Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Може да не е много приличен аватарът, но пък е в допустимите пиксели, което заслужава толерантност.  Simple Smile

# 616
 Laughing май си сериозна.... Laughing Laughing Laughing Peace

# 617
Абсолютно, винаги съм сериозна и подхождам към всеки философски въпрос изключително сериозно, например " плакнете ли чиниите преди да ги наредите в миялната ", " бакпулверът към ванилията или към брашното се прибавя " и т.н. сложни казуси ме хвърлят в дълбок размисъл за дни напред.

# 618
Оооо и мен, например с какъв сапун да си измия краставиците, и дали да е със сапун, веро, калиев перманганат или просто белина, а дали да не е със сода каустик или да обърна бутилката за по направо...белким се дезинфекцирам...ей такива екзенстициални въпроси ме вълнуват.... Wink Peace

# 619
Цитат на:  link=topic=500495.msg18910572#msg18910572 date=1307485570
ей такива екзенстициални

Какви?  Wink

# 620
Нино, да не съм сгрешила изписването на думата... Whistling newsm78 , че е възможно, а и знаех, че ще се включиш, ама не знаех в коя тема ще ме набараш...за сведение нямам нищо общо с това в което ме заподозря... Hug

ПП оХ, да са в прЪвописТната полисманка, екзистенциални въпроси са... Peace

ooooh! Ква дума съм написла в горния си пост...уф...явно се случва и на най добрите.... Wink Laughing Hug ooooh! Whistling Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 01:46 от Tumba_lumba

# 621
Нино, да не съм сгрешила изписването на думата... Whistling newsm78 , че е възможно, а и знаех, че ще се включиш, ама не знаех в коя тема ще ме набараш...за сведение нямам нищо общо с това в което ме заподозря... Hug

Ту-лу-мбичка?Защо си очаквала Нино-Тино да те набара?Тя да не би да е горският тук?
Или детектив,заподозиращ невинни и крехки души? no

Нино-Тино Simple SmileКазвай какви подкупи приемаш.Да не ни преследваш и нас,де.
От оръжия не разбирам много.Само от ловни,и си правих сачмите сама.

# 622
Или детектив, заподозиращ невинни и крехки души? no
Joy И "заподозиращ" ми харесва. Hug
Пардон за спама! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623

Заболя ме главата от този аватар...

# 624
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Катюнгелче, новата ти премяна е много симпатична Heart Eyes

Готин подпис, обожавам такъв тип къщи
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13023

# 625
Joy_r , благодаря, много си мила !  bouquet Hug За " Незнайко " говориш, нали ? Изтрепах се една вечер да го търся из нета, накрая го открих в един руски сайт. Пожелавам ти вълшебства като описаните в книгата , това е най-любимата ми книга, с " Градът на цветята ", " Улица на камбанките ", " Булевард на синчеца ", с вълшебните мили дребосъчета, с газирания автомобил, чието описание може да накара всеки да ожаднее... Simple Smile И твоят профил е много хубав ! Two Hearts

# 626
Все бях виждала лентички, които да отброяват какво ли не, но такава, която да отброява развод не бях http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=29084 и с балончета отдолу.. сигурно е голям кеф:).

Хахахахахахаха...
 Joy Joy Joy
Ти ме уби!

Да, повод е за голяма радост. И то да не казвам-огромна.
Балончетата отдоло са  лентичка за отброяване възрастта на детето ми.  Peace
Или да е отървала някого.
Tired

# 627
Всеки си има някаква радост или нещо друго което да сподели. Защо са тези подигравки не мога да разбера. Това си е направо клюкарска работа-ще ровя по форумите за да търся над какво да се надсмивам

# 628
Всеки си има някаква радост или нещо друго което да сподели. Защо са тези подигравки не мога да разбера. Това си е направо клюкарска работа-ще ровя по форумите за да търся над какво да се надсмивам

Ами тъй де, ние клюкарки ли сме или лукови глави?  Mr. Green

# 629
Клюкарки сме. В интерес на истината, в темата има и похвалени аватари и подписи, естетски барнати от автора и оценени от нас.

Общи условия

Активация на акаунт