Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 963
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Пловдив
Ели го повтаря непрекъснато, та дано някой и повярва, но аз както не вярвам че при Трифонови е това, което изглежда, така и при Кузмови.Не знам как в морско градче, където под всяка втора къща има кафененце, ресторантче или някакво капанче, тъп избухлив грубиян, с лошо отношение към жена, деца, тъща, персонал и клиенти може да издържи на конкуренцията.Ох, простете, как не се сетих: бизнеса е пред фалит и ИцЕто си прави реклама doh

# 2 026

Обикновен въпрос, на теб какъв ти е проблема?

И да имам проблем ти ще си последния човек на когото ще го кажа. Първо, защото не си ми приятел и второ, защото няма да ми го решиш. ОК?

Shocked Успокой се! ОК!

# 2 027

А само за  забавление ли трябва да ги гледа човек? Rolling Eyes Защото ако е така, то за целият сезон не се сещам за повече от едно забавно дейли, т.е. не трябва никой да ги гледа.
Ами ако беше някое научно образователно предаване или документален филм, надали някой щеше да те пита защо гледаш. При положение, че е шоу и не те забавляват, нормално е да те попитат защо изобщо гледаш  Simple Smile

Никъде не се казва, че е шоу, доколкото съм наясно. newsm78 Води се риалити. Wink
И да, гледам го за съвсем други неща. За мен има тотална липса на забавление този сезон.
Освен ако за някой истериите на Христо не са забавление. Е, мен ме забавлява татуировката му на супермен, която всъщност говори доста какъв човек е. Много по-интересно е да видиш различни хора, различни от теб, и твоето семейство, да се припознаеш пък в други, да кажеш- и аз бих реагирала така, или не бих реагирала така, да гледаш как се справят с изолация, с провокации, как се променят с течение на 3-те месеца, през какви периоди минават, и  т.н. и т.н. мога да изброявам още дълго.
Ако се оценяваха само по забавление, то тогава сред победители трябваше да са хора на които сме се смяли , примери няма да давам, но общо взето ни забавляваха най-големите идиоти.
Ако желая да гледам изцяло забавление ще си пусна някоя комедия. Много е просто!

# 2 028
bugsy,
Аз съм тази която каза че Корнелия се надценява!
А защо не съм дала отговор?
Защото отговора е във всеки един мой пост, който съм писала до сега свързан с Корнелия   и един нов пост е само повторение.

Да не навлизаме в подробности, да вземем само преди малко предаването с Искра и Даниела от Къщата.Корнелия каза че една жена да се грижи за външния си вид е много важно, тя дори призовава към това всички жени които гледат.
Жена която е заблудена какво е това грижа за външния вид и си въобразява че тя е изкачила високо стъпало в това отношение.......е това не е ли надценяване?
Нито нея нито дъшеря и някой като ги види може да ахне......ах колко добре се грижат за външния си вид
..................като мога да продължа с още доста неща

Кой каза, че е жена заблудена за външния си вид? ти ли? от позицията на каква генерализираш така  Thinking
Хайде, по-скромно  Wink
Това, че на теб не ти харесва, това че на някой друг не му харесва, значи ли че е заблудена за външния си вид  Shocked
Вкусове много  Peace

Хайде да пуснем анкета по тоя въпрос.!?!?!?!
Кой е казал че е заблудена какво е това грижа за външния вид?!?!?. Ще видиш че това е твърдението на масата от хората ако пуснем анкета.
На мен лично ми е много интересно да я видя по какъв ли комичен начин ще се нагласи в понеделник на лайфа!   

# 2 029
Avva искаш да кажеш, че ти гледаш ББ с опознавателна цел, така ли?
Не го гледаш за забавление и риалитата според теб не са шоу програми, а един вид образователни?
 Ама аз съм напълно спокойна.  Mr. Green

# 2 030
Мацки, едните и другите са маскари...
Истината е, че всяко семейство си има някакви тайни. Всеки член на едно семейство също.
Бъдете далеч от мисълта, че това което се предлага по ТВ-то е цялата истина. Ами, не е - гарантирам Ви!
Въпросът опира до това, кой точно се опитва да ни прави на глупаци и балами?! Към това трябва да насочим всичкото сиво дето имаме в главите си, а не към кой е по-по.., та най-...
Започнах да пиша в темата не защото харесвам ББ, а защото ми хареса, че няма агресия  и само веселба и готини лафчета. Моля Ви, бъдете човеци!

# 2 031
Avva искаш да кажеш, че ти гледаш ББ с опознавателна цел, така ли?
Не го гледаш за забавление и риалитата според теб не са шоу програми, а един вид образователни?

Всъщност, каквото исках да кажа, го казах. И то ясно, смятам. Peace

# 2 032

Аз изобщо, ама изобщо не виждам проблем Трифонови да имат такава стратегия, кой е казал, че не това е целта на формата ББ  newsm78
Това е игра, сблъсък на характери, на гледни точки и разбира се на стратегии. Ако някой е влязал там без стратегия за мен не е никакъв играч и разчита на .. и аз не знам на какво. Това за мен е игра и който успее да надхитри и победи, нака я спечели.

И в този ред на мисли: Ти смяташ ли, че Кузмова е естествена? С това нейното постоянно натякване как не би изтърпяла това? Видяхме й синините, аз пък не бих изтърпяла ТОВА. Не бих изтърпяла мъжът ми да ме обижда и заплашва пред децата  ooooh!
освен това ше се повторя, ама да питам: остана ли изобщо някой, който не е разбрал, че Ели не би изтърпяла това  ooooh!
И защо продължава да го повтаря под път и над път, когато не я питат изобщо. Това е естествено и не е стратегия ли?
За мен няма лошо да е стратегия, ако така искат да спечелят играта ОК. Ама не виждам какъв тогава е проблемът и Трифонови да си имат стратегия  Naughty
Бъгси, ще се черпим май по морето зарад този комплимент за Т  Wink  Hug

Видяхме в предните издания,че стратегията печели  Peace, но тогава последното,което трябва да изтъкват на лайфовете е,че са естествени и били такива и в живота  Peace Аз искам по прицип да спечелят Колеви, но тъй като виждам накъде вървят нещата и след последните изцепки на Ицо съм за дебила Веско  Mr. Green

# 2 033

фиатаджия,

Ти като мъж какво ще кажеш за външния вид на Корнелия. Допада ли ти такъв тип изкуствена жена.
Или предпочиташ нещо по  натурално на външен вид....примерно като диана, и като още доста съквартирантки

# 2 034
Цитат
Неслучайно Корни няколко пъти попита  Ели "И ти без пари такава тема им разви"  ooooh!

Не каза това К. Naughty
Каза, че Ели се разпростира (развива теми) без никой да я е питал.

плащал  Peace

Гледай пак вчерашното предаване , а може и в понеделник да го повторят  Grinning

# 2 035
  • София
Точно "Плащал" каза Корнелия и според мен.  Peace

# 2 036

фиатаджия,

Ти като мъж какво ще кажеш за външния вид на Корнелия. Допада ли ти такъв тип изкуствена жена.
Или предпочиташ нещо по  натурално на външен вид....примерно като диана, и като още доста съквартирантки

А извинявам се ти вече си си дал мнението за КОРНЕЛИЯ и то НЕ Е положително!

# 2 037
  • Пловдив
 Фиатаджия, от кога разпитва за стюардесата........Ама мен по ме вълнува ша вземИ ли Кузмова, при тази опашка от кандидати за нея, дали ша мой са врЕди newsm78

# 2 038
На мен лично ми е много интересно да я видя по какъв ли комичен начин ще се нагласи в понеделник на лайфа!   

И на мен! Урсула изглеждаше в пъти по-добре от тази жена,честно! Stop
И също така да се погрижи,порастналите корени на изрусената и щерка да бъдат вапцани..  ooooh!

# 2 039
Еее, хайде де, пак фантазии и интерпретации, започващи с "ако"
Така всеки може да си твърди каквото си пожелае  Crossing Arms

Разбира се че са фантазии!  Peace
Но дори и без тях, срама на Христо от развода на Корнелия е достатъчно показателен колко му е акъла.

Общи условия

Активация на акаунт