Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 888
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 040
Ами не, не се променям. Надраснала съм ги тези неща! Peace Правя си вече сметката!Ама и винаги съм живяла икономично. Ако случайно ми изпаднат повече пари, гледам нещо за дома да купя!После се сещам,че съм могла и нещо за мен да си взема, като свършат!

Говорим за къщата на ББ все пак. Парите са за там и само за там. До 10 юни.
Какво да живее икономично и да купува за дома Rolling Eyes
Ами Ели, основната критикарка, ако ги имаше тя, какво щеше да прави, а? Да раздаде на ближните? Ахам Mr. Green

Не помня да се е уточнявало дали Христо се срамува от развода на Корнелия, или тя самата.
Предполагам, че е по-скоро второто.
Със сигурност обаче помня, че Корнелия каза, че нейните родители утре ще се срамуват, горките! Така ли беше?
Та ако има някакво насадено чувство за срам, то е у Корнелия, и то от родителите й.
Докато Христо се е противопоставил на своите родители заради Корнелия! Хайде дружно да отидем в ДИС-а, да видим колко мъже го правят Laughing

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 19:58 от птица

# 2 041

фиатаджия,

Ти като мъж какво ще кажеш за външния вид на Корнелия. Допада ли ти такъв тип изкуствена жена.
Или предпочиташ нещо по  натурално на външен вид....примерно като диана, и като още доста съквартирантки
Не знам защо даде Диана точно за пример...  Wink Вероятно си прочела преди 100 страници.., но ако не си - казвам ти: За мен най-красивата жена в къщата е точно Диана.  Heart Eyes
Корнелия не ми харесва по абсолютно никакъв начин - дори секс не искам да правя с такава жена. не ми харесва нито визията, нито начина на обличане, нито тялото на културист в начален стадий на развитие. За мен жената е нещо, което трябва да лъха на нежност и стил, а Корнелия е на светлинни години от това ми изискване. Де да знам, може и аз да съм сбъркан, ама...

# 2 042

фиатаджия,

Ти като мъж какво ще кажеш за външния вид на Корнелия. Допада ли ти такъв тип изкуствена жена.
Или предпочиташ нещо по  натурално на външен вид....примерно като диана, и като още доста съквартирантки

Явора, дори и господинът да отговори каквото искаш (умело го насочи към Дианка, към която знаем, че той храни голеееми .... симпатии  Wink), това значи ли, че за друг мъж, и за втори и за трети, няма да изглежда добре?
И да пуснеш анкета какво ще постигнеш с това? Ще докажеш, че Корнелия е заблудена за външния си вид ли  ooooh!
Това, че ти и още 100, 1000 човека мислят едно, означава ли, че няма да се намерят 100, 1000, които да мислят обратното?
Освен това не съм чула да е твърдяла, че е красавица  Thinking
По какво съдиш, че е заблудена относно външния й вид newsm78

# 2 043
Точно "Плащал" каза Корнелия и според мен.  Peace

Ако всички така гледат ББ и им се причува,каквото искат, разбиераемо защо подкрепяте  Трифонови  Peace

Цитат
Не каза това К.
Каза, че Ели се разпростира (развива теми) без никой да я е питал.

# 2 044

фиатаджия,

Или предпочиташ нещо по  натурално на външен вид....примерно като диана, и като още доста съквартирантки

А извинявам се ти вече си си дал мнението за КОРНЕЛИЯ и то НЕ Е положително!
М/у другото, жената на гробаря също не ми допада, ама хич даже. На мнение съм, че една жена гради визията си за живота до към 25-6-тата си година. Ако до тогава не е успяла да се научи на ценности и морал - пиши я кауза пердута.
Споменах ли, че съм от извратения тип мъже, които не харесват млади шунди, а си падат по жени от трийсетака?  Crazy
Мен лично, една жена ме привлича със стила си, а не с марковите дрешки и силикона...

# 2 045
Ако ББ им беше плащал да се правят на каквито не са, Ицко досега да си е казал  Mr. Green

И според мен им плащат накрая някакъв хонорар в зависимост от престоя в къщата.  Peace

# 2 046
  • София
Ами не, не се променям. Надраснала съм ги тези неща! Peace Правя си вече сметката!Ама и винаги съм живяла икономично. Ако случайно ми изпаднат повече пари, гледам нещо за дома да купя!После се сещам,че съм могла и нещо за мен да си взема, като свършат!

Говорим за къщата на ББ все пак. Парите са за там и само за там. До 10 юни.
Какво да живее икономично и да купува за дома Rolling Eyes
Ами Ели, основната критикарка, ако ги имаше тя, какво щеше да прави, а? Да раздаде на ближните? Ахам Mr. Green

Не помня да се е уточнявало дали Христо се срамува от развода на Корнелия, или тя самата.
Предполагам, че е по-скоро второто.
Със сигурност обаче помня, че Корнелия каза, че нейните родители утре ще се срамуват, горките! Така ли беше?
Та ако има някакво насадено чувство за срам, то е у Корнелия, и то от родителите й.
Докато Христо се е противопоставил на своите родители заради Корнелия! Хайде дружно да отидем в ДИС-а, да видим колко мъже го правят Laughing
Права си, да изхарчат колкото може повече, че не могат да ги изнесат! Peace

# 2 047
Оооо, посочих Дияна защото е в къщата  не за нещо друго, не съм чела че бил писал фиатаджията че я харесвал

Дори и да не е Дияна,  Сашка да е.

Малко неосъзната и душевно слепичка е Сашка......ама има доста по нормален и привлекателен вид от Корнелия .

# 2 048
  • София
Точно "Плащал" каза Корнелия и според мен.  Peace
Ако всички така гледат ББ и им се причува,каквото искат, разбиераемо защо подкрепяте  Трифонови  Peace
Цитат
Не каза това К.
Каза, че Ели се разпростира (развива теми) без никой да я е питал.
newsm78 Ако това е към мен - аз не подкрепям Трифонови.  Peace Дори след последните истерии на Христо са ми най-анти в къщата.

# 2 049
Оооо, посочих Дияна защото е в къщата  не за нещо друго, не съм чела че бил писал фиатаджията че я харесвал

Малко неосъзната и душевно слепичка е Сашка......ама има доста по нормален и привлекателен вид от Корнелия .
Със Сашка бих правил секс. Има хубав бюст и дупе - ако мълчеше, можеше и да я харесам.

# 2 050
Абе, приказвате си вие, ама в анкетата гледам съотношението е 210 на 180.
Та, не сте много повече Трифонофобите, само сте по-гласовити и другите нещо не смеят да си кажат hahaha

Права си, да изхарчат колкото може повече, че не могат да ги изнесат! Peace

Не те познавам достатъчно, не знам дали не иронизираш, но това наистина е така.
В крайна сметка точно това правеха и всички останали в къщата в продължение на 3 месеца - харчеха на поразия и с кеф чужди пари, затова е грозно да й се вменява това на Сашка като някаква вина.

# 2 051

Със Сашка бих правил секс. Има хубав бюст и дупе - ако мълчеше, можеше и да я харесам.

Oпределено имаме много различна представа за хубаво дупе  Crazy

# 2 052
  • София
   Птица, сериозно го казах! Hug Не се бях сетила, че само докато са вътре ще имат толкова пари!

# 2 053

Oпределено имаме много различна представа за хубаво дупе  Crazy
Казах, че е хубаво, а не, че ми е критерият за хубаво дупе. На Диана дупето е мнооого по-хубаво от на Сашка.   Naughty
Аз харесвам дупето и на Дженифър Лопез... честно. Party

# 2 054
Тъй де, аз не казах, че ти е критерият за дупе, а че моята представа за хубаво дупе е различна и това на сашка не ми се види такова  Thinking
А на ДжейЛо дупето и аз го харесвам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт