Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 961
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 470
Чипеви не ги харесваме и допускаме, че и народът няма да им даде наградата, докато ако останат Трифонови, ще имат шанс да спечелят...

А Лопез, да кажа, че мен ми е много важно дали парите отиват в комарджия, измамник или нехранимайко. Предпочитам да ги използва човек, който знае как да ги вложи и размножи, а освен  Колеви не виждам кой. Кузмова, както досега ще си пие демонстративно кафетата...

# 1 471
  • Бургас
Аз не харесвам Чипеви. Просто откровено не харесвам Трифонови. Тоест и двете семейства не ми допадат, но едното направо ме дразни. Пък и дори на финал Чипеви ще излязат първи.

# 1 472
Не мога да реша кое ще ме изкефи повече:Трифонови да паднат от Чипеви в понеделник,или на финала Кузмови да ги издухат към Поморие с 60/40%. Twisted Evil И в двата случая с кеф ще им гледам напундрените физиономии!Снощи само как ги смениха за няма и минута! hahaha Корнелия гледаше с оня кравешки поглед,а на Ристо очите непрекъснато подскачака,в опит да измисли нови врътки,ама който копае гроб други му... Whistling

Ристо как се изказа в едната минута снощи.. ooooh! Че предпочитал наградата да отиде в млади хора,а не в такива,дето в най-трудните години за България от 90-та до сега са избягали от страната,а пък той останал тука и се борил ли борил,семейство създал..Ми нали Колеви това казаха,че заради семействтото и най-вече заради сина им категорично са решили тогава да емигрират!Все едно там са ги чакали с цветя и рози.. Колева каза,че точно в онези години сина им е завършвал гимназия и двамата с Цончо абсолютно не са искали детето им да живее в БГ в онези времена,когато се създаваха групировките. Stop Или може би Колеви трябва да си посипят главата с пепел,че детето им се е родило по-рано и въобще като по-млади са взели това решение,щото видите ли на бате Ицо не му харесва,че той се е бъхтил толкова.Сякаш в хАмерика всичко е толкова лесно..! Naughty Тоя Христо е много успешна кръстоска между Андрешко и Бай ви Ганя!

# 1 473
  • Пловдив
В момента Добрин дудне, че не искал да участва в ЦИ, защото щели да му задават въпроси от рода на : изнасилвал ли е, изневерявал ли е, а той искал да го питат къде си е прекарал най-приятно с жена си, обича ли детето си и прочие. Според мен се усети, че от една страна сбърка, че не се съгласи да участва в ЦИ, а от друга го е страх от въпросите и вероятната истина, която би излязла наяве.

# 1 474
Тоя Христо е много успешна кръстоска между Андрешко и Бай ви Ганя!
Аха  hahaha

# 1 475
Добрин пък от къде знае, че ще го питат за изнасилване??? Не всички участници ги питаха. Само се вре между шамарите...

# 1 476
И така.Да предположим че  на финала за голямата награда ще се борят Кузмови и Колеви.Кого бихте подкрепили.

# 1 477
В момента Добрин дудне, че не искал да участва в ЦИ, защото щели да му задават въпроси от рода на : изнасилвал ли е, изневерявал ли е, а той искал да го питат къде си е прекарал най-приятно с жена си, обича ли детето си и прочие. Според мен се усети, че от една страна сбърка, че не се съгласи да участва в ЦИ, а от друга го е страх от въпросите и вероятната истина, която би излязла наяве.

На мене снощи бая ми падна в очите Добрин, поради същото нещо. Има си нещо гнило там явно, щом отказва 100% има защо.

# 1 478
Добрин беше прав да не участва в ЦИ. Вьпросите,които щяха да му задават не бяха само за него и жена му.Беше намесен и баща му и предполагам,че това най-много го е притеснило.Те май са ходили с Диана и като са чули вьпросите са се отказали,но не сьм сигурна в това.Тези от ББ направо прекаляват,но както каза Антоний щом са решили да се показват пред цяла Бьлгария и са си сложили подписите ще тьрпят.

# 1 479
Добрин пък от къде знае, че ще го питат за изнасилване??? Не всички участници ги питаха. Само се вре между шамарите...

Нали в изповедалнята му казаха част от въпросите които ще му бъдат зададени.

# 1 480
Мисля си, че казаха въпросите на Добрин
в изповедалнята защото бяха сигурни, че
той няма да участва в ЦИ.
Още като влезнаха и си казаха, че не искат
да участват, но все пак му ги казаха, за
да може зрителите да се чудят защо пък
не иска да отговаря.
Не съм разбрала на другите да са им
ги казвали предварително.
Може и аз да не съм видяла де.

# 1 481
  • Пловдив
Дали на всички съквартиранти са казали предварително какви ще са въпросите newsm78Или правилата важаха за всички, ама не съвсем WhistlingАко и другите бяха отказали да участват как щеше да постъпи ББ.

Дончовица, изпревари ме бе, жена. HugИ аз това питам Laughing

# 1 482
Добрин беше прав да не участва в ЦИ. Вьпросите,които щяха да му задават не бяха само за него и жена му.Беше намесен и баща му и предполагам,че това най-много го е притеснило.Те май са ходили с Диана и като са чули вьпросите са се отказали,но не сьм сигурна в това.Тези от ББ направо прекаляват,но както каза Антоний щом са решили да се показват пред цяла Бьлгария и са си сложили подписите ще тьрпят.

Той за себе си може да е прав. Ама другите семейства знаели ли са опцията "отказ" - май не, или за тях това не важи.
Или пък "Ял ли си човешко месо" и "Възбуждаш ли се от трупове" са по-приятни въпроси?

# 1 483
Мисля си, че казаха въпросите на Добрин
в изповедалнята защото бяха сигурни, че
той няма да участва в ЦИ.
Още като влезнаха и си казаха, че не искат
да участват, но все пак му ги казаха, за
да може зрителите да се чудят защо пък
не иска да отговаря.
Не съм разбрала на другите да са им
ги казвали предварително.
Може и аз да не съм видяла де.

Е, как няма да му ги кажат, нали трябва да се направи запис за зрителите и съквартирантите - отговорил/неотговорил да се изклепа Добрин. И успяха.

# 1 484
 Ако само на Стефанови  са им казани вьпросите естествено ,че не е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт