ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 3

• 17 973
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
 Whistling, хиххихи значи, ако Нандо беше с 10 години по-стар от ХамилтОн, то всичко щеше да му е простено за 2007. ама имат нямат разлика няколко години и за тва го разпънаха на кръст заради поведението му срещу съотборника си (признавам си, дори и аз не изпитвах много добри чувства  Mr. Green), а и също така да не забравим толерирането от отбора, разбира се  Mr. Green

Какво да каже Баричело тогава  Crazy, той пък как не попадна на по-стар съотборник през дългия си престой в тоз спорт  Mr. Green
Сега като се замисля, Маса колко по-голям е от Шуши?  Mr. Green И не си спомням, Нандо имал ли е по-възрастен съотборник?  Mr. Green

Защо само възрастта да е определяща, а не таланта?
Това, че не си имал възможност да се качиш веднага на конкурентна кола трябва ли да те обезсърчава да се бориш, да покажеш какви са товите способности?

п.п.: Колкото и да ни се иска - толериране винаги е имало, ще продължи и за в бъдеще. Ще има пилот 1 и пилот 2.
Никой не казва, че това е правилно, но както виждаме е по-безопасно  Mr. Green и не е шега катастрофа с 300км/ч   

# 46
  • КиТ

Сега като се замисля, Маса колко по-голям е от Шуши?  Mr. Green И не си спомням, Нандо имал ли е по-възрастен съотборник?  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Оп обърка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Та Шуши е по голям от Маса има няма 12 годинки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ама си се разбираха нямаха пререкания.... Wink Peace

Whistling
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 18:38 от plami89

# 47
  • Варна
Знам Плами  Wink, въпроса е нарочно формулиран така  Grinning, трябваше да го допълня и с колко е по-голям и от Кими  Mr. Green

# 48
  • КиТ
Знам Плами  Wink, въпроса е нарочно формулиран така  Grinning, трябваше да го допълня и с колко е по-голям и от Кими  Mr. Green

Нещо май не схванах newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,я обесни,че нещо днес реотана не загрява Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 49
  • Варна
хихихи - Плами, исках да обясня, че няма такава закономерност да се дава предимство на по-младите. Дава се предимство по субективност и талант. Но понякога номера с възрастта - "да дадем път на младите", е много удобен  Mr. Green, както и "все пак той е по-опитния, да се съобразяваме".  Crazy
Понякога ние феновете забравяме, че не ние поръчваме музиката. В очите ни нашите любимци са много често невинни, а другите са виновни, докато не дойде времето когато любимецЪТ направи същата грешка като на противника и виждаш как е било от другата страна  Mr. Green

интервю на Хорнер:
Очакваме от пилотите ни да се уважават на пистата

# 50
хихихи - Плами, исках да обясня, че няма такава закономерност да се дава предимство на по-младите. Дава се предимство по субективност и талант.

Така е , но аз не мога да се съглася , че Марк Уебър е по талантлив и по - надежден от Фетел ...
А и както ти каза - имало е и винаги ще има пилот № 1 и № 2 ...

# 51
  • Варна
aaa,  аз не съм писала, кой е по-надежден и по-талантлив  Mr. Green то времето ще си покаже, кой е по-по-най  Mr. Green

Тази ситуация е изпитание за двамата пилоти. Надявам се и двамата се разберат, като зрели хора, а да не залагат на ината си  Mr. Green

# 52
  • София
aaa,  аз не съм писала, кой е по-надежден и по-талантлив  Mr. Green то времето ще си покаже, кой е по-по-най  Mr. Green

Тази ситуация е изпитание за двамата пилоти. Надявам се и двамата се разберат, като зрели хора, а да не залагат на ината си Mr. Green

Е да, обаче ако не го направят ще стане по-интересно...все пак 2007 беше един от най-интересните сезони в последните години, и в крайна сметка борбата между съотборници може да се окаже изгодна за останалите  Twisted Evil

# 53
Като гледам как стоят нещата  Rolling Eyes - Уебър е по - скромен и изглежда отстъпчив и склонен да се разбере ... малкия обаче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes се очертава като един от най - големите инати и май ще ги боли глава в Ред Бул от тук нататък  Laughing

# 54
Пламиииии смилила съм се  Hug Peace

Пипинкааа подкрепих го бледоликия Фетел и аз  Hug

естествено дадох и гласче за моя бледолик БътОнчоооо  Heart Eyes Heart Eyes

# 55
  • София
Райконен ще се върне във Формула 1?
02.06.2010, Александър Славо  Списание "Клуб F1"

Мениджърът на Кими Райконен отказа да отрече възможността бившият световен шампион да се завърне във Формула 1.

Когато Ферари прекратиха преждевременно договора на финландеца, Райконен подписа договор с Ред Бул, за да се състезава за Ситроен в Световния рали шампионат (WRC). В последствие се появиха слухове, че преминаване в Ред Бул през 2011 година е възможност, въпреки че сега се очаква Себастиан Фетел и Марк Уебър да останат в отбора.

„Кими в момента се е отдал на ралито и изглежда се наслаждава на обстановката" - коментира шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер.

От финландското издание „Турун Саномат" съобщават, че съветникът на Ред Бул Хелмут Марко всъщност е най-заинтересован от замяната на Уебър с Райконен. Мениджърът Стив Робинсън обаче призна, че не е сигурен какво ще прави клиентът му през 2011 година.

„Не сме водили никакви дискусии за следващия сезон" - коментира той. „Има време Кими да си помисли какво иска да прави."

Когато е бил попитан дали кариерата на Райконен във Формула 1 е приключила, Робъртсън отговаря: „Никога не казвай никога."

# 56
  • София
Мине се не мине месец и се почва Simple Smile Сега е много подходящо предвид ситуацията в РБ да се почне със завръщането на Кими  Crazy

Анели, подопечният ти съвсем му е отпуснал края - брадичка, пиърсинг, голям рапърски блинг блинг пръстен - замина си чичко Рон и настанА анархия  Joy

The Winners

# 57
  • Варна
 Лана, Joy  , абе нещо му е станало на мойто гъзарче   Mr. Green, как не са пуснали вече да го бъзикат, че тез обички му дават крилааа  Joy

п.п. нали разбрахте какъв е новия девиз на РБ според BBC - "Red Bul give you WINS"  Joy

# 58
  • КиТ
Анели не вървят на добре нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing,вместо да се кротне той кви ги върши

п.п. нали разбрахте какъв е новия девиз на РБ според BBC - "Red Bul give you WINS"  Joy

Да прочетох го някъде,ама вече не помня къде Laughing Laughing Laughing Laughing,ама си  е веРно в случая Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

или  Red Bul дава рогааааааа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Stefano Domenical hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Пламиии, кой е последният  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт