Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 949
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 455
Ако беше минал и през детектора можеше да му окапе.

# 1 456
Вучков:По-добре Корнелия да е пасивна,отколкото идиотски активна..като мъжа си. Laughing
Само си представи двама Христовци на едно място. Не би била добра идея. Ако ги затворим с Ели в една стая за 48 часа ще бъде интересно. Единият ще отнесе боя.
Аз вчера писах-семейство Трифонови са Христо и Христо. Rolling EyesПросто Корнелия е толкова безлична,че чак не я виждам,понякога hahaha
За боя...е ясно.

# 1 457
Иначе си мисля, че ББ всякакси може да манипулира, дори зрителският вот да е реален...доколко можем да имаме правилна преценка за нещата, като ти избират какво да излъчат и какво да спестят...
Съгласна 100%  Peace

Аз лично не оправдавам бунтарството на Ицо: когато си влязъл в това шоу,ти си равнопоставен участник с всички останали. Както  Качанови и Генчеви ги провокираха с вкарването на външни хора,така имат право да провокират и тях.Това шоу разчита на провокация и скандал и изявленията на Христо,че "Не на мен тия циганийки " и предупреждението още на кастинга да не си играят игрички на негов гръб,ми звучат смешно и нелепо. Как само тълкува нещата- когато влезе свекървата и бащата на Елеонора,беше окачествено от него като "подпиране",когато влезе Петър- "Не на нас тези! " Чакай бе,джанъм, нали всички сте участници там,което може за другите,трябва да може и за вас! На базата на какво неговият статут трябва да е по-специален?

# 1 458
Иначе си мисля, че ББ всякакси може да манипулира, дори зрителският вот да е реален...доколко можем да имаме правилна преценка за нещата, като ти избират какво да излъчат и какво да спестят...
Съгласна 100%  Peace

Аз лично не оправдавам бунтарството на Ицо: когато си влязъл в това шоу,ти си равнопоставен участник с всички останали. Както  Качанови и Генчеви ги провокираха с вкарването на външни хора,така имат право да провокират и тях.Това шоу разчита на провокация и скандал и изявленията на Христо,че "Не на мен тия циганийки " и предупреждението още на кастинга да не си играят игрички на негов гръб,ми звучат смешно и нелепо. Как само тълкува нещата- когато влезе свекървата и бащата на Елеонора,беше окачествено от него като "подпиране",когато влезе Петър- "Не на нас тези! " Чакай бе,джанъм, нали всички сте участници там,което може за другите,трябва да може и за вас! На базата на какво неговият статут трябва да е по-специален?
Ако може да му дадат наградата без да влиза - най-добре щеше да му е...

# 1 459
  • Пловдив
Добрин иска да си тръгва. Много е притеснен от побелялата си коса. Не иска да предава стреса на детето си.

# 1 460
- > Искам ли този човек за приятел?
-> Искам ли този човек за съсед?
-> Искам ли този човек за колега/работодател/служител?
-> Бих ли оставила детето си на този човек при необходимост?
-> Искам ли моето дете да прилича на детето на този човек?
-> Има ли за какво да си говоря с този човек
Аз ще отговоря последователно Mr. Green
- за приятел искам Диана и Добрин Стефанови
- за колега/работодател/служител искам Колеви
- да ми гледат детето бих предпочела Трифонови
- моето дете искам да прилича на детето на Трифонови
- да си говоря мога с всички, без Ели

Моите отговори са същите. Peace

# 1 461
Добрин иска да си тръгва. Много е притеснен от побелялата си коса. Не иска да предава стреса на детето си.
И той ще си тръгне като Ицо. Ама един друг път.

Аз вчера останах с впечатление, че се е случило нещо грандиозно, за да станат Стефанови най-предпочитаното и харесвано от брадърите семейство.
Или просто номинираха стратегически? Rolling Eyes

# 1 462
  • Бургас
Все си мисля, че трябва да са номинирали стратегически.

# 1 463
  • Пловдив
И аз мисля така. После ще изтъкват колко лоша майка е Диана и смятат така да блеснат. Да, но не са познали.

# 1 464
Все си мисля, че трябва да са номинирали стратегически.

Естествено. Twisted Evil

# 1 465
  • Пловдив
Тоя пък кога влезе в играта, какво ли направи, че и успя да се стресира newsm78

# 1 466
Тоя пък кога влезе в играта, какво ли направи, че и успя да се стресира newsm78

За мен си правя изводи, че нещо го тревожи, явно не му е чиста работата...

# 1 467
  • Варна
Аз съм за К-тата....Веско ме кефи какъв непукист е, прави шоу и ми е доста забавен...Трифоняците не ги харесах още от самото начало, Ицката с това непрекъснато дуднене и пелтечене и все се оправдава за нещо, а пък снощи напараво си показа на 100 същността...
Да не забравяме, че това все пак е шоу и не мога да разбера защо всички смятат, че трябва да спечели ИДЕАЛНОТО семейство. Няма идеално и пълно щастие, няма и идално и пълно семейство.Не смятам, че това е представителна извадка на българите, нещата са направени от продуцентите така щото да има интерес, гледаемост и шоу, защо трябва да обявим за победил някаква псевдо Перфектност. Нека сме нестандартни и различни и да не забравяме великата мисъл на Толстой: "Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно е нещастно по своему."

# 1 468
  • Варна
Аз имам един познат, който е съученик на Добрин. Ще взема да го разпитам скоро  Mr. Green

# 1 469
Е,добре де..не мога да разбера как може някой да харесва семейство Чипеви,честно. Rolling EyesКато гледам анкетата явно обаче си имат фенове. Grinning Ама заради кое,момичета? Детето им живее зимата без отопление в стаята и зъзне,а баща му играе всекидневно на хазарт,не работи и си купил 42 инча плазма,та да си гледа с кеф мачовете. Не отразява жена си. Сашка пък е толкова злобна и истерична..може би е следствие на тежкия й живот,но е факт,че е такава.Какво хубаво има в това семейство?
Трифонови..вярно е,че на моменти Ицо прекалява с егото си да бъде перфектен,да се докаже като такъв.Вярно е,че понякога е груб с Кони.Вярно,че Кони е като една овчица,която нежно блее на всяка негова прищявка..Ама са семейство.Има любов между тях,има амбиция,постигнали са каквото са можали,а не са крали радиатори от детски градини и стотинки от църквата.Дават всичко за детето си,гледат го отлично. Приятни на визия,общителни,дейни.Много по-добро семейство от Чипеви,да кажем..
Кузмови не са ми фаворити. На "Цената на истината" ми харесаха,но за мен Веско си остава дебил,а Ели една много злобна жена с жабешка физиономия. А и тя постоянно квичи,че не търпи грубо мъжко поведение и се подиграва на Кони,а всъщност мъжът й на няколко пъти я изравни с земята,а тя кротко мучеше и след 2 минути ходеше да го целува.
Стефанови изглеждат хубаво семейство-възпитани,неконфликтни и в същото време с мнение и позиция.Диана е много фина жена.Жалко,че не показаха много от себе си. А е възможно и да са скрили тъмната си страна..въпросите от вчера,на които Добрин отказа да отговори бяха доооста неприятни.

Колеви са готини отвсякъде.Ако бяха малко по-младички бих искала именно с тях да имам приятелски отношения.Страхотни! Но ми се искаше да спечели някое по-младо семейство..така де тази награда би помогнала на едно младо семейство повече да съгради живота си..
Та това е моят подробен разбор на събитията. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт