Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 036
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 305
Сега гледам предаването от вчера и се чудя, тази Корнелия със сигурност има някакви психически отклонения щом продължава така да танцува  Thinking

# 1 306
В новата анкета гласувам за Чипеви.
Много съм доволна от развоя до момента  Grinning

# 1 307
Чак сега успях да се включа ,че мъжката част беше завзела компа!
И аз съм супер доволна от вота! Ристю си вкара страшен автогол като започна да оплюва двете смейства . До преди миналата седмица Трифонови ми бяха фаворити, обаче като доближи финала и Ицето като видя, че хората харесват и други семейства, изперка тотално, а Конито му приглася като народна песен. Уж играчи били, никви играчи не са . Загубиха много елементарно ! И двамата се пръскат от злоба. Кузмови може да са всякакви, но в изказванията и на Ели и на Веско има много истина.

Чипеви, милите,и по скоро Сашка  си повярваха, че евентуално могат да стигнат до финала и то само защото мама и тате Трифонови им дадоха две точки, което си беше чиста стратегия от страна на Трифонови. Много ще се изкефя, ако Ицето загуби срещу Павката. Маллеее ,как искам да им видя физиономиите на Ицето и Конито.
Сетих се още нещо: трябваше да бяха задали въпрос на Христо дали ще остави жена си ,ако разбере, че е бременна от друг, та да го видим , как ще отговори  Mr. Green Ще я изхвърли като мръсно коте!!!

# 1 308
Аз доволна Simple Smile
И съм за Кузмови bowuu
Има да беснее Христо,кеф Simple Smile
Надявах се по-интересни въпроси да има на ЦИ.
Сашка е много тъпа-отговора на Ицо излезе лъжа,тя се заобяснявала-ама той човека честно си го казва,а някакъв си уред казва-лъжа следователно апарата лъже Simple Smile

# 1 309
аз в анкетата гласувах Чипеви

# 1 310
  • Варна/Лондон
Кой е навит лятото да му отидем на кръчмата на Трифинов в Поморие, без значение от така вълнуващите ни пристрастия в момента? Laughing

# 1 311
ще съм на Златни тази година, миналата бях на Поморие  Crossing Arms Whistling

# 1 312
Жалко,че не могат да си тръгнат и двете семейства едновременно.  Mr. Green

# 1 313
Аз кат нищо да се смъкна до кръчмата на тез звезди.Навремето от любопитство ходих и в кръчмата на Сърчаджиев в Синеморец ,че колко му е сега да посетя тоз култов център дето ще стане...

# 1 314
  • Варна

за теб специалноооооо....ама да те видяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обади се като идваш, сериозно

Някъде дават ли къщата? Аз от сто години не бях пускала  24-часовия канал, сега пуснах ама ... дръжки!

# 1 315
  • Ню Йорк
Сега гледам предаването от вчера и се чудя, тази Корнелия със сигурност има някакви психически отклонения щом продължава така да танцува  Thinking

Това заболяване се нарича "Стокхолмски синдром". Аз само не разбирам защо на продуцентите на ББ им се вижда забавно да гледаме хора с тежки психически заболявания  newsm78 Може следващия да го снимат директно в някоя психиатрична клиника  Sick

# 1 316
  • Варна

Това заболяване се нарича "Стокхолмски синдром". Аз само не разбирам защо на продуцентите на ББ им се вижда забавно да гледаме хора с тежки психически заболявания  newsm78 Може следващия да го снимат директно в някоя психиатрична клиника  Sick
Как "Стокхолмски синдром", бе! Това заболяване се изразява в привързване на жертвата към похитителите си при отвличане, например.

# 1 317
Е тоя глупак Ники Кънчев какво се смее на хората от малкия град Етрополе? Сега е при И и А.
Кога забрави, че той пък е от Червен Бряг?
Май много започна да си вярва вече.
Нямам проблеми с града, тъй като съм от голям град поколения наред, но въпреки това ме дразнят такива, които се присмиват на хора от малките градове, още повече, че и те произхождат от подобни.

# 1 318
За съжаление семейството,което ми е най-неприятно /основно заради съпругата/ остана.Тая Ели вече си мисля,че си е заслужавала лошото отношение и боя който е отнасяла от мъжете,с които е била - е,не и млъква устата и това е - много злобна жена .Христо обаче сам си е виновен  за това,че не го обичат продуцентите  и настройват хората срещу него - не спря да критикува предаването,все за нещо се възмущава и въпреки,че е прав това му носи само негативи - той ги критикува, те пък го представят  в негативна светлина .

# 1 319
  • Ню Йорк

Как "Стокхолмски синдром", бе! Това заболяване се изразява в привързване на жертвата към похитителите си при отвличане, например.

Отвличането не е задължителен компонент.

Общи условия

Активация на акаунт