Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 029
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Madrid
Наистина ли няма кой да ми отговори кога е финала...

# 1 351
  • Варна
Наистина ли няма кой да ми отговори кога е финала...

На 10.06.

# 1 352
  • Madrid
Благодаря ти,Катюша! Simple Smile

# 1 353
Гледала съм извън дейли епизодите и то доста. Ели е на пейките или в Хепи с цигарата, а децата се въртят някъде наоколо и тя само им подвиква. На НИщО не съм я видяла да си играе с тях, нито съм я чула да им разказва някаква приказка.
Но все пак който си харесва Кузмови, няка си ги похвали.
Аз лично нищо не харесвам в тях.

# 1 354
  • Варна/Лондон
Доста хора , които живеят далеч от Черноморието се възхищават на Ицо, съдя по темата. Май и на представа си нямат колко са елементарни такъв тип/често срещан по морето/ мъже с прозвището ,,морски гларус''. Ицо е достоен представител- само дето не е забърсал чужденка, а богата Старозагорска мома. Peace

# 1 355
Кузмови са едни завистливи хора.Абсолютно не мога да ги понасям и се чудя как ги харесвате,че дори и дотолкова,че да ги направите победители.

# 1 356
Гласувам срещу Чипеви и що да видя 65% да си ходят Трифонови Sad(не ми се търси икона със сълзи).Цял сезон ревахме какви мижитурки са тез двамата и как ще отикат финала между капките и сега вие баш кат децата напук на Нептунови.

Е, зрителите са официалните защитници на ББ.
Нептун критикува ББ--> ББ си отмъщава на Нептун-->зрителите си отмъщават на Нептун, че дръзнал да разваля имиджа на ББ.
Луда работа сме българите.
Във всяка нормална страна подобно бунтарско поведение би се подкрепило от зрителите. Но в Бг си обичаме робското примирение.
Бунтар е човек, който се бунтува срещу несправедливостта като цяло. А Ицо се бунтува само тогава, когато сметне че накърняват егото му. Не е бунтар той ами наглец Peace

# 1 357
Верно, че много недоразумения и противоречия взеха да се получават.
Събирам бригада от доброволци... да произведем една бомба и да я пратим с колет-подарък в къщата.
На маймуни ни направиха бре... баси и критериите за семейства!  Shocked
Аз другата седмица ше се разведа, шото не покривам стандартите...

# 1 358
Не харесвам изкуствени , пресметливи хора, тарикати, които цял живот се придържат към някакви норми, а Ицо такъв автогол си вкара снощи .....

# 1 359
Ти гледала ли си извън дейлита изобщо? Ели така спокойно си играе с децата/мъжът и също/, че и завиждам за търпението  ooooh!.
Аз съм гледала извън дейлитата и не съм видяла Ели да си играе с децата  Peace
Тя или е на двора с цигара или приготвя нещо за ядене. На децата и съм чувала само да подвиква - ЕлиО недей така, ЕлиО ела тук, Кристияне ЩА ударя, Кристияне престани ..... все неща от този сорт.

Акъла ми не го побира това, че хората предпочитат Веселин и Ели пред който и да било друг  newsm78 Та те нямат нищо, което да послужи дори за модел на подражание, ама нищо. Или пък може само за мен да е така  Sunglasses

# 1 360
Гласувах срещу Трифонови.
Не ми харесват хора, чието семейство се движи от страха и подчинението, да ми твърдят, че тяхното е най-доброто ссемейство. Не мога да приема Ицо да раздава съвети за подобряване на семейните отношения. Не вярвам, че е нормално да се приема един предишен развод за толкова срамен факт. Не мисля, че е нормално да внушиш от телевизионния екран на детето си, че трябва да се срамува. Ами след като се притесняваш от тези факти, а влизаш в ББ, където със сигурност ще ти извадят миналото на показ, защо не си поговорил с детето си навреме. На мен ми е ясно кое точно ги притеснява, но то се подмина с недомлъвки и няколко изпуснати фрази - ама трябва да си много прост, за да те притеснява и да не знаеш, че при това бавене на бракоразводните дела и на други се случва, когато нямат брак с бещата на детето си. И тука е въпросът този точен пич Ицо що не се оженил за таз прекрасна жена.

Не че ми харесва Павлин. Той си е типичен селски хъшлак. Ама Сашка поне не изпада в транс, докато говори за семейството си, и има достатъчно ясна преценка за нещата в него. Всъщност започвам да мисля, че човекът, който ще се развие в най-голяма степен, ако получи наградата, е Сашка. Струва ми се, че има достатъчно здрав разум, за да отделели една част само за себе си и детето и да си подреди живота без Павлин. В този ред на мисли, по-логично щеше да е дори Качанови да са на финала, а не Трифонови.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 08:18 от schreier

# 1 361
Аз изобщо не знам кой искам да спечели.Всеки ден различно мисля.Чипеви са ми малко по-симпатични от Трифонови и ми се струват по-добродушни.

# 1 362
От снощи се чудя, и тук в темата продължавам да се чудя.... Къде ТОЧНО го видяхте този ПОТЕНЦИАЛ за развитие на Чипеви? И какво точно разбират всички под "развитие"? Добре, той ще започне работа. Но няма да спре да играе хазарт. Тя ще си прави прическа по-често от обикновено и няма да е сервитьорка в Етрополе, а в София. Ще пушат Боро, вместо каквото там пушат в момента. И? Какво точно развитие имат предвид всички при двама необразовани, невъзпитани, емоционално обременени хора без стойности и ценностна система? Задава ли си някой въпроса, каква щеше да е реакцията на Сашка, ако Ицови НЕ им бяха дали нито точица? Дали щеше да скача така самоотвержено?

По отношение на Трифонови, хиляди пъти съм си казвала мнението и си го затвърждавам все повече - трябва да се прекръстят на Въздухарови. В реалния живот от такива хора бягам с 200 км/ч. А всеки, който мисли, че Христо е "бунтар" категорично принизява смисъла на тази дума. Между другото, Христо подкрепи Стефанови, защото не очакваше другите да ги подкрепят. Голяма минавка. Сега със сигурност умира от яд, че ги подцени.
И както вчера казах - вече дори не ме дразнят, а ги съжалявам най-искрено, защото никога няма да осъзнаят колко са жалки и смешни. Жалко за детето, което вече носи последствията от тираничния си баща и безгръбначната си майка. Дано успее някога след време за излекува нанасените и травми (ако не се превърне в Корнелия №2 преди това  Tired ).

Трудно решение е кой да излезе, защото бих искала да излязат и двете семейства, но предпочитам да изхвърчат Трифонови. За всеки случай, да са по-далече от финала.

Снощи пуснах три смс-а за спасяване на Колеви. Те са моят фаворит, ще ги подкрепя и на финала.

# 1 363
BirdsFlu , плътно заставам зад мнението ти за Чипеви. Никакъв шанс за развитие не виждам и при двамата. Нямат нужния потенциал за това на горните си етажи.

И аз за пръв път пуснах смс снощи - за Колеви.  Ще пусна и на финала за тях. Един обаче, не повече.
Ако пък ме изтеглят за Пежото ще трябва да се разходя до София, за да ме дават по ТВ  Mr. Green

# 1 364
BirdsFlu, както винаги даваш готин и точен коментар. Мисля по същия начин и аз. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт