Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 869
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 055
Тъй де, аз не казах, че ти е критерият за дупе, а че моята представа за хубаво дупе е различна и това на сашка не ми се види такова  Thinking
А на ДжейЛо дупето и аз го харесвам  Sunglasses
Сега се сетих, че аз всъщност никога не съм виждал дупето на Сашка!  Shocked
В началото на седмицата се мярна голямото й деколте, ама за дупето й не знам.  Embarassed Срааам, как тъй съм я пропуснал? Къде мога да го видя, че да се изходя по-компетентно?  Crazy

# 2 056
Точно "Плащал" каза Корнелия и според мен.  Peace
Ако всички така гледат ББ и им се причува,каквото искат, разбиераемо защо подкрепяте  Трифонови  Peace
Цитат
Не каза това К.
Каза, че Ели се разпростира (развива теми) без никой да я е питал.
newsm78 Ако това е към мен - аз не подкрепям Трифонови.  Peace Дори след последните истерии на Христо са ми най-анти в къщата.

Към птица е  Peace

# 2 057

Фиатаджия ,дупето на Сашето по-добре да не го виждаш.

# 2 058
Ух, на Сашка дупето снощи го даваха. Само в гащи обуто.
Добре че бях без очила. Ама пак  бая дупе ми се видя. Crazy

# 2 059
Ще ми покажете ли снимка най-после.. или само ще ме дразните?  Sunglasses

# 2 060
  • София
Добре че бях без очила. Ама пак  бая дупе ми се видя. Crazy
Сашка бая лепна навсякъде за тези три месеца!

# 2 061
http://prikachi.com/files/1637218n.jpg

Нали си ми приятел, к'во да те правя. Laughing

# 2 062
Добре че бях без очила. Ама пак  бая дупе ми се видя. Crazy
Сашка бая лепна навсякъде за тези три месеца!
За циците съм сигурен, ама за другото... още чакам.  Praynig

# 2 063
http://prikachi.com/files/1637218n.jpg

Нали си ми приятел, к'во да те правя. Laughing
УжаЗт... взимам си думите обратно и най-смирено моля да ми бъде простено за дето тъй се изложих като казах, че имала хубаво Д!

# 2 064

УжаЗт... взимам си думите обратно и най-смирено моля да ми бъде простено за дето тъй се изложих като казах, че имала хубаво Д!

Имай предвид, че последните седмици и дни още повече се е наляло  Crazy
На тази снимка даже ми изглежда поносимо положението, онзи ден в дейлито като го гледах останах ей тъй  Shocked Shocked Shocked

# 2 065

Имай предвид, че последните седмици и дни даже още повече се е наляло  Crazy
На атзи снимка даже ми изглежда поносимо положението, онзи ден в дейлито като го гледах останах ей тъй  Shocked Shocked Shocked
Признавам си без бой, че сгреших и помолих смирено за прошка. Не ми съсипвай здравето повече - моля те!  Praynig Wink
Но пък има глезен... което аз лично много харесвам. Значи... цици и глезен - ето това е хубавото на сашка.  Party

# 2 066
Маскари, заради вас изгледах видеото - http://vbox7.com/play:73fa38ee

към 6-тата  минута: "развиваш теми без да те питат и ..."  не се чува добре.
към 10-тата минута: "на детектора без пари разви такава тема"

Какъв точно компромат съзряхте в това? Че Корнелия би разбрала Ели, ако е била на детектора в момента, зададен й е такъв въпрос и тя отговаря, за да не отпадне. Защото точно това има предвид К. - не отговарят на детектора, няма да загубят пари, ако си спестят обидите, и въпреки това Е. продължава да се разпростира надълго и нашироко срещу тях. Ами разбира се, че е съвсем целенасочено и тенденциозно.

Никак не са ми приятни Кузмови. Дразните се от Христо, а тези двамата не ви правят впечатление какви подмолни хитреци са. И всичко под лозунга "аз, честната"...  

Птица, сериозно го казах! Hug Не се бях сетила, че само докато са вътре ще имат толкова пари!
Разбрахме се значи, нищо, че късно Joy

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 20:59 от птица

# 2 067
Фиатаджия ,това дупе изглежда доста малко на тази снимка.Тьрсих,но не можах да намеря от една мисия дето бяха по бански на двора.Борбите мисля,че бяха тогава.Щях да падна не толкова от големината,а от формата на дупето.Не искам да я обиждам Сашето на мен в лицето ми е много симпатична.

# 2 068
Ако някой има снимка на Корнелия преди корекциите нека да я публикува!

Ей това ще е отговора на въпроса защо Корнелия НЕ ЗНАЕ какво е това грижа за външния вид!
Той Христо сам го каза "Корнелия си имаше нормални гърди, не са биле малки", навярно и всичко друго си е имала и е било нормално.........

# 2 069
  • София
Маскари, заради вас изгледах видеото - http://vbox7.com/play:73fa38ee

към 6-тата  минута: "развиваш теми без да те питат и ..."  не се чува добре. ...
..."и без пари" казва Корнелия.
Аз иначе я разбрах по същия начин - че вече предаването за Ели беше приключило /тя беше изгоряла/ и разви темата след това. Един вид така или иначе пари от тези си разсъждения няма да вземе.
Съвсем целенасочено, разбира се, не е толкова проста все пак.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт