Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 116
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Птица, по рецепти са, да. Корни ги четеше, на масата им бяха листовете.  Peace
А за довечера не ти обещавам да съм много обективна.  Joy

# 1 081
Аз мисля, че Корнелия е душичка и не иска да влиза в конфликт с никой, и вчера й беше много гадно заради обтегнатите отношения с Кузмови, главно по вина на мъжа й. Тя хем иска да се дистанцира, хем иска и да е зад гърба на мъжа си. Никак не й е лесно, стана ми жал.

Точно така е  Peace Човек без собствено мнение. Всичките й мисли и действия са съобраени с мъжа й. Не мога да я съжалявам, не е толкова трудно да отстояваш позициите си. Ма де да знам-при такъв мъж-комплексар какво я чака като се опълчи.
Нали и при тях е имало бой, ама никой не казва какъв. Ели поне си разказа, че е било един единствен път и никога няма да го забрави и прости на Веселин, докато Корнелия сигурно си мисли, че Ицо е прав и тя си го е заслужила.

# 1 082
Павлин репетира на чело Shocked

Язък им на "господарите" за претенциозното меню Mr. Green

# 1 083
Много ще ми е интересен Ицето в ролята на цветарка hahaha Егото сигурно пак ще му се нарани, все такива  ролички му дават, които не подхождат на мъжествения му вид - заек, бебе, цветарка.

# 1 084
  • Варна
Аххххаааха, искам да видя как ще е облечен Ицето  Crazy Heart Eyes

# 1 085
Преди малко им дадоха следващата мисия - като най-културни довечера Стефанови и Колеви ще бъдат домакини на богата вечеря, а останалите 3 семейства ще са обслужващ персонал. Готвачи ще бъдат Ели и Корни, сервитьори - Сашка и Веселин, Павлин ще свири на виолончело, а Ицо ще бъде цветарка. Ели и Корни се захванаха вече с готвенето - имат доста неща за приготвяне до вечерта.
много добре ми звучи!
нямам търпение да го видя Mr. Green
Обикновено не ни показват  Mr. Green
То мисии тъпи, но и когато има какво да се гледа - пак не ни показват

Наистина все тъпи мисии им дават, но поне да ги излъчваха, а те пускат по 5 минути и айде пак стари кадри, дето сме гледали. ooooh!

# 1 086
  • София
Мисля,че довечера Чипеви ще отидат директно на финал.
Понеже никой не ги смята за конкуренция , а вотът е положителен и всеки от тия в къщата предпочита да е на финал с по-слаб противник - то като нищо може да стане така.
И аз мисля като теб. До сега те са единствените не влизали на номинации. Някак все минават метър и нищо чудно да се окажат още снощи по същия принцип на финал!
И аз във вашата група!

# 1 087
Според мен ще спечелят Кузмови.Щото гласуват предимно пуберите и изманипулираните от сценаристите на Биг брадър фемили.Дано не съм права и да  не съм познала победителя.

# 1 088
Аз нямам фаворити. Единствено може би София ми допада донякъде.

# 1 089
Що за свекърва е София, май веднъж дадоха как се изказва неблагоприятно за снаха си? Може и да сте коментирали, но съм ви пропуснала, сори. newsm78

# 1 090
Що за свекърва е София, май веднъж дадоха как се изказва неблагоприятно за снаха си? Може и да сте коментирали, но съм ви пропуснала, сори. newsm78
Нали тя уж разведена със сина и, като при развода ме взула всичко. Поне така пишеше някъде из форумите. Ако е истина-тя няма повод да и се радва.

# 1 091
Нали тя уж разведена със сина и, като при развода ме взула всичко. Поне така пишеше някъде из форумите. Ако е истина-тя няма повод да и се радва.

Да, София го споделяше на някой от къщата. Снахата е оставила сина им без нищо при развода.

# 1 092
  • На морето!

Да, София го споделяше на някой от къщата. Снахата е оставила сина им без нищо при развода.
Да, каза, че това е една от причините отново да започнат да градят от 0- разводът и неуспешната сделка с някаква земя.
Надявам се сем. Колеви да спечелят.

# 1 093
Само не мога да разбера, след като синът им е загубил състояние след развода СИ, защо пък старите се пишат онеправдани? Да не би те да са загубили?
Синът им е доста голям, не би трябвало да има общо домакинство с родителите си.

Все едно аз да се разведа, да си деля имуществото, пък родителите ми после да викат " нямаме нищо, загубихме при развода".
Нещо не ми го побира ума това казусче newsm78

# 1 094
Искам да спечелят Колеви.Всички други са на светлинни години от идеала ми за семйни отношения.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт