Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 123
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Само не мога да разбера, след като синът им е загубил състояние след развода СИ, защо пък старите се пишат онеправдани? Да не би те да са загубили?
Синът им е доста голям, не би трябвало да има общо домакинство с родителите си.
Абе голям, голям - на тях им е дете.  Peace
Ааау, представям си някоя чуметина, ъъъ пардон - снаха, да се опита да отнеме нещо от мамините ми златни синчета, що змии ще избълвам, не е истина.  Mr. Green

# 1 096
Само не мога да разбера, след като синът им е загубил състояние след развода СИ, защо пък старите се пишат онеправдани? Да не би те да са загубили?

Все едно аз да се разведа, да си деля имуществото, пък родителите ми после да викат " нямаме нищо, загубихме при развода".
Нещо не ми го побира ума това казусче newsm78

Мдааа, това е интересен въпрос  Thinking

# 1 097
Е как защо? Ми най-вероятно те с Цончо са изкарали парите за къщата на сина си и там разните му. Не знам на колко години е бил синът им като са заминали за Америка.
И аз ще се ядосам да блъскам като ненормална, за да подсигуря детето си и после някоя да му/ми вземе всичко за един миг само.
А дори и той да си е спечелил всичко пак ще ме е яд, че някоя го е оставила гол като пушка.
А не знам и защо са се развели. Може пък и да си го е заслужил. Причини не са ми известни.

# 1 098
  • София
За мен Колеви са за наградата, но въпреки това ще стискам палци на Кузмови. Симпатични са ми от началото. И са вътре от началото. Дет се казва, по- са си го изтрадали от Колеви.  Grinning

# 1 099
  • София
Стан Колев е бил на 20 когато са заминали за САЩ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Stan_Kolev

# 1 100
Е, не ме учудват тези американски разводи. Винаги, някой остава гол като църковна мишка. ooooh!

# 1 101
За мен Колеви са за наградата, но въпреки това ще стискам палци на Кузмови. Симпатични са ми от началото. И са вътре от началото. Дет се казва, по- са си го изтрадали от Колеви.  Grinning

И аз така - един месец повече е страшно много време в тая къща.

# 1 102
Само си представете,ако се случи и наистина броени дни преди финала ББ вместо наградки,раздаде на всички по един стек водичка,добре изстудена.. Mr. Green Twisted Evil newsm08 hahaha

# 1 103
Е как защо? Ми най-вероятно те с Цончо са изкарали парите за къщата на сина си и там разните му. Не знам на колко години е бил синът им като са заминали за Америка.

абе те хубаво са изкарвали, градили, но малко странна ми се вижда тая работа. В Сащ не е като БГ, 100 папагала на един клон.
Пък и снахата е чужденка, синчето и то е печело прилично, все още не намирам обяснение защо след като синът е загубил,
родителите викат "обраха ни". Има нещо гнило в Дания.

# 1 104

Все едно аз да се разведа, да си деля имуществото, пък родителите ми после да викат " нямаме нищо, загубихме при развода".
Нещо не ми го побира ума това казусче newsm78

Може той да ги е издържал там ...  Mr. Green и оставайки без нищо и те да го отнасят ... знае ли човек ... Simple Smile

# 1 105
http://www.clubevents.info/interviews.php?interview_id=4

Още не е бил разведен 2006-а ... явно ... Simple Smile абе, бая инфо намирам за него ...

# 1 106
Аз слушах,когато София разказваше за развода на сина си.Снахата го е оставила гол като пушка,взела му е всичко.София каза,че страда заради нещастния брак на детето си,а не че снахата е обрала тях.А Колеви са загубили доста пари при неуспешна сделка със земя.Просто двете беди са съвпаднали във времето.Това е.
Умът ми не го побира как Колеви имат разведен син и не си траят.Това е такъв срам.Хеле пък в Поморие.Не мо Grinningже да отидеш даже до магазина. Laughing

# 1 107
Аз слушах,когато София разказваше за развода на сина си.Снахата го е оставила гол като пушка,взела му е всичко.София каза,че страда заради нещастния брак на детето си,а не че снахата е обрала тях.

Така вече може. Другите версии ми бяха много фантастични.

# 1 108
Това лято препоръчвам на всички които мислят да се опънат на българското черноморие да отидат и до Поморие.Чудно градче е и определено не е селце с 500жители  grinning039 И как е в малките градове и селца?Сьщото като в квартал на по-голям град-днес клюкарят Пепа ,утре Ванчето след 3 дни друг.......

# 1 109
Аз слушах,когато София разказваше за развода на сина си.Снахата го е оставила гол като пушка,взела му е всичко.София каза,че страда заради нещастния брак на детето си,а не че снахата е обрала тях.

Така вече може. Другите версии ми бяха много фантастични.

Абе, баш си каза София, че снахата всичко им взела Mr. Green Неудачната сделка беше допълнително.

Разводите в Щатите са така. Жената и детето прибират всичко.
А защо се оплакват Колеви старши? Вероятно по стар български обичай каквото са имали, са прехвърляли на сина. А и някой в предишните теми разказваше, че са обявявали фалшив фалит преди 10-години - може и тогава да са попрехвърлили пари и имоти... Старо куче е Колев, да не би да ви изненадва - та нали основният контингент мутри и групировки от негови стари авери тръгна. 

Общи условия

Активация на акаунт