Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 967
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Бургас
Мисля, че са казани само на тях. Номинациите гледахме на запис. Било е ясно, че Стефанови са спасени. Те и без друго на детектор нямаше да ходят. Казаха въпросите на Добрин само, за да видим защо би ги отказал. Тоест него са го запознали с въпросите, защото и без друго е нямало да ги зададат, но пък ги показаха и на нас. Тогава и да беше приел ЦИ нямаше да има нужда да отговаря.

# 1 486
Другите не реагираха по никакъв начин на това, което ме кара да мисля, че и при тях е било по същият начин. Защото иначе щяха да скачат, защо Стефанови са ги питали, и защо са им казали въпросите. Нямаше да си мълчат.

# 1 487
Гласувах Трифонови да си ходят.И Чипеви не харесвам,но Ицето така и така искаше да излиза по едно време,но смелост ли не му достигна що ли на големия бунтар  Mr. Green

# 1 488
Стефанови са ми прекалено надменни. Някак гледат пренебрежително и отгоре. Няма хъс в тях.Няма сърдечност ив техните взаимоотношения и в тези с останалите. Не бих искала да спечелят.Па съм навита на Чипеви,Колеви и който и да е друг....

# 1 489
Гласувах Трифонови да си ходят.И Чипеви не харесвам,но Ицето така и така искаше да излиза по едно време,но смелост ли не му достигна що ли на големия бунтар  Mr. Green

Та викаш да ударим едно рамо на човека, ей така за засилка само като му липсва смелост  Joy

# 1 490
Особено много си пролича малодушието му (на Ицко), когато снощи в даденото му време накрая вместо да говори защо да гласуват за него, той говори за кого да не гласуват от другите защото били такива и онакива... колко долно от негова страна. Ами тя простотията му ескалира толкова време и вече напира с пълна сила да излезне отнякъде.

п.п. толу що и аз пуснах един смс

# 1 491
  • София
И аз гласувах за Трифонови. Хубаво е човек да има самочувствие, ама той Христо- извън пътя!

Авче, радвам се, че се появи!  Hug  

# 1 492
Аз ще ги призная, ако някой точно сега отсече, че иска да излиза и му разрешат да напусне къщата...  Mr. Green Нали все не им пука за наградата и много обидени го раздаваха  Whistling

# 1 493
Вчера видях Динко "сем.Господинови" по алеята на Златните вървеше с едно момче без Магдалена.

# 1 494
  • тъгата в мен
Аз също се учудвам на резултатите от нашата анкета...Даже сега прочитам"мнения",които едно към едно се преповтарят с последния коментар на Мики Рурк от снощи(психоложката).Човекът така решава,че ще агитира за гласуване-нито ми се вижда чак толкова долно,нито чак толкова нагло или просташко.Въпрос на виждане...
И наистина ми е странно как се порицават някои качества у Трифонов,а абсолютно същите,но представени от Ели не правят  впечатление."Аз това...на мене,ако така..Децата са ми перфектни..."
Авче,пиле Hug
п.-п.
Нали се сещате,че ако е истина това за наркотиците,както и за синините....няма сила,която да ме накара да се зарадвам,ако Кузмови спечелят..

# 1 495
Психоложката = Мики Рурк  hahaha
защо??

свраче, аз и Кузмови не харесвам, и Чипеви не харесвам. Въпросът е кой най-много не харесвам.
Иначе симпатизирам на Колеви.

# 1 496
Вчера видях Динко "сем.Господинови" по алеята на Златните вървеше с едно момче без Магдалена.

А на мен ми е интересно какъв му е бизнеса на Динко?
Още при влизането си се обявиха за другия полюс на Качанови  и започнаха да обясняват на Ники Кънчев колко са работни и различни от простаците в къщата.    Някаква дребна търговийка ли   нещо по голямо ли.
Хора без образование и сериозна професия, занимаващи се с търговийка.
Е по добре са от Качанови, но не са другия полюс както си мислеха...

# 1 497
Никой от тях, освен Колеви, не искам да виждам на живо  Peace Леле пък гробарят  newsm43  Stop

# 1 498
  • София
  Ама вие още ли го гледате? Аз от две седмици спрях, за да не се ядосвам накрая! Не мога да си избера фаворит! Mr. Green

# 1 499
Извинете неможах да разбера за какви наркотици става въпрос?Кой е взимал наркотици пред детето? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт