ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 3

• 17 960
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Plami, определно си изпуснала the one and only JPM, по-известен като Хуан Пабло Монтоя  Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=giZu7-A2yS0
http://www.youtube.com/watch?v=KFnnwdlerJM
http://www.youtube.com/watch?v=VEyVJJrKPk0
http://www.youtube.com/watch?v=4vPxwkKRn78

# 16
  • КиТ
Plami, определно си изпуснала the one and only JPM, по-известен като Хуан Пабло Монтоя  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=KFnnwdlerJM

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Как го удари с камерата тоя,ама и Монтоя налита на бой въобще не го интересува Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами аз почнах да гледам формула 1 от последната година на Михел във формула едно и не го помня в ликипедията пише,че :
През август 2006, Рон Денис решава да извади Монтоя от титулярното място, обвинявайки го за поредица инциденти с негово участие. На негово място сяда тест пилота - Педро де ла Роса. А той май 2006 година Шишо кара за последно преди да напусне newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,но не го помня....бил е голям образ  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy,щом се опирал и кви изпреварвания прави...на Шишо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing,много гадно са го махнали,имал е талант,а те  ooooh!...я каже нещо повече що го махнаха това ли е истинската причина Rolling Eyes........

# 17
  • София
Не помня вече подробности, но имаха някакви пререкания с Рон Денис...освен това Монтоя, според официаланата версия, беше извън строя за няколко състезания заради инцидент по време на тенис мач и оттогава почнаха проблемите. Говореше се, че счупването не е от тенис...но вече съм забравила подробностите. В моите спомени остана като човекът, които постоянно се репчеше на Шуми, на пистата де Simple Smile

Попаднах на този клип от сблъсъка на Уебър и Фетел http://www.youtube.com/watch?v=PQL1ACRscOE, около 1:20и според мен ясно се вижда от тази камера, че вината е изцяло на Фетел.

# 18
  • София
така, не съм забравила за анкетката - имам процедурен въпрос - кой пилоти да опиша - само настоящите за 2010 или в допълнение на едни наши други любимци от близкото минало, като ще очаквам предложения от вас кои да бъдат те Simple Smile
Ако се съгласите с допълнителни пилоти - аз предлагам Монтоя и Кими  Crazy

И по колко най-много да бъдат отметките - до 3 или до повече  Crazy. За мен 3 любими пилота са ОК.
Очаквам предложенията  Hug

Поздрави за новата темата!!! smile3525

И според мен до 3 любими пилоти е О.К. (така, който подкрепя отбор, а не конкретен пилот ще може да отбележи и двамата пилоти на тима). В този ред на мисли, дали да не направим една анкета, всъщност кой е любимия ни тим, а не само пилот.(Само предлагам)  newsm12
Подкрепям  предложението  допълнително да се добавят имената на Монтоя и Кими (един много готин тандем на McLaren от близкото минало)!!!

# 19
  • София

И аз така без значение колко опции сложиш Wink Peace....и ако може Кими включи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,тоя Монтоя не го помня явно е изчезнал преди да почна да гледам формулата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А и аз това щях да ти кажа сложи линкове към предишните теми...,че да се знае и ако ни трябва някво инфо да е  по-лесно за намиране!!!!

Дебютът му във Формула 1 е в Гран При на Австралия на 4 март 2001 г. Там е съотборник с Ралф Шумахер, с когото още от началото не го свързват топли чувства. Двамата пилоти са твърде различни като темперамент и стил на каране, но въпреки това не възникват сериозни проблеми.

Още с появяването си на пистите от шампионата Монтоя шокира всички с тоталния си отказ да се съобразява с Михаел Шумахер по какъвто и да било начин. Доказателство за това е състезанието в Бразилия, където колумбиецът изпреварва световния шампион по безкомпромисен начин. Това му лепва определението, че е твърде агресивен и невъздържан на пистата, което пък доста често е причина да го обвиняват за повечето инциденти с останалите пилоти.

Първата му победа е в Гран При на Италия на пистата Монца. През (2003) той добавя и първо място в легендарното състезание в Монако, а към края на сезона печели и на Хокенхайм, Германия.

