Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 046
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 365
BirdsFlu  Peaceза да не цитирам целият пост.

# 1 366
Стефанови останаха в сянка...Според вас възможно ли е да спечелят?

# 1 367
Къде ТОЧНО го видяхте този ПОТЕНЦИАЛ за развитие на Чипеви? И какво точно разбират всички под "развитие"?

Наконтената психоложка им го каза снощи Mr. Green Аз забелязах една много мека, подкрепяща линия към чипеви. Не разбирам само защо? newsm78

# 1 368
Ако не се споменава за факта, че не пожелаха да застанат пред детектора на лъжата... и се премълчава за нещата в които е замесен Стефанов, хората може да се подлъжат и да гласуват за тях. Аз и тях не харесвам, ама пък Диана е секси и...  Crazy (което не означава, че ще гласувам за тях)

# 1 369

Не е редно. Саботираха детектора. Страхливци. smile3513

# 1 370
Дайте сега по трезво да преценим ситуацията...
1. Ако изгоним в понеделник Пуяка и пуйката му /Трифонови/ - предполагам че ще се тръшне от злоба за най-голямото му прецакване в живота му на велик стратег
Той даде стратегически 2т. на Чипеви защото е сигурен , че те са 2-ра ръка сем. и той ги е размазал с 200км. ако е с тях
на финал Mr. Green
Стратегически:
Това е най - подходящия момент да бъдат махнати и 2 те семейства
В понеделник си тръгват Трифонви Mr. Green
а в четвъртък Чипеви отпадат още към 21ч.
и след тях другите мишоци Стефанови

# 1 371
  • Пловдив

Не мисля, освен ако продуцентите не са решили да им дадат наградата.Българинът има непоносимост към богати хора.Май Кузмови ще печелят, защото както виждам, жената тип Христина не е случайно явление.Кузмова е същата болезнено ревнива гръмогласна претенция ooooh!Но явно това се харесва.Трифонови ще са следващите употребени след Качанови.Да капе малко милостиня в касичката на ББ.

# 1 372
Най-главният въпрос е кой остава подбедител  Laughing

Иначе и аз съм да махнем Трифонови, не вярвам народът да е влюбен в Чипеви.

За Стефанови ми стига фактът, че бащата е строителен предприемач, бяс ме хваща към хора, свързани със застрояване по Черноморието!

# 1 373
1. Ако изгоним в понеделник Пуяка и пуйката му /Трифонови/ - предполагам че ще се тръшне от злоба за най-голямото му прецакване в живота му на велик стратег
Той даде стратегически 2т. на Чипеви защото е сигурен , че те са 2-ра ръка сем. и той ги е размазал с 200км. ако е с тях
на финал Mr. Green
Стратегически:

Този сценарий ми харесва  Peace

Представям си също така как на финала Ники пита присъстващия на лайфа със смазан фасон Трифонов за кого би призовал хората да гласуват - за Колеви или за Кузмови  Joy Joy Joy След цялата помия, която изля и за двете семейства, много ми е чудно как ще извърти нещата, защото той така добре умее да извъртаааа  Joy Joy Joy

# 1 374
  • София
Добро утро.
Преди да коментирам имам два въпроса:
Кисина на колко години си?
Не си спомням кой точно определи Христо като бунтар в добрия смисъл.
Ако може да ми обясни какви са причините за това определение. В случая според мен за никакво добро отношение към този тип бунтарство не може да се говори. Христо е влязъл там с ясното съзнание че има определени правила на които ВСИЧКИ  ще се подчиняват, приел е че ДРУГ  ще определя правилата на играта и той ще ги изпълнява. Така че съзнателното нарушаване на приетите от него правила не е нищо повече освен ясно изявяване на принципа "Правилата са за друг но не и за мен!"

# 1 375
на финал Mr. Green
Стратегически:

newsm80 newsm26

# 1 376
Ицо бунтар......Боже.... Laughing
Ицо е пълен въздухар, с огромни претенции. Направил е един ресторант - страхотен успех в малък град! Браво!
Толкова е божествен явно, че  е смачкал жена си, но пък на нея и така й се пада, щом е разведена.
Детето от сега вече не умее да губи, не ми се мисли колко съвършенно подобие на баща си ще стане, като порасне.

За "К" -тата съм! Peace

Чипеви, няма да спечелят, дори и да са на финала! Първи ще са - от зад напред.

# 1 377
Oт доста време не бях гледала Брадъра, но снощи се посмях от сърце.
Ей, тоя детектор на лъжата. Когато им изнася, все им е в устите ''то на ЦИ се видя''. Като не им изнася - не отчитала точно машината. Не отчита точно, зер, ама правят ли сметка, че като го твърдят с такава категоричност, някак оставят неприятното усещане в драгия зрител, че са го излъгали. Еле пък 'Най-истинският.

Много добре се получи снощи. Реакциите на Ристьо бяха покъртителни.
Чипеви срещу Трифонови: царският шут срещу царя - шах с пешка! /селският идиот срещу селският бек е по-точно, ама все някой се се хваща за думата и я приема лично, та.../

# 1 378
Добро утро!

Бианkа, написала си моите мисли  Hug

За двете "К" съм и аз  Simple Smile

А относно исканията на Христо ББ да извади записи с лъжи от негова страна, аз съм ЗА, защото на първо четене ми излизат поне три такива, а ако се разровя назад, може и още да изкарам. Моля ББ - доставете ми това удоволствие!!!

# 1 379
А относно исканията на Христо ББ да извади записи с лъжи от негова страна, аз съм ЗА, защото на първо четене ми излизат поне три такива, а ако се разровя назад, може и още да изкарам. Моля ББ - доставете ми това удоволствие!!!

Определено мисля, че след цялото потресаващо неадекватно и просташко отношение на Христо към Биг Брадър, в понеделник ще бъде мноооооого интересно  Twisted Evil Със сигурност има какво да извадят и да покажат   Twisted Evil  Интересно ми е, кои ще са "обвинителите". Има потенциал да стане интересно шоу  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт