Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 191
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 050
Добре де, това не е първото издание на ББ... Всеки, който отива на кастинг, знае, че ако го одобрят, и от ББ, и от жълтата преса, и в обществото - ще го "разкостят" до десето коляно, че бивши съученици например ще дават интервюта кък в трети клас е пръднал по физическо или в предишната си месторабота не си е пускал водата... Та от тази гледна точка ми е  малко чудно - като имаш нещо за криене, от което очевидно се срамуваш, на какво отгоре разчиташ, че ще си остане скрито  newsm78  Твърде наивно за уж големи стратези  Crossing Arms

И моля ви се, не бъркайте самозабравянето със смелост  Crossing Arms Каква пък е тази "позиция", която толкова смело е защитил Ицо? Това, че е вулгарен и гръмогласен, не го прави смел. Като е толкова навит "редакторчетата" да му правят свирки, що не излезе и не им го каже право в очите? Бутафорен революционер. Аз ще се бунтувам и ще ви обиждам, ама ще си стоя, щото искам наградката и ме е страх от неустойките. Смешник.

202uusmile3501 newsm10  Това все едно аз съм го писала,много точно казано!

# 1 051
Хайде сега и напомпаните мускули лоши Rolling Eyes Ама същите при младоженЯка бяха "Аууу, колко е сладък"! А той бичме, че и с екстра - изрисуване горгона на половината тяло Sick

BirdsFlu, не знаят. Или поне не очакват да е чак толкова. Лоша преценка на предаването или личните възможности е отделен въпрос.
А и този сезон съвсем озверяха ББ.

А защо са отишли!? Ами защото толкова им е акъла Simple Smile Нормални, сериозни и въобще разумни хора не се и опитват да се включат. Имат чувство за лично пространство, както и достатъчно здрав разум, за да знаят, че половин милион не пада от небето, печели се с труд, а не с показване на кирливите ризи. А и дори и да го спечелиш, много повече ще загубиш.  
Нормално е там да не са събрани титани на мисълта, духа и морала Mr. Green

Пускайте тото Joy  

Сезана, ама ти четеш ли? Какво дете на омъжена жена, какви 5 лева.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 12:38 от птица

# 1 052
  • София
Мисля,че довечера Чипеви ще отидат директно на финал.
Понеже никой не ги смята за конкуренция , а вотът е положителен и всеки от тия в къщата предпочита да е на финал с по-слаб противник - то като нищо може да стане така.

# 1 053
довечера ще има ли лайв и ако има в какво ще се състой той?

# 1 054
Дайте и тук анкета.

# 1 055
  • София
Птица, подкрепям всяка твоя дума. Лоша преценка, от която повечето семейства само ще загубят.
Въобще този сезон ББ надмина себе си по простотии.
А иначе само като видя в договора участие в ЦИ, ще издраскам с 200.  Joy

# 1 056
  • Пловдив
Исках финал между Милеви, Качанови, Трифонови и Петрови. smile3521

# 1 057
довечера ще има ли лайв и ако има в какво ще се състой той?
Ми аз мисля,че днес ще отговарят на въпроси на зрителите и на бившите съквартиранти  newsm78!

# 1 058
Искам да спечелят Колеви.Всички други са на светлинни години от идеала ми за семйни отношения.

# 1 059
Отдавна го разконспирирахме. Певицата е жена му.  Peace
Аз бих праснал... жена му!  Crazy

# 1 060
  • при моите деца .....
За да не цитирам много постове - спрете с интригите в малкия град, срам ги е, защото в малкия град....
Имам позната с 2 развода, с 2 деца, но никой не я коментира, тя си е със самочувствие, не беше щастлива, е не живя с втория си мъж само защото я е взел разведена с дете......
Това е МАНТАЛИТЕТ и не се определя от това дали си от София, от Етрополе или от Приморско.
Е, най-вероятно в по-малките градове хората с подобен манталитет преобладават, но само това да се използва за обяснение на ситуацията  newsm78

# 1 061
А ти ЦИ гледала ли си?
И не знам защо не разберете, че Веселин просто така си говори и никога не би направил подобно нещо. И най-малко агресивен е той в къщата, да не кажа, че такава при него липсва. А това интригите са му доста чужда област за разлика от другите. Той и Колев са най-кротките мъже в тая къща.
Да, гледах ЦИ с Кузмови. Кое от всичко трябваше да ми направи добро впечатление?
Права си за това, че интригите са му чужди. За сметка на това пък на жена му и идват отръки  Peace

# 1 062
Преди малко им дадоха следващата мисия - като най-културни довечера Стефанови и Колеви ще бъдат домакини на богата вечеря, а останалите 3 семейства ще са обслужващ персонал. Готвачи ще бъдат Ели и Корни, сервитьори - Сашка и Веселин, Павлин ще свири на виолончело, а Ицо ще бъде цветарка. Ели и Корни се захванаха вече с готвенето - имат доста неща за приготвяне до вечерта.

# 1 063
А аз между Кънчев и Цветков  Mr. Green

# 1 064
А аз между Кънчев и Цветков  Mr. Green

hahaha hahaha Хитро  Joy

Общи условия

Активация на акаунт