Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 876
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 070
Да, и според мен казва "без пари", но определено не мисля, че смисълът е този, който беше вложен тук  Naughty
Точно това имаше предвид Корнелия според мен, че Ели не е играела тогава за пари, а почна да "развива теми" без някой да я пита, с ясната цел да настрои хората срещу Трифонови  ooooh!

# 2 071
Да, и според мен казва "без пари", но определено не мисля, че смисълът е този, който беше вложен тук  Naughty
Точно това имаше предвид Корнелия според мен, че Ели не е играела тогава за пари, а почна да "развива теми" без някой да я пита, с ясната цел да настрои хората срещу Трифонови  ooooh!

Така е  Peace На някои само пари са им в главата  Mr. Green

Никой не е влагал повече от това, което чухме  Peace

# 2 072

Кузмова ли имаш предвид  Mr. Green

# 2 073
На 6 и 7 март, се проведе Държавното първенство по спортни танци I ранг 2010,шампиони до 9 г. по стандартни и по латино танци станаха Мариян Кусев и Десислава Трифонова от клуб Поморие

Значи спрете се вече Десито е на 9г. и майка й го каза миналата седмица та така със изскубаните вежди Shocked ,изрусената косица  Shocked Sickи направените ноктета  
Колко болни родителски амбиции има олииииииииии Joy
и това е семейство за подражание ли на кое отгоре?

# 2 074
Ще ми покажете ли снимка най-после.. или само ще ме дразните?  Sunglasses
http://prikachi.com/files/1637218n.jpg

Нали си ми приятел, к'во да те правя. Laughing

На тази снимка дори изглежда слаба

Вчера я загледах,че има форми тип паласки, които преливат над панталоните й. Сложила е някое друго килце, но в лице е слаба и симпатична, стига да не си отваря устата  Crazy

# 2 075

Кузмова ли имаш предвид  Mr. Green

Много ясно,че който пита  Mr. Green

Нена  Hug, ще се разлюбим ние с тебе от ТТ  Grinning, заради едно "ехо" и едно "кречетало", но второто ми допада повече,защото лае, но не хапе  Peace

# 2 076

УжаЗт... взимам си думите обратно и най-смирено моля да ми бъде простено за дето тъй се изложих като казах, че имала хубаво Д!

Имай предвид, че последните седмици и дни още повече се е наляло  Crazy
На тази снимка даже ми изглежда поносимо положението, онзи ден в дейлито като го гледах останах ей тъй  Shocked Shocked Shocked

Точно  в същото дейли го даваха тоя кадър и интересно,че не изглежда толкова зле

# 2 077
  • Пловдив
Някой присъствал ли е на състезание по танци?Защото в тази възрастова група още има какво да се види, повЕрвайте ми: и прически и грим.Всичко се имат дечицата.Да беше само Десито.Не знам дали е заради танците или заради амбициите на родителите. Peace

# 2 078
  • София
Много бързо е пораснало това детенце Деси.  Sad Изобщо не изглежда на 9 години.

# 2 079
Ако някой има снимка на Корнелия преди корекциите нека да я публикува!

Ей това ще е отговора на въпроса защо Корнелия НЕ ЗНАЕ какво е това грижа за външния вид!
Той Христо сам го каза "Корнелия си имаше нормални гърди, не са биле малки", навярно и всичко друго си е имала и е било нормално.........

Този,който има нейна снимка едва ли би я компрометирал, все пак я защитава  Crazy

А така, карайте се хора, кой по-по-най Трифонови или Кузмови, тъкмо Колеви да грабнат наградата  Mr. Green

# 2 080
  • Пловдив
Ааааа, как Колеви.Не губя надежда Кузмови да се преселят в София Laughing

# 2 081

А така, карайте се хора, кой по-по-най Трифонови или Кузмови, тъкмо Колеви да грабнат наградата  Mr. Green
Е, все на някой трябва да я дадат... Wink

# 2 082
На 6 и 7 март, се проведе Държавното първенство по спортни танци I ранг 2010,шампиони до 9 г. по стандартни и по латино танци станаха Мариян Кусев и Десислава Трифонова от клуб Поморие
Значи спрете се вече Десито е на 9г. и майка й го каза миналата седмица та така със изскубаните вежди Shocked ,изрусената косица  Shocked Sickи направените ноктета  
Колко болни родителски амбиции има олииииииииии Joy
и това е семейство за подражание ли на кое отгоре?

Eeee, ама вярно някои нямате спирачки. И как извъртате всичко, грехота е чак Sick

Значи младоженката, която танцувала от дете и беше тука едно притръшкване и "ах и ох, републиканска шампионка била", а сега за това дете, не ви се откъсва и една добра дума от сърцето.
Като ви е злоба да го похвалите, поне си премълчете.

Браво на момиченцето! Браво и на родителите, които са я насочили явно повече от удачно!

# 2 083

Нена  Hug, ще се разлюбим ние с тебе от ТТ  Grinning, заради едно "ехо" и едно "кречетало", но второто ми допада повече,защото лае, но не хапе  Peace

Аааа, нашата любоФ не мож угасна тъй лесно  Wink Hug
Не и заради Кузмова, която лае повече и от кучетата си  Crazy
Да се сбием поне заради някой друг  Mr. Green

# 2 084

Това на снимката ли е негърчето с което танцува Деси и заради което е изрусена?
Че нещо много ми е бяло...

Общи условия

Активация на акаунт