари и подписи по-лесно запомням кой кой е, а и няма нужда да чета кой е писал това, достатъчно ми е с периферното зрение да мярна аватара или подписа

# 425
  • Страната на чудесата
Преди малко видях този аватар Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=24606
Мен ми е готин, колко е слисан котака Wink

# 426
Преди малко видях този аватар Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=24606
Мен ми е готин, колко е слисан котака Wink

Aми и ти да разбереш в тази крехка възраст как стават бебетата - и ти ще се слисаш Mr. Green
Наистина е готин аватара Peace

# 427
А това какво е? Нещо ми убягва замисълът...

... но май пак става въпрос за турски сериал, защото в подписа се мъдри това:

Ако се задържиш на някой пост на потребителката, можеш да станеш разноглед.  Crazy

# 428
  • Талант на 2012,2013 г.
Не знам. Честно. На втората картинка сигурно иска да покаже, че това е един и същи човек, така де артист... ма нали и артиста е човек. Joy

Пък на първата... това как от влюбени стават лееееееко загубени...като се обвързват...Знам ли... #Silly rotfImbo

Обаче си е супер досадно - признавам... ooooh!

# 429
Прегледах публикациите на потребителката, сериалът се казва "Под липите". А колажите явно са на мода.  Laughing

# 430
Аз действително ставам разногледа от такива мигащи, светещи, скачащи аватари и подписи.  Close
Решението е АдБлок, плъгин към Мозила.  Party

# 431
а на мен този ми е фаворит,особено ако отзад се разхождат жирафи Mr. Green Mr. Green Grinning

Извинявай, на кой потребител е този аватар?

# 432
# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт