Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 050
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 335
Какво ще има на лайфа в неделя в ЦИ-Вито го слушам сега,но не разбрах какво точно ще е

# 1 336
  • Варна/Лондон
Боя колко интерпретации имал... newsm78 Още малко и ще се почувствам необичана, щото и шамар не се сеща да ми удари. Ми к'ъв мъж е !?

# 1 337
  • Варна
Брой интерпретации Джеронимо! Брой! И моят съпруг не е мъж по този критерий и слава Богу!
Само Колеви и Стефанови!/ако на шамаросани ще се делим/ Joy

# 1 338
  • Sofia

От тук нататък ще знам че информация за анкети на списания е забранена. Иначе до сега тук са биле цитарани имена и на вестници и на списания и НЕ са биле трити!
Пък ако и това се смята за заяждане няма проблем, ако искате може да ми спрете достъпа по IP адрес дори.
Имам поне на още 3 места достъп!

Не е забранена разбира се, просто беше в общия чат.
Какво искам не е проблем на тази тема, а точките ви за достъп - още по-малко.

# 1 339
  • Варна/Лондон
Катюша, виж го ти Вито как ще ни обърка представите за семейство. Joy
Права си за Колеви, но на Добата още му е рано да се развихри в брака, поне 5-6 години им трябват и там нищо не се знае...но вярно е , че не изглежда агресивен. Peace

# 1 340
Много странно ми стана тази вечер. Явно едно ни представя ББ , а в същност е др с тези хора вътре в къщата. Ама мн не ми пука щото ми е все едно кой ще спечели . За съжаление нямам фаворити  Crossing Arms

# 1 341
Яд ме е,че Стефанови не минаха през детектора, не че особено вярвам на тая машинка, но  ми е  интерено какви отговори щеше да даде Добрин на някои от въпросите  Thinking

# 1 342
Само не мога да разбера, след като синът им е загубил състояние след развода СИ, защо пък старите се пишат онеправдани? Да не би те да са загубили?
Синът им е доста голям, не би трябвало да има общо домакинство с родителите си.

Все едно аз да се разведа, да си деля имуществото, пък родителите ми после да викат " нямаме нищо, загубихме при развода".
Нещо не ми го побира ума това казусче newsm78

А иначе Цончо се подиграваше на Давид, че като свършел парите, майка му и баща му го издържали. (Като гледах болната майка на Давид, колко ли помагат горките)
А какво се оказа - че наследството на Цончо е отишло при бившата  снаха.
И че Колеви, ако спечелят наградата, щели да помогнат и на сина си.
Ама как така, нали беше престъпление, че родителите на Давид помагат на семейството му?
Ей, как да не ги мразиш тези комунисти - всичко за тях и техните деца е правилно - те може да си изневеряват - позволено им е !
Може да помагат до десето коляно на поколенията си - позволено им е !
За другите всичко е забранено и неморално. На партийното събрание са посочили и заклеймили лошите другари, които трябва да вървят с ниско наведена глава и даже НЕ трябва да се хранят, защото са прегрешили.
Е, приятелчето Антоний не беше от лошите другари, ама за нашия кръг може, ама изневярата всъщност била нещо съвсем нормално , имало я във всяко семейство, дори и в нашето-хихих, какво от това. Обаче ако я има във вашето - сте  най - долният боклук.
Този комунистически псевдоморал, който толкова безсрамно ни демонстрират  Колеви явно от много не се разгадава, щом продължават да ги харесват.. И се чудя колко ли заблуден и плиткоумен трябва да си, за да не видиш фалша, манипулацията и наглостта в поведението им. И колко десетилетия още народът ни ще се кланя на такива измислени герои?

# 1 343
Представяте ли си Колеви да спечелят.Така не само прецакват Кузмови но целия екип на Тупарев и компания.Ето това най много би ме изкефило.

# 1 344
  • Варна
Представяте ли си Колеви да спечелят.Така не само прецакват Кузмови но целия екип на Тупарев и компания.Ето това най много би ме изкефило.

Представяме си  Grinning. Някои се и надяваме Sunglasses!

# 1 345
Гледам,че има доста хора които харесват Кузмови.Бихте ли ми обяснили скъпи съфорумки какво точно ви допадна в тях?Какво положително като цяло забелязахте?Без перманентните отговори,че са истински,защото видяхме вече че не са.Много ми е любопитно защо ги харесвате??

# 1 346
  • Madrid
Кога е финала?

# 1 347
Аз съм от тези, които НЕ харесват Кузмови.
Ели е много злобна, завижда на всяко по-богато и сплотено семейство, като настройва единия срещу другия. Много непочтено предаде всичките си стари "приятели" от къщата, но на края падна в безтегловност между новите и старите. Не получиха и 1 точка за добро семейство.
Все някой я дразни, някой й пречи,тя има категорично мнение по всички въпроси. Вика и на децата си. Не съм я чула да им говори нежно, като на деца или да си играе с тях. Грижата й се свежда до това да са нахранени, изкъпани и облечени. Никакви други занимания няма с тях, за да не изтърве клюкарската седянка. Проста, елементарна, но със самочувствие - типична простакеса.
Мъжът й не смятам даже да го обсъждам подробно. Брутално, цинично и агресивно същество, с дебилско чувство за хумор. В последните седмици хитро си прикрива агресията и изгражда "нов" образ. Разчита на това, че народът помни само няколко дни и последните епизоди. И е прав, за съжаление.

# 1 348
Гласувам срещу Чипеви и що да видя 65% да си ходят Трифонови Sad(не ми се търси икона със сълзи).Цял сезон ревахме какви мижитурки са тез двамата и как ще отикат финала между капките и сега вие баш кат децата напук на Нептунови.

Е, зрителите са официалните защитници на ББ.
Нептун критикува ББ--> ББ си отмъщава на Нептун-->зрителите си отмъщават на Нептун, че дръзнал да разваля имиджа на ББ.
Луда работа сме българите.
Във всяка нормална страна подобно бунтарско поведение би се подкрепило от зрителите. Но в Бг си обичаме робското примирение.

# 1 349
  • Варна
Аз съм от тези, които НЕ харесват Кузмови.
Ели е много злобна, завижда на всяко по-богато и сплотено семейство, като настройва единия срещу другия. Много непочтено предаде всичките си стари "приятели" от къщата, но на края падна в безтегловност между новите и старите. Не получиха и 1 точка за добро семейство.
Все някой я дразни, някой й пречи,тя има категорично мнение по всички въпроси. Вика и на децата си. Не съм я чула да им говори нежно, като на деца или да си играе с тях. Грижата й се свежда до това да са нахранени, изкъпани и облечени. Никакви други занимания няма с тях, за да не изтърве клюкарската седянка. Проста, елементарна, но със самочувствие - типична простакеса.
Мъжът й не смятам даже да го обсъждам подробно. Брутално, цинично и агресивно същество, с дебилско чувство за хумор. В последните седмици хитро си прикрива агресията и изгражда "нов" образ. Разчита на това, че народът помни само няколко дни и последните епизоди. И е прав, за съжаление.

Моля???
Ти гледала ли си извън дейлита изобщо? Ели така спокойно си играе с децата/мъжът и също/, че и завиждам за търпението  ooooh!.

п.с. Нептун е прост и самовлюбен, и извинете, че не ме кефи "бунтарството" му

Общи условия

Активация на акаунт