2004 е трудна година както за Монтоя, така и за Уилямс като цяло. Колата има много проблеми още от самото начало, което налага генерални промени в аеродинамиката към средата на сезона. Въпреки тях обаче, тимът не можа да догони отборите на БАР и Рено като представяне. Единственото приятно събитие е победата, която Монтоя взима в последния старт за Гран При на Бразилия.

От 2005 г. Монтоя кара за екипа на Макларън, където съотборник му е финландецът Кими Райконен. След първите две състезания в Австралия и Малайзия получава контузия на рамото си докато играе тенис в Испания и по тази причина не взема участие в Гран При на Бахрейн и Гран При на Сан Марино.

През август 2006, Рон Денис решава да извади Монтоя от титулярното място, обвинявайки го за поредица инциденти с негово участие. На негово място сяда тест пилота - Педро де ла Роса.

През 2003 година, Хуан Пабло Монтоя тогава пилот на Уилямс, подписа договор с Макларън за сезон 2005 г, замествайки шотландеца Дейвид Култард. Според Рон Денис, привличането на Монтоя се явява риск в смисъл на конкуренцията, която се създава в тима, където пилот ще е и финландецът Кими Райконен.

В Макларън, не за първи път работят с експлозивни пилоти. В края на 80-те години Аертон Сена и Ален Прост, сътвориха невероятни скандали създадени от неотстъпчивоста и невероятната амбиция на двамата пилоти. Може би обаче в Макларън целят точно това, тъй като след титлите на Мика Хакинен през 1998 и 1999 година, нещата в екипа вървят прекалено спокойно и примиренчески.

# 20
  • BG

Привет, майн френдки!  Peace  Да се обознача в новата тема, която е страхотна, авторке!   bouquet

Постоянно ви чета , но не ми се пише, щот' ми се случват едни невероятни неща напоследък, в силен стрес съм.

Целувам ви !

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • Варна
мацки, т.к. днес цял ден пътувах едвам успях да променя линковете на Ферари и да допълня линкове за предишните ни темички ..
ако има някакво други промени, ще ги направим за следващата тема, съжалявам  Blush

малко да се поСафирясам и пускам анкета, като ще добавя Кими и Монтоя и три опции за отбелязване (щото аз без Монтоя нИ мога  Joy и без гарджето също  Mr. Green)

Таралеж, супер инфо си дала за Монтоя  Hug (и за "политиката" за пилотите в МакЛарън  Mr. Green), сега ще пуснем за пилотите анкетка и след това може и за тимовете.

Който има нови предложения за анкетата, да казва - има около 2 часа  Mr. Green

# 22
Е , този път съм първа  Laughing Гласувах  Peace

# 23
# 24
  • Варна
Еййй много сте бързи  Hug
и аз гласувах  Crazy

# 25
Benisima  Hug Ти си гласувала за Фетел значи ... Браво на теб  Hug

# 26
  • BG
Benisima  Hug Ти си гласувала за Фетел значи ... Браво на теб  Hug

Мчи как....!!!!!   Peace

# 27
  • КиТ
Гласувах, ама трябваше 4 опции Whistling Whistling Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing(Майтапче Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy)

Само аз ли ще гласувам за Бейбито Cry Cry Cry Cry Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
И за моите гарджета съм само аз Simple Smile

# 29
  • Варна
http://f1.f-e-n.net/images/f1/20100530/bridgestone_hires/_thumbs … rkeyGP-sun-20.jpg

много ми се иска да продължат добрите си взаимоотношения  Crazy

Относно взаимоотношенията между Фетел и Уебър, не знам как ще продължат .... това, което чета, че и с двамата пилоти е говорено .. това, което започва да излиза като инфо Ред Бул - по-скоро оправдават Фетел, като казват, че Уебър е бил длъжен да остави място на Фетел, ама то място май имаше  newsm78 ... след това, са казали, че Уебър не разбрал указанията на стратегията, трябвало да премине и той в режим на "пестене на гориво"  Crazy и за това Фетел станал по-бърз и било нормално да го изпревари ... , а и Фетел трябвало да задмине Уебър, щото Хам пък бил го атакувал много  Crazy .. ей, тоя Хамилтън голям гадняр бе  Joy

п.п. хихихи я не се оплаквайте и сам войнЪт е войн, аз също съм от вашта партия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт