Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 029
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Варна

Отвличането не е задължителен компонент.
Ами аз затова написах "например".
Сега разбирам какво е имала предвид Дрийм Тийм  Peace

# 1 321
  • в Tara
Е тоя глупак Ники Кънчев какво се смее на хората от малкия град Етрополе? Сега е при И и А.
Кога забрави, че той пък е от Червен Бряг?
Май много започна да си вярва вече.
Нямам проблеми с града, тъй като съм от голям град поколения наред, но въпреки това ме дразнят такива, които се присмиват на хора от малките градове, още повече, че и те произхождат от подобни.
aз пък никаде не го видях да се смее

# 1 322
Сега гледам предаването от вчера и се чудя, тази Корнелия със сигурност има някакви психически отклонения щом продължава така да танцува  Thinking

Това заболяване се нарича "Стокхолмски синдром". Аз само не разбирам защо на продуцентите на ББ им се вижда забавно да гледаме хора с тежки психически заболявания  newsm78 Може следващия да го снимат директно в някоя психиатрична клиника  Sick
Хора,вие добре ли сте - какви са тия грозни коментари?! newsm78Жената всяка сутрин си танцува,то и личи,че е музикална и го прави от сърце.

# 1 323
  • Варна
Опс, метличка е минала май  Rolling Eyes

# 1 324
Лека и спокойна нощ

# 1 325
Много интересно и вълшебно днес е тук в тая тема.
Някой сериозно трие мнения.   Вече за втори път ми се трие поне моето мнение, а нямаше нищо вулгарно или скандално.....Съвсем спокойни неща бях казала

ПОНЕ ДА КАЖЕ ЗАЩО!!!!!    

# 1 326
  • Варна
Тъкмо реших, че съм прекалила с нета- пък то -изметено Simple Smile

От сърце Деа, от сърце танцува....
Съжелявам! Жена омъжена за такъв индивид и да ми е мила минава в друга графа. Обичали ли се? Може! Ама хармонични?!
То трябва да си сляп и да не си виждал хармонични взаимоотношения семейни, че да го твърдиш  Laughing.

# 1 327
  • Sofia
Обърнали сте го наистина на махленска седянка и повярвайте ми, няма да стоя тук цяла нощ да трия нервни изблици, уговорки за летни купони и анкети в списание "Летен бриз", вестник "Кого настъпах" или сайтове от вида "Pakaznapuk.eu".

# 1 328
Тати аз се извинявам за което  Embarassed Praynig

# 1 329
Обърнали сте го наистина на махленска седянка и повярвайте ми, няма да стоя тук цяла нощ да трия нервни изблици, уговорки за летни купони и анкети в списание "Летен бриз", вестник "Кого настъпах" или сайтове от вида "Pakaznapuk.eu".
Да, много благодаря!
Това е правилния начин да се каже защо, а не да се трият съвсем спокойни мнения ....без обяснение!
От тук нататък ще знам че информация за анкети на списания е забранена. Иначе до сега тук са биле цитарани имена и на вестници и на списания и НЕ са биле трити!
Пък ако и това се смята за заяждане няма проблем, ако искате може да ми спрете достъпа по IP адрес дори.
Имам поне на още 3 места достъп!

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 23:51 от Явора.

# 1 330
  • Варна/Лондон
Поувлякохме се... Embarassed
Аз пък не разбрах какъв беше този буги-буги танц на Корнелия, на сутринта след като Ици прехвърли задачата по успокояване на Ани Вл.? Какво толкова я накара да се разкърши така?

# 1 331
Джеронимо, тя така си танцувала всяка сутрин каза  Rolling Eyes

# 1 332
  • Варна/Лондон
Джеронимо, тя така си танцувала всяка сутрин каза  Rolling Eyes
Сега , от любопитство, ще взема да стана рано и да видя дали е така стига сайта им да е наред...Някой друг засичал ли е Корни така да се събужда/ разсънва/? Уж го гледам от началото, но това сега го научавам... Tired

# 1 333
Големия мъж Ицо бил жена си  Crossing Arms

# 1 334
Да бе и аз гледам И и А и си припомних мн гадни моменти от наречените семейства в къщата  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт