Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 167
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз съм за Трифонови

# 1 666
  • Бургас
За кво се номинирате и за де се класирате бе моми Laughing?
Ми и ние да сме в играта. Как тъй? И като не ни изнася номинацията..самички.

# 1 667
Нямам нерви да чета всичко. Знам, че това ми мнение е глас в пустиня, но искам да си кажа:
Спрете се вече с тези неистови нападки срещу Трифонови!!! То е ясно, че никой не обича силните и красивите, но злобата и завистта ще ви изяде вас, а не тях!
Лично смятам да ида до Поморие и да им засвидетелствам симпатия и подкрепа!
Особено в последните дни ББ ПРЕКАЛИ със скалъпените сценарии #Cussing out...
Че са силни силна са-я виж какви мускули имат и двамата,100% ще ме бият на канадска борба.Красиви-хм,въпрос на вкус.Корнелия не е мой тип-тунингована отвсякъде,а само на 35-жалка работа.И тук психологията има какво да каже:)За Ицо-и той не блести с особен чар-поне за мен.Така,че всеки си има вкус и мнение и не виждам причина да спираме да го изразяваме bowuu

# 1 668
  • София
Аз колкото и да се напъвам, очевидно няма да заема първото място. В този случай ви саботирам мисията пък! smile3534

# 1 669
Че са силни силна са-я виж какви мускули имат и двамата,100% ще ме бият на канадска борба.Красиви-хм,въпрос на вкус.Корнелия не е мой тип-тунингована отвсякъде,а само на 35-жалка работа.И тук психологията има какво да каже:)За Ицо-и той не блести с особен чар-поне за мен.Така,че всеки си има вкус и мнение и не виждам причина да спираме да го изразяваме bowuu

Ааааааа, не тъй злобно.... Laughing

# 1 670
  • София
Хейтърки, лошо ни се пише в пон`делник мъжагата кат фане пътя за Поморие. До вторник е прочел всичките ни теми и в сряда ще има: "Чобанкииии"

# 1 671
Нямам нерви да чета всичко. Знам, че това ми мнение е глас в пустиня, но искам да си кажа:
Спрете се вече с тези неистови нападки срещу Трифонови!!! То е ясно, че никой не обича силните и красивите, но злобата и завистта ще ви изяде вас, а не .....................................
Че са силни силна са-я виж какви мускули имат и двамата,100% ще ме бият на канадска борба.Красиви-хм,въпрос на вкус.Корнелия не е мой тип-тунингована отвсякъде,а само на 35-жалка работа.И тук психологията има какво да каже:....................................................
Дори още НЕ е навършила 35!

# 1 672
# 1 673
na_ga, приятно прекарване!

# 1 674
Аз колкото и да се напъвам, очевидно няма да заема първото място. В този случай ви саботирам мисията пък! smile3534
Ще получиш служебна номинация....натам вървят нещата...откажи се от саботажа докато е време Grinning

# 1 675
  • Варна/Лондон
Защо не участват всички в мисията?

# 1 676
и като чу Служебни номинации и Директни елиминации и Комплексара веднага спря да "храни" ББ Mr. Green

# 1 677
Mного са смешни бебетата Joy

# 1 678
  • София
   Брей, Сашка колко устата е станалааа? Парите как променят! Много и се е вдигнало самочувствието! Айде вънкаа, цял сезон лежа и спа, нищо не пипна!

# 1 679
  • Ænima/Albuquerque
К'во и става на тая Сашка бе?  Shocked
Аз сефте я чувам да говори от началото на сезона. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт